Slik løser du & ldquo; Kunne ikke spille testton & rdquo; feil på Windows 7, 8 og 10

Den Kunne ikke spille testtonen er et problem som forteller deg at det er et problem mellom Windows og lydenhet datamaskinen bruker. Det kommer som en feilmelding i tilfelle du ikke har noen lyd, og du prøver å se om lydenheten din fungerer. Dette er svaret du får fra Windows.

Dette problemet vises for mange brukere av Microsofts Windows OS, og påvirker mange versjoner av det. Å ha ingen lyd er noe som ingen datamaskinbrukere skal oppleve, da det er en av de viktigste tingene en datamaskin skal gjøre.

Selv om noen foruminnlegg kan føre til at du tror at det er et maskinvareproblem, er det faktisk ikke det. Det er en rekke ting du kan gjøre for å løse dette via programvare, så les videre for å se hvordan du kan bli kvitt dette problemet og få lyden din tilbake.

mislyktes-å-spille-test-tone

Metode 1: Start Windows Audio på nytt

Dette er den første mulige løsningen, og den raskeste å gjøre. Imidlertid er det et par brukere som rapporterte at dette bare fungerer midlertidig, og problemet kom tilbake etter en stund.

  1. Trykk på Windows- og R- tastene på tastaturet samtidig for å åpne Run- vinduet. Skriv inn services.msc i Åpne- boksen og trykk Enter, eller klikk OK.
  2. Fra Tjenester- vinduet, bla i listen til du finner Windows Audio- tjenesten. Start den på nytt ved å trykke på Startnytt- verktøylinjen. Lukk Tjenester-vinduet, så får du lyden tilbake.

mislyktes-å-spille-test-tone-dell

Metode 2: Kjør sfc / scannow fra en forhøyet ledetekst

Hvis den forrige metoden ikke virket, kan kjøring av en full systemskanning bringe lyden din på igjen.

  1. Åpne Start- menyen ved å trykke på Windows- tasten på tastaturet, og skriv cmd. Høyreklikk på resultatet og velg Kjør som administrator. Dette åpner en forhøyet ledetekst.
  2. Skriv inn sfc / scannow i Hevet ledetekst og trykk Enter. Vent til skanningen er fullført, ikke avbryt den. Start enheten på nytt når den er ferdig.

sfcscannow

Metode 3: Deaktiver alle forbedringer

Dette er en annen metode som ble rapportert å fungere for et antall brukere, så hvis de to forrige ikke hjalp, kan du prøve å prøve.

  1. Skriv inn Kontrollpanel fra Start- menyen på datamaskinen din og åpne resultatet.
  2. Bytt til store ikoner eller små ikoner, alt etter hva som er mer praktisk, og finn lyd. Åpne den ved å dobbeltklikke på den.
  3. Velg høyttalerne dine ved å klikke på dem. Klikk på Egenskaper- knappen nederst.
  4. Naviger til Enhancements- fanen og deaktiver alle forbedringer og lydeffekter. Klikk Bruk og deretter OK for å lagre innstillingene, og alt skal være tilbake til det normale.

mislyktes-å-spille-test-tone-windows-10-dell

Metode 4: Slett KB974571-oppdateringen (Windows 7)

Mange Windows 7-brukere har rapportert at KB974571-oppdateringen var den som forårsaket dette problemet for dem, og følgelig slettet den manuelt tilbake lyden.

  1. Åpne Kontrollpanel ved å følge trinnene i forrige metode, og bytt til ikonvisningen igjen . Finn programmer og funksjoner, og åpne den.
  2. I vinduet Programmer og funksjoner øverst til venstre ser du koblingen Vis installerte oppdateringer , klikk på den.
  3. Finn oppdateringen KB974571 og klikk på den. Velg Avinstaller fra verktøylinjen for å fjerne den. Merk at du kanskje må starte datamaskinen på nytt før prosessen avsluttes, så husk å lagre arbeidet ditt. Vent til prosessen er ferdig.

Metode 5: Installer High Definition Audio Device driver

Dette er en fullt fungerende driver, og installering av den kan løse mange problemer - denne er en av dem.

  1. Åpne Enhetsbehandling ved å trykke på Windows- tasten på tastaturet og skrive Enhetsbehandling, og deretter åpne resultatet.
  2. Utvid lyd-, video- og spillkontroller og velg din nåværende lyddriver. Fra Handling fanen, velg Oppdater driverprogramvare ... .
  3. Klikk på Bla gjennom datamaskinen min for driverprogramvare , etterfulgt av La meg velge fra en liste over enhetsdrivere på datamaskinen min.
  4. Fra listen velger du High Definition Audio Device driver og klikker Neste. Klikk Ja hvis du får en ledetekst for brukerkontokontroll . Vent til veiviseren skal fullføre og starte enheten på nytt.
  5. Hvis driveren ikke er tilgjengelig, kan du besøke produsentens nettsted og laste ned driveren (den siste) for lydkortet.

Metode 6: Legg til lokal tjeneste i lokale brukere og grupper

Selv om dette kan virke helt urelatert til lydproblemet, hjalp det faktisk mange brukere.

  1. Høyreklikk denne PCen eller Min datamaskin, avhengig av hvilken versjon av Windows du har, og velg Administrer fra rullegardinmenyen.
  2. Til høyre vil du se delen Systemverktøy . Dobbeltklikk Lokale brukere og grupper, og velg Grupper under den.
  3. Høyreklikk Administratorer i listen midt i vinduet, og velg Legg til i gruppe .. fra rullegardinmenyen.
  4. Klikk Legg til, deretter Avansert , og klikk deretter Finn nå. Dobbeltklikk Local Service, og klikk OK. Du bør se NT Authority \ Local Service i listen, klikk OK. Lukk vinduet Computer Management og start enheten på nytt. Problemet ditt bør løses.

mislyktes-å-spille-test-tone1

Som nevnt i begynnelsen er det ingen stor lyd å ha lyd på datamaskinen din, og noe du ikke trenger å tåle. Heldigvis er det imidlertid en rekke mulige løsninger for dette problemet, alle rapportert å jobbe med forskjellige brukere, og du vil sikkert løse problemet ditt hvis du følger metodene som er beskrevet i guiden.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det