Fix: Apple TV Remote fungerer ikke

Apple TV er en flott måte å underholde hjemmene våre på. Og det er forskjellige generasjoner av dette produktet. Imidlertid bruker de alle en av de to seriene til Apple TVs fjernkontroller. Den nyere Apple TV-fjernkontrollen (aluminium) har en Siri-basert støtte som gir stemmebasert funksjoner for kontroll og surfing. Begge Apple TV-fjernseriene er ganske solide. Imidlertid, som alle andre tekniske ting der ute, kan de slutte å fungere riktig. Og noen ganger kan du oppleve noen problemer mens du bruker dem, noe som kan være frustrerende.

For å hjelpe deg, undersøkte vi de fleste årsakene til at Apple TV Remote ikke fungerer. I denne artikkelen kan du finne ut hva du kan gjøre for å løse Apple TV Remote-problemene selv.

Før du begynner

Først og fremst må du sørge for at Apple Remote har alle batteriene som kreves for at den skal fungere. I tillegg må du fjerne alt som kan blokkere stien mellom fronten på Apple TV og fjernkontrollen. IR-sensorene mellom disse to enhetene må ha en visuell kontakt for å starte kommunikasjonen. Det ville være fint om TV-fjernkontroller brukte RF-signal i stedet for IR. Imidlertid kan den teknologien være en funksjon i de neste Apple TV-generasjonene. For øyeblikket er det bare å sørge for at synsfeltet mellom Apple TV og fjernkontrollen er tydelig.

Prøv nå å trykke på en knapp på Apple TV Remote, og hold øye med svaret fra Apple TVs lys. Hvis det blinker tre ganger i sekvens, vil det bety at Apple TV-en din allerede har blitt parret med en annen fjernkontroll.

Lyset blinker, men Apple TV reagerer ikke når du trykker på knappene på Apple Remote

Hvis dette skjer med deg, kan du prøve følgende triks.

 1. Koble Apple TV med TV-fjernkontrollen, og gå deretter inn i eksterne innstillinger. Nå prøver å parre med Apple TV-fjernkontrollen.
 2. Hvis du har en Siri Remote, kan du tilbakestille den. Bare trykk på meny- og volum opp-knappene samtidig, og fjernkontrollen tilbakestilles og settes tilbake i paringsmodus.
 3. For å starte Apple TV på nytt, trykk og hold nede Menu- og Down-knappene på Apple Remote.
 4. Hvis den vanlige omstarten ikke hjelper, kan du prøve å koble Apple TV fra strømuttaket. Vent nå i 10 sekunder og koble den til igjen. Noen ganger kan det å gjøre jobben å koble fra enheten fra en strømkilde.
 5. Hvis du ser et utropstegn i en trekant på TV-skjermen mens lampen på Apple TV ikke blinker, bør du bytte ut batteriet i Apple Remote.

Hvis du har en Apple TV 4 Siri Remote som ikke kobles til Apple TV, er det beste du kan gjøre å utføre en tilbakestilling av fabrikken. For den prosessen må du skaffe deg en USB-kabel. Når du fikk det, kan du koble Apple Remote til iTunes og utføre Factory Restore.

Har du problemer med Siri Remote?

Noen brukere klaget over navigasjonshastigheten på den nye Siri Remote. Og ja, du kan ikke endre følsomheten. Men hvis styreflaten er for følsom for deg, kan du justere rullehastigheten. Som standard er den satt til Medium. For å endre det, til Innstillinger , åpne Fjernkontroller og enheter og velg Touch Surface Tracking . Der kan du velge Sakte, Medium eller Rask. Dette kan også hjelpe deg med å løse din kamp med å legge inn tegn ved hjelp av skjermtastaturet.

Nyttig tips: Hvis du vil sveipe rett til slutten av alfabetet, er det bare å sveipe med et hardere trykk på Apple Remote-pekeplaten. Markøren flyr over skjermen i begge retninger. Dette er veldig nyttig for å velge tegn på tastaturet på skjermen.

Hvis ingen av de foregående metodene hjalp deg med å fikse Apple-fjernkontrollen din, svarer du kanskje til en avtale på Apples Genius Bar. La dem undersøke fjernkontrollen din og fortelle deg hva problemet er. I mellomtiden kan du bruke iPhone eller iPad som fjernkontroll for Apple TV.

Slik bruker du iPhone eller iPad som fjernkontroll for Apple TV

Først må du sørge for at du bruker det samme Wi-Fi-nettverket, og at du har konfigurert Hjemmedeling. Følg disse trinnene.

 1. Koble din iDevice til Wi - Fi -nettverk hjemme, og sørg for at du har Remote App
 2. Forsikre deg om at Apple TV er koblet til samme Wi - Fi (dette er obligatorisk for den eksterne appen din for å kommunisere med Apple TV.)
 3. Slå din Apple TV . til Innstillinger , og åpne deretter Generelt . Nå, til fjernkontroller , og velge Remote App .
 4. Når det er nødvendig, skriver du inn Apple ID og passord som du bruker til hjemmedeling.
 5. får din iDevice , og lansere den fjern
 6. til Innstillinger og trykkApple TV .
 7. I noen øyeblikk kobles appen til Apple TV. Etter at paringen er ferdig , bør du kunne bruke iPhone eller iPad til å kontrollere Apple TV .

Avsluttende ord

Disse metodene hjalp mange brukere med å kvitte seg med problemene med Apple TV-fjernkontrollene. Prøv dem og gi oss beskjed om denne artikkelen var nyttig for deg. Fortell oss også om du kjenner noen andre triks for å fikse Apple Remote-problemer i kommentarseksjonen nedenfor.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det