Hvordan sjekke om noen har blokkert deg i Messenger-appen for Facebook?

Hjem / Lær / Hvordan sjekke om noen har blokkert deg i Messenger-appen for Facebook?

Hvordan sjekke om noen har blokkert deg i Messenger-appen for Facebook?

Av Habiba Rehman 11. desember 2018 2 minutter lest

Hvis du er venn med noen på Facebook, er det ikke viktig at du kan sende meldinger til dem via Facebook Messenger. Dette er fordi det er sannsynlige sjanser for at de har blokkert deg fra å sende meldinger til dem på Messenger. For å være sikker på dette kan du imidlertid sjekke om noen har blokkert deg på Messenger eller ikke ved å følge trinnene for mobiltelefoner og for skrivebordet.

Hvordan bekrefte om noen har blokkert deg på Facebook Messenger, fra telefonen din

 1. Åpne Messenger-appen fra telefonen din. Slik vises skjermen når du åpner appen.

  Du finner alle meldingene dine her, inkludert de fra kontaktene som ikke er på listen din. Finn søkefeltet øverst på skjermen, som markert av pilen i bildet over. Det er her du kan begynne å skrive inn navnet på personen du vil vite denne informasjonen om.

  Merk: Å blokkere noen på Messenger skjuler ikke personen fra Messenger-listen over venner. Personen som har blokkert deg kan fremdeles vises her selv om de har blokkert deg, men du vil ikke kunne sende meldinger til dem.

 2. Det er to måter å åpne chatvinduet for en venn på Messenger. Du klikker enten på chatten som vises i det første vinduet som vises på skjermen når du åpner appen. Eller skriv inn navnet i søkefeltet og finn navnet.
 3. Nå er det følgende bildet før vennen blokkerte meg. Slik vil det se ut. Meldingsrommet vil være aktivt, der du skriver inn meldingen. Og du vil også se deres sist sett. Dette viser at de ikke har blokkert.

  På den annen side, når de blokkerer deg, så vil skjermen for en chat på Messenger se ut. Du vil ikke lenger ha plass til å skrive en melding, du vil ikke kunne se den sist sett på Messenger, og en ekstra melding vises rett på slutten av skjermen som sier 'Du kan ikke svare på denne samtalen'. Dette betyr at vennen har blokkert deg.

  Hvis du ikke har snakket med en venn på Facebook Messenger på lenge, er det mulig at de har blokkert deg. Du kan følge trinnene som nevnt ovenfor for å være sikker på om de har blokkert deg eller ikke.

Hvordan bekrefte om noen har blokkert deg på Facebook Messenger, fra skrivebordet ditt

 1. Logg på Facebook-kontoen din fra skrivebordet ditt, og klikk på Messenger-ikonet som vises på høyre side av skjermen, som markert med pilen på bildet nedenfor.
 2. Du vil se en rullegardinliste over alle meldingene og samtalene. Nå, her igjen, kan du få tilgang til meldingen på to måter. Du kan enten klikke på samtalen for vennen fra denne forhåndsvisning av meldinger eller klikke på 'Se alt i Messenger', som er i venstre hjørne av samme rullegardinlistevindu.
 3. Når du klikker på en av samtalene fra rullegardinlisten som viser samtalen din, åpnes chatten slik.
 4. Skriv meldingen din i det tomme rommet for meldingen, og trykk enter. Så snart du trykker på enter, blir meldingen IKKE sendt, og en dialogboks vil vises som vil si 'Denne personen er ikke tilgjengelig akkurat nå'. Dette betyr at personen har blokkert deg.
 5. Hvis du hadde klikket på alternativet for 'Se alt i Messenger', så vil skjermen vises.

  Klikk på samtalen med vennen du vil bekrefte om de har blokkert deg eller ikke. Eller skriv inn navnet deres i søkefeltet til venstre på skjermen.

 6. Hvis personen har blokkert deg, vil du ikke se noe plass til å skrive en melding. I stedet vil du skrive dette nederst på siden, 'Du kan ikke svare på denne samtalen', noe som betyr at vennen din har blokkert deg.

Årsaker til blokkering

Blokkeringsfunksjonen for alle apper, inkludert Facebook Messenger, lar brukeren forhindre at folk de ikke vil kontakte, sende meldinger til dem. Dette kan være et veldig nyttig verktøy, hvis du jobber gjennom Facebook Messenger, og må kontakte tilfeldige mennesker gjennom appen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det