Fix: Noe gikk galt. Prøv å starte GeForce Experience på nytt

Feilen “Noe gikk galt. Prøv å starte GeForce Experience på nytt ”oppstår vanligvis når datamaskinen din ikke klarer å starte GeForce Experience-applikasjonen riktig. Denne feilen kom nylig i søkelyset da GeForce Experience 3.0 ble lansert av selskapet. Selv om den inneholdt forskjellige nye funksjoner og økt ytelse, var det ikke uten feil og feil.

Denne feilen oppstår vanligvis når brukerkonfigurasjonen til NVIDIA-applikasjonen ikke er riktig konfigurert eller er ødelagt. Et annet feilsøkingsresultat viste at svikt i å starte noen NVIDIA-tjenester også var skyld i dette problemet. Feilene varierer på grunn av en rekke årsaker, siden hver datamaskin har sin egen datamaskinkonfigurasjon. Vi har listet opp alle tilgjengelige løsninger for dette problemet. Start fra toppen og arbeid deg nedover.

Merk: Før du starter alle løsningene, må du avslutte alle Nvidia-relaterte prosesser fra oppgavebehandling og prøve å starte applikasjonen på nytt. Hvis ikke, kan du starte feilsøking fra løsningene som er oppført nedenfor.

Løsning 1: Endre kompatibiliteten til GeForce Experience

Hvis du nylig har installert GeForce Experience på datamaskinen din, er det mulig at programmet ikke er kompatibelt med datamaskinen din. Kompatibilitet betyr at det ikke er egnet til å kjøre på datamaskinen, derav feilmeldingen. Vi kan prøve å endre kompatibilitetsinnstillingene til GeForce-applikasjonen og se om dette gjør noen forskjell. Hvis dette ikke fungerer, må du huske å tilbakestille innstillingene før du fortsetter med de andre løsningene.

 1. Høyreklikk på GeForce Experience-applikasjonen og velg “ Egenskaper ”.

 1. Naviger til kompatibilitetsfanen. Sjekk begge alternativene “ Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for: ” og “ Kjør dette programmet som administrator ”. Du kan velge forskjellige operativsystemer ved hjelp av rullegardinmenyen. Prøv å bruke Vista eller Win 7. Kontroller at du bruker alle versjoner før du går videre til neste løsning.

Løsning 2: Installere Visual C ++ Redistribuerbare pakker på nytt

Det er mulig at det mangler noen viktige systemfiler på datamaskinen din. Uten disse filene kan GeForce Experience ha problemer med å kjøre. For å erstatte de manglende filene, kan vi laste ned hele den omfordelbare pakken og installere den. Vær oppmerksom på at du alltid bør unngå å laste ned .dll-filer fra internett fra ikke-offisielle nettsteder. De kan være infisert med skadelig programvare og virus og kan smitte datamaskinen din enkelt.

Merk: Du bør sørge for at også alle de nyeste Windows-oppdateringene er installert på datamaskinen din. Noen ganger er det slik at en bestemt feil eller feil er løst i forskjellige oppdateringer. Forsikre deg om at alt er oppdatert på forhånd før du går videre til flere tekniske løsninger som er oppført nedenfor.

 1. Gå over til den offisielle Microsoft-nedlastingen
 2. Klikk på Last ned- knappen når du har valgt språk.

 1. Velg “ vc_redistx64.exe ” og trykk Neste . Rett etter at nedlastingen starter. Lagre filen på et tilgjengelig sted og kjør exe-filen.

 1. Etter at installasjonen er fullført, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Merk: Hvis du bruker 64-biters Windows, kan du installere begge deler (vredist_x64.exe og vredist_x86.exe). Men hvis du har 32 bit, bør du bare installere “vredist_x86.exe”. Du kan sjekke hvilken versjon av Windows du har ved å trykke Windows + S, skrive "systeminformasjon" og åpne applikasjonen som kommer.

Løsning 3: Endre innstillingene for 'NVIDIA Display Container LS'

Nvidia display container LS er en tjeneste som er ansvarlig for å inneholde alle Nvidia root-funksjoner. Rotfunksjoner inkluderer alle viktige funksjoner som kreves for å kjøre alle applikasjoner og tjenester ordentlig uten problemer. Mange brukere rapporterte at det var på grunn av at denne tjenesten ikke sa at de ikke kunne starte GeForce Experience. Som standard er oppstartstypen for dette programmet deaktivert. Vi vil endre serviceinnstillingene og sjekke om dette løser problemet for oss.

