Fix: SKYUI feilkode 1

SKYUI feilkode 1 er en feil Skyrim-spillere støter på når de har installert og prøver å starte Skyrim Script Extender (SKSE). SKSE brukes til modding og er et av de omfattende modprogrammene der ute som ikke er ment for den vanlige brukeren.

SKSE er fortsatt under utvikling, og det er derfor brukere kan støte på feilmeldingen nå og da når en ny oppdatering blir utgitt for Skyrim gjennom Steam. Denne feilmeldingen peker hovedsakelig mot to ting: enten har du ikke utført installasjonen riktig, eller det er noe problem med den kjørbare SKSE64.

Hva forårsaker 'SKYUI feilkode 1' når du lanserer Skyrim gjennom SKSE?

Denne feilmeldingen er veldig generisk og kan oppstå for en rekke forskjellige brukere av de enkleste årsakene. Noen av årsakene til at denne feilmeldingen oppstår er, men ikke begrenset til:

 • Administratorrettigheter: SKSE krever at du kjører det ved hjelp av administratorrettigheter. Dette er fordi programmet modifiserer det eksisterende Skyrim-spillet, noen av handlingene det utfører krever høyde.
 • Feil installasjon: SKSE-installasjonen du utførte, ble kanskje ikke gjort riktig. Installering av SKSE er en veldig spesifikk oppgave som krever at du følger hvert trinn. Enhver hopping kan forårsake feilmeldingen.

Før du går videre til løsningene, må du sørge for at du har riktig installasjon av Skyrim på datamaskinen din, som er oppdatert til den siste versjonen fra Steam. Videre bør du også være logget på som administrator på datamaskinen din.

Løsning 1: Kjører SKSE64 som administrator

Som nevnt i årsakene, krever Skyrim Script Extender (SKSE) administratoradgang for å få installert riktig på datamaskinen din. Videre krever det også høyde når det startes, fordi det teknisk sett kjører på toppen av Skyrim på Steam. For å gjøre det krever det mer tillatelse enn vanlige applikasjoner.

 1. Høyreklikk på SKSE64 fra katalogen og velg Egenskaper .
 2. Velg fanekompatibilitet og merk av for alternativet Kjør dette programmet som administrator .
 1. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte. Start applikasjonen og sjekk om feilmeldingen forsvant.

Løsning 2: Installere SKSE riktig

Hvis du ikke har installert SKSE riktig på datamaskinen din, kan du oppleve denne feilmeldingen. Hvis SKSE mangler filer eller mangler noen moduler, vil den ikke kunne starte. I stedet for å gi den spesifikke feilmeldingen, returnerer den den generiske feilen 'SKYUI Error Code 1'. Her vil du gå gjennom hvordan du installerer SKSE riktig på datamaskinen din ved å bruke to metoder.

Bruke Mod Manager

 1. Last ned SKSE fra det offisielle nettstedet.
 2. åpner den SKSE64_2_00_04 mappen videre navigere til data Nå vil du se Scripts presenterer her. Høyreklikk på den og opprett et arkiv . Du kan bruke hvilken som helst arkiveringsprogramvare som er tilgjengelig på internett.
 1. Ginavnet på det opprettede arkivet til “SKSE64-Scripts” eller noe lignende, slik at du enkelt kan gjenkjenne det.
 2. Nå trenger du bare å installere arkivet ved hjelp av hvilken manager du bruker for modding. Denne metoden fungerer med Vortex, MO2 eller WB. og når det er tid for oppdatering, fjerner du bare merket for det nåværende skse64-skriptarkivet til fordel for den nye versjonen.

Nå etter at du har installert arkivet, må du lage en snarvei til SKSE64loader.exe og bruke dette til å starte spillet. MO2-brukere har ingen problemer siden lasteren allerede er anerkjent i den. WB-brukere kan enkelt kopiere snarveien vi opprettet til Apps- mappen i MOPY- mappen, slik at de også kan ha SKSE-binær tilgjengelig i WB.

Installere manuelt

Hvis du ikke bruker modbehandling, kan du enkelt følge denne manuelle tilnærmingen og installere SKSE på datamaskinen din. Her vil vi kopiere og lime inn noen få linjer.

 1. Last ned SKSE fra det offisielle nettstedet.
 2. Nå trekker du ut innholdet til et tilgjengelig sted. Nå åpner den SKSE64_2_00_04 mappen og åpne andre SKSE64_2_00_04 mappen .
 1. Nå som på bildet ovenfor, markerer du følgende filer:
skse64_1_5_3.dll skse64_loader.exe skse64_steam_loader.dll

Kopier disse filene og lim dem inn i SSE-spillmappen. Denne mappen ligger vanligvis på følgende bane:

X: / Steam / SteamApps / Common / Skyrim Special Edition

Her (X) er driveren der Steam er installert.

 1. Nå navigere til Scripts mappen tilstede inne SKSE64_2_00_04 mappe (Ikke Data-mappen i Skyrim special edition). Nå når du er inne i Skript-mappen, merker du alle PEX-filene og kopierer dem.
 1. lime dem i spillets manus mappe. Denne mappen ligger vanligvis i følgende katalog der (X) er katalogen der Steam er installert.
X: / SteamApps / Common / Skyrim Special Edition / Data / scripts.
 1. høyreklikkexe i spillet mappen og velg Send til> Desktop (Shortcut) . Du kan bruke dette til å starte spillet.

Dette er to metoder som brukes til å installere SKSE på Skyrim. Vi anbefaler imidlertid at du bruker den første metoden (Bruke Mod Manager) siden den har mye stabilitet og er mindre utsatt for problemer.

Merk: SKSE er i et alfa-stadium for tiden gjennomgår flere utviklinger nå og da. Når en ny oppdatering slippes, må du sørge for at du oppdaterer den for å fjerne alle feil og introdusere nye funksjoner.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det