Fix: Kan ikke flytte mappen fordi det er en mappe på samme sted som ikke kan omdirigeres

Noen brukere får feilmeldingen "Kan ikke flytte mappen fordi det er en mappe på samme sted som ikke kan omdirigeres" når de prøver å endre plasseringen til en personlig mappe andre gang i Windows. Dette er ikke spesifikt for en bestemt Windows-versjon siden den er rapportert på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Kan ikke flytte mappen fordi det er en mappe på samme sted som ikke kan omdirigeres. Tilgang nektes

Hva forårsaker feilen “det er en mappe på samme sted som ikke kan omdirigeres”

I denne spesielle feilen vil Windows faktisk advare deg om at du vil støte på problemet hvis du fortsetter og flytter en personlig mappe til SkyDrive, OneDrive eller på et lignende sted.

Windows-melding som advarer deg om at du ikke kan gjenopprette til standardplasseringen

Hvis du husker det, ble du bedt om en melding om at hvis du fortsetter viderekoblingen, vil du ikke kunne gjenopprette den til standardplasseringen.

Windows er rett og slett ikke utstyrt for å reversere denne endringen automatisk hvis du fortsatte med viderekoblingen.

Heldigvis er det en måte som gjør at du kan gjenopprette de personlige mappene til standardplasseringen, men du må gjøre alt manuelt.

Hvordan fikse feilen “det er en mappe på samme sted som ikke kan omdirigeres”

I disse situasjonene der du har brent alle broene som tillot automatisk gjenoppretting, må du bruke Registerredigering for å omgå feilmeldingen og gjenvinne den normale funksjonaliteten til din personlige mappe / r. Her er en trinnvis guide med alt du trenger å gjøre:

 1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv deretter innregedit ” og trykk Enter for å åpne Registerredigeringsverktøyet. Hvis UAC (User Account Control) dukker opp, klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.Kjør dialog: regedit
 2. Inne i Registerredigering, bruk venstre rute for å navigere til følgende sted:
  HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ User Shell Folders
 3. Når du kommer dit, flytt til høyre rute, finn den personlige mappen som viser feilen og dobbeltklikk på den.Finn og dobbeltklikk på den personlige mappen i høyre rute
 4. Bytt nå ut gjeldende verdidata med tilsvarende standardverdi ved å bruke listen nedenfor:
  Desktop -% USERPROFILE% \ Desktop Favorites -% USERPROFILE% \ Favorites Music -% USERPROFILE \ \ Music Pictures -% USERPROFILE \ \ Pictures Videos -% USERPROFILE \ \ Videos Dokumenter -% USERPROFIL% \ Dokumenter Nedlastinger -% USERPROFILE% \ Nedlastinger

  Merk: Husk at den tilsvarende registernøkkelen for nedlastingsmappen er {374DE290-123F-4565-9164-39C4925E467B}.

 5. Når du har erstattet verdidataene ved å bruke listen ovenfor, trykker du på OK for å lagre endringene, og lukker deretter Registerredigering.Tilbakestille den personlige mappen til standardverdidataene
 6. Start maskinen på nytt. Ved neste oppstart skal den personlige mappen rettes, og du vil ikke lenger støte på feilmeldingen "Kan ikke flytte mappen fordi det er en mappe på samme sted som ikke kan omdirigeres" .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det