 1. Trykk på Windows + R , skriv “ tjenester ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Naviger gjennom alle tjenestene til du finner “ NVIDIA Display Container LS ”. Høyreklikk på den og velg Egenskaper .
 1. Klikk på " Oppstartstype " og velg " Automatisk" . Trykk på " Bruk " for å lagre endringene og avslutte.

 1. Høyreklikk på tjenesten og klikk på ' Start' for å tvinge starte tjenesten.
 2. Trykk Windows + R, skriv “ msconfig ” og trykk Enter.
 3. Naviger til ' Tjenester' -fanen og sjekk linjen " Skjul alle Microsoft-tjenester ". Nå blir alle operativsystemtjenestene stoppet og etterlater alle tredjeparts tjenester.

 1. Søk etter alle Nvidia-relaterte tjenester som er til stede, og sørg for at alle blir sjekket . Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte.

 1. Start datamaskinen på riktig måte, og prøv å starte GeForce Experience igjen. Forhåpentligvis vil problemet bli løst.

Løsning 4: Endring av brukermappenavn

En annen løsning som fungerte for mange mennesker, endret navnet på brukermappen på datamaskinen din. Vi må sørge for at brukermappen har et bestemt navn, slik at Nvidia-tjenester enkelt kan få tilgang til dem uten hindringer. Du bør navigere til filstien ' C: \ Users \ [User_Folder] ' og sjekke om navnet er riktig. Hvis navnet ikke er som forventet, kan du gi det navnet nytt navn, dvs. gi det navnet " GF Experience ". Forsikre deg om at navnet ikke inneholder noen numeriske tegn. Etter å ha omdøpt det, start alle Nvidia-baserte tjenester på nytt og sjekk om applikasjonen fungerer som forventet. Hvis ikke, start datamaskinen på nytt og sjekk igjen.

Løsning 5: Installere GeForce-applikasjonen på nytt

En annen rask løsning som fungerte for mange brukere, var å avinstallere GeForce-applikasjonen før du installerte en ny versjon lastet ned fra det offisielle nettstedet på nytt. GeForce-applikasjonen er kanskje ikke oppdatert, eller applikasjonen kan ha konfigurasjonsproblemer med systemet ditt.

Merk: Hvis den siste versjonen av GeForce ikke fungerer på datamaskinen din, kan du prøve å laste ned en tidligere versjon. Mange brukere rapporterte at den nyeste versjonen har kompatibilitetsproblemer og ikke fungerer på noen datamaskiner i alle fall. Prøv å laste ned en forrige fra et pålitelig nettsted og sjekk om dette løser problemet.

 1. Trykk på Windows + R , skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i vinduet Programmer og funksjoner, naviger gjennom alle applikasjonene til du finner GeForce Experience. Høyreklikk på den og velg “ avinstaller ”.

 1. Etter avinstallasjonen, last ned den nyeste versjonen fra Nvidias offisielle nettsted og installer den deretter.
 2. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst. I noen tilfeller trenger du kanskje administratorrettigheter for å installere nye applikasjoner på datamaskinen.

Løsning 5: Oppdatering av grafikkdriver

Hvis alle løsningene ovenfor ikke fungerer, kan vi prøve å oppdatere grafikkdriveren. Det kan være mulig at grafikkdriveren ikke er riktig konfigurert eller er utdatert. Vi må slette alle driverfilene helt før vi installerer den nye driveren, derfor må vi bruke verktøyet Display Driver Uninstaller. Du kan enkelt laste ned verktøyet over internett.

 1. Etter å ha installert Display Driver Uninstaller (DDU) , start datamaskinen i sikker modus .
 2. Etter at du har startet datamaskinen i sikker modus, start applikasjonen som nettopp var installert. Velg alternativet Sikker modus .

 1. Etter å ha startet applikasjonen, velg det første alternativet “ Rengjør og start på nytt ”. Programmet avinstallerer deretter de installerte driverne automatisk og starter datamaskinen på nytt i samsvar med dette.

 1. Start datamaskinen i normal modus og start applikasjonen. Åpne fanen " Drivere " og klikk på knappen " Last ned driver ". Skriv inn spesifikasjonen din på høyre side av skjermen og klikk " Start søk " for applikasjonen for å søke etter de optimale driverne for datamaskinen.

 1. Etter at driveren er oppdatert, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Merk: Ofte er det noen applikasjoner som kan forstyrre applikasjonen. Forsikre deg om at det ikke er slike applikasjoner som kjører på datamaskinen din. Prøv også å logge på en administratorkonto og sjekk om spillene blir optimalisert der.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det