BESTE GUIDE: Stream Popcorn Time til Chromecast på Windows

Med nettstedet Popcorn Time gaffel i gang igjen, kan filmelskere se filmer uten å installere en torrentklient og vente på at filmen skal lastes ned. Popcorn Time har et veldig pent og glatt grensesnitt med kule funksjoner som å streame filmen til andre skjermer. Hvis du har en Chromecast klar til å streame, kan du se filmene på den store skjermen.

For å streame filmer til Chromecast, må datamaskinen din og Chromecasten være på samme Wi-Fi-nettverk. Popcorn Time støtter ennå ikke streaming via kablet LAN. Følg disse trinnene for å streame Popcorn Time-filmer til Chromecast-enheten din.

Fremgangsmåte for å streame Popcorn Time til Chromecast på Windows

Start Popcorn Time .

Velg filmen eller TV-showet du vil streame.

Vent til Popcorn Time kobles til og buffer. Når den begynner å spille av filmen, vil du se et "Play On" -ikon nederst til høyre i applikasjonsvinduet. Ikonet har ingen tekst, og vil endre form i henhold til den valgte enheten. Klikk på dette ikonet og velg Chromecast-enheten din fra "Play On" -menyen.

popcorn tidsvinduer

Hvis datamaskinen din og Chromecast er på samme Wi-Fi-nettverk, og du har valgt Chromecast i Popcorn Time-applikasjonen din, bør du kunne streame media til ønsket skjermbilde. Men hvis du fortsatt har problemer med streaming, kan det skyldes datamaskinens brannmurinnstillinger. Følg disse trinnene for å konfigurere Windows-brannmur.

Gå til Kontrollpanel og velg Windows-brannmur fra System og sikkerhet. Alternativt kan du søke etter Windows-brannmur i søkeverktøyet.

Klikk på Tillat en app eller funksjon øverst til venstre i brannmurvinduet gjennom Windows-brannmur.

2016-03-07_163944

Klikk på Endre innstillinger Hvis du ser et vindu for brukerkontokontroll, må du skrive inn et brukernavn med administratorrettigheter og passordet. Rull ned for å finne Popcorn Time i den alfabetisk sorterte listen over apper. Forsikre deg om at både private og offentlige avmerkingsbokser er merket av. Merk: Hvis du bruker en tredjeparts brannmur, må du kanskje konfigurere den slik at Popcorn Time får tilgang til private og offentlige nettverk.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det