Fix: Civ 6-feil ved å delta i flerspillerøkt

Mange brukere har kommet til oss med spørsmål etter at de ikke har vært i stand til å delta i en flerspillerøkt i Civilization 6 (eller et annet Civilization-spill). Mesteparten av tiden er feilmeldingskoden som vises “ Error Joining Multiplayer Session ” eller “Error multiplayer lookout” . Som det viser seg er feilen ganske vanlig når spilleren som prøver å bli med, er en del av et LAN-parti på 5 eller flere personer.

Sivilisasjonsfeil når du blir med i flerspillerøkten

Hvordan fikse feilmeldingen

Tilsynelatende kan denne spesielle saken dateres tilbake til de eldste sivilisasjonsutgivelsene. Mens noen brukere støter på denne feilen på hver flerspiller-server, får flere spillere bare denne feilen mens de prøver å spille via LAN.

Vi undersøkte problemet ved å se på ulike brukerrapporter. Basert på det vi samlet, er det flere scenarier som vil føre til utseendet til problemet Problem Joining Multiplayer Session :

 • Cache- og loggmapper inneholder filer som krasjer flerspillerkomponenten - Dette er den vanligste forekomsten. I dette tilfellet kan feilen løses ved å tømme et utvalg mapper.
 • En feil som får spillet til å skrive upassende filer i midlertidige mapper - Du kan rette på dette problemet ved å spille med tillatelsene, og forhindre at spillet skriver bestemte mapper.
 • Steam Game Cache er ufullstendig - Flere brukere har rapportert at feilen ble løst etter at de bekreftet integriteten til spillbufferen.
 • VPN-tjenesten forhindrer tilkoblingen - VPN-tjenester er kjent for å komme i konflikt med flerspillerkomponentene Civilization-spill.
 • Korrupt .NET-rammeverk - Flere brukere har rapportert at et ødelagt .NET-rammeverk var ansvarlig for deres tilkoblingsproblemer med flere spillere med spillet.

Hvis du for øyeblikket sliter med å løse dette aktuelle problemet, vil denne artikkelen gi deg et utvalg av pålitelige feilsøkingstrinn. Nedenfor har du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

For de beste resultatene, følg de potensielle løsningene i rekkefølge til du finner en metode som er effektiv for å få problemet løst for ditt spesielle scenario.

Metode 1: Sletting av hurtigbuffer, dumper, logger, moduserdata og pakkedumper

Et sivilisasjonssamfunn har oppdaget at feilen kan løses midlertidig ved å slette et sett med mapper og dokumenter. Denne prosedyren vil ikke føre til at du mister lagringene eller tidligere innstilte preferanser. Tenk på det som en prosess som ligner på å slette nettbufferen i nettleseren.

Merk: Dette er bare en midlertidig løsning, noe som betyr at problemet kan komme tilbake så snart du åpner spillet igjen. Imidlertid kan du vanligvis komme unna med det ved å gjenta trinnene nedenfor. Trinnene nedenfor skal gjelde for Windows 8 eller høyere.

Her er en rask guide for sletting av hurtigbuffer, dumping, loggmoduldata og pakkedumpmapper for å løse Civ 6 Error Joining Multiplayer Session:

 1. Forsikre deg om at spillet er lukket.
 2. Åpne File Explorer og naviger til Documents / My Games / Sid Meier's Civilization VI (eller en annen utgivelse).

  Merk: På Windows 7 eller nyere finner du mappen i Mine dokumenter \ Mine spill \ Sid Meier's Civilization VI

 3. Velg følgende mapper og høyreklikk> Slett logger, dumper, cache, moduserdata, pakkedumper.
 4. Start spillet på nytt og se om du kan delta i en flerspillerøkt.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilmeldingen, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Nekter tillatelsene til flere mapper

Hvis den første metoden var vellykket, men problemet kommer tilbake så snart du lukker spillet og åpner det igjen, er det noe du kan gjøre for å gjøre reparasjonen permanent.

Noen brukere i en lignende situasjon har klart å løse problemet på ubestemt tid ved å endre tillatelsene til fire mapper (det samme som vi fjernet i Metode 1): [cache], [dumps], [logs], [packagedDumps] .

