Fix: Windows Media Player kan ikke brenne noen av filene

Feilmeldingen " Windows Media Player kan ikke brenne noen av filene " skyldes ofte filene du prøver å brenne eller korrupsjon i Windows Media Player. Windows Media Player lar brukerne brenne filer på en CD eller DVD ved å bruke Burn-funksjonen som er innebygd i den. Imidlertid har det vært rapporter om at brukere ikke er i stand til å brenne lydfiler på en CD eller DVD ved hjelp av Windows Media Player.

Dette problemet er ikke noe nytt, og mange brukere har møtt det en god stund. Selv om Burn-funksjonen i Windows Media Player ikke er så kjent, er det fortsatt noen brukere som fremdeles ser mot den proprietære programvaren når det gjelder brenning. For å hjelpe deg med å løse problemet har vi listet nedenfor noen få løsninger som mest sannsynlig vil løse problemet ditt.

Hva forårsaker Windows Media Player kan ikke brenne noen av filene Feil på Windows 10?

Årsakene til denne feilen er ikke store. Det er vanligvis forårsaket av følgende faktorer -

 • Windows Media Player installasjon. I noen tilfeller er feilen forårsaket av korrupsjon av Windows Media Player-installasjon eller tredjeparts brennende applikasjoner som forstyrrer programvaren. Dette er ganske sjelden, men fremdeles en mulighet.
 • Problematiske filer . Vanligvis er årsaken til at forbrenningen ikke går som den skal, noen av filene du prøver å brenne selv. Filene stopper ofte prosessen på grunn av å være beskyttet osv., Noe som resulterer i feilmeldingen.

Du kan omgå problemet ved å følge løsningene nedenfor. Vi anbefaler deg å følge dem i samme rekkefølge som gitt for å få en rask løsning.

Løsning 1: Fjern problematiske filer

Dette må tilsynelatende være den viktigste årsaken til feilen. Dette skjer når noen av filene du prøver å brenne er beskyttet og ikke kan brennes på en CD eller DVD. I et slikt tilfelle må du finne filene, fjerne dem og deretter begynne å brenne. Slik identifiserer du de skyldige:

 1. Først og fremst legger du til filene du vil brenne i Windows Media Player og klikker på ' Start Burn '.
 2. Når du får feilen, klikker du OK .
 3. På venstre side klikker du på ' Tom plate '.
 4. Filene du prøver å brenne, skulle komme til syne. Du vil imidlertid merke en hvit X i rød sirkel på en eller flere av filene.
 5. Fjern disse filene, og prøv å starte brenningen.

Løsning 2: Fjern Burning Software fra tredjepart

I noen tilfeller kan tredjepartsbrenningsprogrammet du har installert på systemet forårsake problemet. Det kan hende at applikasjonen griper inn i Windows Media Player på grunn av at prosessen ikke blir fullført. Derfor, hvis du har et tredjeparts brenneprogram på systemet ditt, må du sørge for å avinstallere dem ved hjelp av kontrollpanelet og deretter prøve å starte brenneprosessen.

Løsning 3: Fjern ubrukelige tegn fra filnavn

For noen brukere skyldtes problemet filnavnene. Filnavnene deres hadde uønsket eller gjentakelse av tegn som forårsaket problemet. For å fikse det, må du kontrollere at navnene på filene dine ikke inneholder ubrukelige tegn. Et eksempel kan være, " sang ... mp3 ", som du kan se, er det to ubrukelige prikker før filtypen. Slike ting kan vanligvis forårsake feilen, og sørg derfor for at den er satt til ' song.mp3 '.

Løsning 4: Juster personverninnstillingene

Du kan også prøve å fikse problemet ved å tilpasse personverninnstillingene for Windows Media Player. Dette forhindrer spilleren i å søke etter ytterligere informasjon. Slik gjør du det:

 1. Åpne Windows Media Player .
 2. Klikk på Verktøy og velg deretter Alternativer . Hvis du ikke ser noe verktøyalternativ øverst på skjermen, betyr dette at menylinjen er deaktivert. Trykk Ctrl + M for å aktivere det.
 3. I alternativvinduet bytter du til kategorien Personvern .
 4. Fjern merket for alt under ' Forbedret avspilling og enhetsopplevelse '.
 5. Klikk Bruk, og trykk deretter OK .
 6. Prøv å brenne nå.

Løsning 5: Bruk et tredjeparts brenneprogram

Til slutt, hvis ingen av løsningene gitt ovenfor løser problemet ditt, må du velge et tredjeparts brenneprogram . Det er mange tredjeparts brennende applikasjoner der ute som du kan bruke og få jobben gjort. Søk etter en god på Google, installer den og brenn filene.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det