Hvordan fikse kode 19 kan ikke starte denne maskinvareenheten & rdquo; Feil på Windows 7/8 og 10

Kode 19, hele feilmeldingen er Windows, kan ikke starte denne maskinvareenheten fordi konfigurasjonsinformasjonen (i registeret) er ufullstendig eller skadet. (Kode 19), indikerer at det er en feil i registeret til operativsystemet ditt, og det forårsaker alvorlige problemer med maskinvareenheter som er koblet til systemet ditt.

Dette kan føre til at maskinvareenheter ikke fungerer, og ikke fungerer på operativsystemet ditt, vanligvis CD / DVD-stasjonen. Det er frustrerende og kan føre til at du tror at du har defekt maskinvare, når det bare er en registerfeil.kode-19

Før du får panikk og tenker at det er noe galt med maskinvaren din, kan du prøve metodene som er nevnt nedenfor. Et stort antall brukere har rapportert at de løste problemet for dem, og de er ganske enkle å følge så lenge du er forsiktig.

Metode 1: Start systemet på nytt

Mange feil relatert til registeret er midlertidige og vises svært sjelden. På grunn av dette er det noen, om enn slanke, sjanser for at du kan løse dette med ingenting mer enn en omstart.

  1. Gå til strømmenyen . Du finner den i Start- menyen, tilgjengelig ved å trykke Windows- tasten på tastaturet.
  2. Velg Start på nytt fra menyen, og vent til systemet ditt slås på igjen. Se om du står overfor problemet igjen.

Metode 2: Se om iTunes forårsaker problemet

Til tross for at det er en ganske populær programvare, har iTunes vært kjent for å skape ganske rot i registeret. Hvis du bruker det, kan dette være årsaken til Code 19- problemet, så det er verdt å se om det hjelper.

  1. Åpne Kontrollpanel ved å trykke på Windows- tasten på tastaturet, skrive Kontrollpanel og åpne resultatet.
  2. Øverst til høyre bytter du til visningen Stort ikon og finn Programmer og funksjoner, og åpne den ved å klikke på den.
  3. Fra listen, finn iTunes og klikk på Reparer- knappen fra øverste verktøylinje. Følg veiviseren til slutten, og start enheten på nytt. Du burde ikke stå overfor dette problemet lenger, hvis iTunes var problemet.

Metode 3: Slett UpperFilters og LowerFilters fra registeret

Dette er siste utvei, og bør oppbevares som sådan, fordi å ødelegge registeret ditt kan føre til problemer som kan kreve at du må installere operativsystemet på nytt. Vær forsiktig når du følger instruksjonene for ikke å skade systemet.

Åpne dialogboksen Kjør ved å trykke samtidig på Windows og R på tastaturet. Skriv inn regedit i boksen og klikk OK. Dette åpner Registerredigering.

Sikkerhetskopier registeret ved å åpne File fra menylinjen og klikke Eksporter. Forsikre deg om at eksportområdet er satt til Alle, og lagre sikkerhetskopifilen et sted du vil huske, i tilfelle noe går galt.

Naviger til følgende sted ved å bruke navigasjonsruten til venstre:

HKEY_LOCAL_MACHINE -> System -> CurrentControlSet -> Control -> Class

Når du har utvidet alle de nevnte mappene, klikker du på {4d36e967-e325-11ce-bfc1-08002be10318}for å velge den.

Velg og slett både UpperFilters- tasten og LowerFilters- tasten fra høyre vindusrute . Du må bekrefte begge deler ved å trykke på OK .

Merk: Utfør dette trinnet på egen risiko fordi noen brukere ikke klarte å komme seg inn på datamaskinene sine etter å ha prøvd dette.

Lukk Registerredigering og start systemet på nytt for at endringene skal tre i kraft.

kode-19-konfigurasjon-informasjon-register-ufullstendig-skadet

Den Kode 19 feil er faktisk mye lettere å løse enn man skulle tro. Alt du trenger å gjøre er å bare følge instruksjonene i de ovennevnte metodene, og du vil aldri se denne feilen igjen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det