Her er en rask guide for å fikse problemet ved å endre tillatelsene til de ovennevnte spillmappene:

 1. Følg metode 1 igjen til trinn 3 for å tømme de fire mappene for eventuelle filer.
 2. Høyreklikk på [cache] -mappen og velg Egenskaper.
 3. Gå deretter til kategorien Sikkerhet og velg en gruppe brukernavn fra gruppen Gruppe eller brukernavn . Deretter, med gruppen eller brukernavnet valgt, klikker du på Rediger- knappen.Rediger tillatelsene til den valgte gruppen
 4. Nå velger du den første gruppen (eller brukernavn) og sjekk Nekt boksen knyttet til den. Gjenta deretter samme prosess med resten av gruppene og brukernavnene du har under gruppe- eller brukernavn .Nekt full kontrolltillatelser for hver gruppe eller brukernavn
 5. Han gjelder for å lagre tillatelsesendringene i den aktuelle mappen.
 6. Gjenta trinn 2 til 5 med de neste mappene ([dumps], [logs] og [packagedDumps] ) for å forhindre at spillet endrer dem.
 7. Når hver tillatelse er endret, start spillet på nytt og se om du kan delta i en flerspiller-økt.

Metode 3: Verifisere integriteten til spillbufferen

Hvis du spiller spillet via Steam, vil du og vennene dine kanskje kontrollere integriteten til Game Cache. Flere bruksområder som prøver å være vert for et Civilization LAN-parti har rapportert at de endelig klarte å få flerspillerkomponenten til å fungere etter at de alle hadde bekreftet integriteten til spillbufferen.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Åpne Steam og høyreklikk på Civilization-spillet ditt.
 2. Gå til Egenskaper> Lokale filer og klikk på Verify Integrity of Game Cache .Bekreft integriteten til spillbufferen
 3. Vent til prosessen er ferdig, og be vennene dine om å gjøre det samme.

Hvis denne metoden ikke lyktes, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Deaktiver all VPN-programvare

Hvis du får denne feilen mens du prøver å spille et online spill via Internett (ikke LAN), kan du bli forhindret å delta eller være vertskap for Civilization-spill av VPN-programvaren din.

Spillet er ikke designet for å fungere med de fleste VPN-tjenester, så det kan være lurt å bekrefte om en av dem forårsaker problemene ved å slå av VPN-tjenesten din. Utviklerne bak Civ nevner faktisk at du bør deaktivere VPN-tjenesten din når du vil ha tilgang til en flerspillerfunksjon i spillet.

Metode 5: Bruke reparasjonsverktøyet for Microsoft .NET Framework

Flere brukere har klart å få flerspillerkomponenten til å fungere skikkelig etter å ha kjørt Microsoft .NET framework reparasjonsverktøyet. Tilsynelatende ender dette sinnet med å fikse en nettverksprotokoll som brukes av Civilization-spillet.

Her er en rask guide til bruk av .Net Framework Repair Tool:

 1. Gå til denne offisielle lenken ( her ), bla ned og klikk på Last ned- knappen tilknyttet Microsoft .NET Framework Repair Tool. Velg deretter NetFXRepairTool.exe og trykk Neste for å starte nedlastingen.

 2. Når verktøyet er lastet ned, åpner du den kjørbare filen og følger instruksjonene på skjermen for å få det til å skanne systemet for .NET Framework- feil.Kjører tester for å skanne etter .NET rammeverkproblemer
 3. Når prosessen er fullført, bruker du de foreslåtte løsningene og starter datamaskinen på nytt.
 4. Ved neste oppstart, åpne spillet og se om problemet er løst.

Metode 6: Åpne et annet spill som bruker flerspiller

Dette kan virke som en merkelig løsning, men mange brukere har rapportert at det lykkes å la dem spille med vennene sine online.

Hvordan de vanligvis gjør det er å åpne et annet flerspillerspill som CS: GO, CIV 5, Company of Heroes (hvert flerspillerspill vil gjøre) og la det være på mens du åpner Civilization-spillet som forårsaker problemer. Så lenge du lar det første spillet være åpnet, bør du kunne delta og være vert for flerspillerøkter uten å bli koblet fra.

Selv om dette bare er spekulasjon, mistenker spillerne at dette er en arkitektonisk feil, siden det også forekommer med Civilization 5.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det