Fix: Nedlastning av Google Play venter

Flere brukere får problemet " Last ned i påvente " i Google Play-butikken hver gang de prøver å laste ned eller oppdatere et program. Vi bruker flere applikasjoner i vårt daglige liv, og noen må lastes ned eller oppdateres, men dette problemet gjør det vanskelig for brukerne å gjøre det. Dette problemet vil skje på Android-enheter, og Google Play-butikken blir sittende fast med det.

Hva forårsaker problemet med nedlasting av Google Play?

Etter å ha undersøkt dette problemet, fant vi noen mulige årsaker som kan forårsake denne feilen i Google Play-butikken din. Vanligvis kan dette skje på grunn av hurtigminnet eller innstillingene for Google Play Butikk.

 • Google Play Store : De fleste feilene i Google Play Store er forårsaket av ødelagte eller korrupte data på telefonen din. I dette tilfellet kan du løse problemet ved å fjerne hurtigbufferdataene i Application Manager.
 • Autooppdateringer i Google Store : Det er et alternativ for automatisk oppdatering i innstillingene for Google Play Butikk, som lar telefonen din oppdateres automatisk når nye oppdateringer er tilgjengelige, men på grunn av dette kan applikasjonsoppdateringen bli sittende fast i kø og forårsake problemet for nedlastning venter.
 • Installasjoner venter : Alle applikasjonene som må oppdateres eller lastes ned, sitter fast av et eller annet individuelt program i INSTALLERT- fanen, som verken fullfører eller lar andre gjøre det i køen.
 • Bufret minne : Noen ganger lukkes ikke programmet helt, men kjører i bakgrunnen og holder brukerinformasjonsdataene i hurtigminnet. Hvis du starter telefonen på nytt, fjernes midlertidige data fra RAM.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot metodene for å løse feilen " Last ned ventende ".

Metode 1: Tømme hurtigbufferen og dataene for Google Play-appen

Cache-dataene på telefonen vår er bare søppelfiler som brukes til å lagre brukerinformasjon om applikasjonen og for å hjelpe deg med å fullføre oppgaver raskere. Det kan ta opp størrelsen på noen KB til GB lagringsplass. Det samme tilfellet gjelder for Google Play Store som lagrer dataene på enheten for de nedlastede applikasjonene dine. Dataene kan lett bli ødelagte eller ødelegge, og å fjerne problemet ved å følge trinnene nedenfor vil løse problemet.

 1. Gå til telefonen " Innstillinger " og åpne " Application Manager / Apps "
 2. Finn " Google Play Store " i listen over apper
 3. Trykk på " Force Stop " og tøm " Cache " eller " Data "

  Merk : For noen telefoner må du velge " Lagring ", så vil du kunne se Data og hurtigbuffer.

 4. Gå tilbake til Google Play-butikken , nå prøve på nytt for å oppdatere eller laste ned programmet.

Metode 2: Start telefonen på nytt

Hvis du starter telefonen på nytt, oppdateres RAM ved å fjerne alle midlertidige data som er lagret for Google Play-butikken din, som inkluderer oppdateringene eller de nedlastede nedlastingsfilene. Du kan starte telefonen på nytt ved å velge Slå av og deretter slå telefonen på nytt eller bare velge Startnytt . Etter at du har startet enheten på nytt, sjekk om du kan laste ned eller oppdatere apper nå.

Merk : Noen ganger må du søke metode en før du bruker metode 2 .

Metode 3: Deaktiver automatiske oppdateringer og stopp ventende installasjoner

For det meste vil ett eller flere applikasjoner bli sittende fast hvis automatiske oppdateringer er for Google Play-butikken din og stopper det, slik at de andre oppdateres. Du kan også stoppe alle oppdateringer i biblioteket og begynne å oppdatere applikasjonen enkeltvis uten problemer. Et bedre alternativ er å merke av for " Ikke oppdater apper automatisk ", slik at du aldri får denne feilen i fremtiden.

 1. Gå til " Google Play Store " og trykk på " Innstillingslinjen " øverst til venstre på skjermen, eller bare bytt til høyre
 2. Rull ned, gå til " Innstillinger "
 3. Trykk på alternativet " Oppdater apper automatisk " og velg " Ikke oppdater apper automatisk "
 4. Gå igjen gjennom innstillingslinjen, og velg " Mine apper og spill " denne gangen
 5. Prøv å oppdatere appene manuelt, men hvis det ikke fungerer, stopp alle oppdateringene
 6. Gå til den andre kategorien " INSTALLERT " og sjekk at noen nedlastinger må vente og vil sitte fast
 7. Avbryt de faste applikasjonene, og prøv å oppdatere og laste ned appen igjen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det