Slik løser du & lsquo; serverne er for opptatt & rsquo; Feil på PUBG?

PUBG (Players Unknown's Battlegrounds) er et av de mest populære kamp-kongelige spillene og er en av de første som gjør sjangeren populær. Spillet har en spillerbase på mer enn 50 millioner mennesker og mottar regelmessige oppdateringer fra utviklerne. Imidlertid har det nylig kommet mange rapporter om feilen " Servers Too Busy Please Try Again Later " mens du prøvde å komme inn i en kamp.

Hva forårsaker feilen "Serverne er for opptatt" på PUBG?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger som løste det for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at denne feilen ble utløst, og oppførte dem som følger.

 • Server Maintenence : PUBG er et av de mest populære flerspillerspillene akkurat nå, og det har en stor spillerbase fra hele verden. På grunn av dette mottar spillet regelmessige oppdateringer, og serverne gjennomgår også vedlikehold hver gang. Derfor er det høyst sannsynlig at serverne kan være under vedlikehold på grunn av hvilken feilen blir utløst.
 • Inkompatibel programvare: Det er et par applikasjoner som kan forårsake problemer med damp og forhindre at applikasjonen fungerer som den skal. Steam må kjøre i bakgrunnen for å kunne spille PUBG, og hvis den står overfor problemer mens den kjører i bakgrunnen, kan denne feilen utløses.
 • DNS-hurtigbuffer: Det kan være en opphopning av korrupt DNS-hurtigbuffer i ruteren eller datamaskinen som skyldes at spillet står overfor problemer mens du oppretter en forbindelse med serveren. Hvis spillet ikke kan opprette en sikker og stabil forbindelse med serverne, kan denne feilen utløses.
 • IP-konfigurasjon: I noen tilfeller er IP-konfigurasjonstypen du bruker, kanskje ikke den riktige for å opprette en stabil forbindelse. Det er to typer IP-konfigurasjoner, en IPV4 og en IPV6-konfigurasjon. IPV4 er den vanligste konfigurasjonstypen og er aktivert for de fleste datamaskiner som standard, men i noen tilfeller kan dette endres av noe programvare, og det kan ende opp med å forhindre en sikker forbindelse med serverne.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i for å unngå konflikt.

Løsning 1: Slå av inkompatibel programvare

Det er noen applikasjoner som ikke er kompatible med Steam. Hvis applikasjonene og Steam kjører side om side, kan det forårsake problemer med tilkoblingen. Derfor vil vi i dette trinnet sjekke om noen av disse programmene kjører i bakgrunnen,

 1. Se denne listen som indikerer programvaren som er inkompatibel med Steam.
 2. Trykk “ Ctrl ” + “Alt” + “Del” og velg “ Task Manager- “.
 3. Klikk på “Oppstart” for å se listen over programmer som starter ved oppstart.
 4. Sjekk om det er noen programmer i denne listen som er inkompatible med Steam.
 5. Hvis det er det, klikker du på programmene en etter en og velger alternativet " Deaktiver " for å forhindre at de starter ved oppstart.
 6. Start datamaskinen på nytt etter at du har fullført denne prosessen, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: PowerCycling Internet Router

For å bli kvitt DNS-hurtigbufferen som er bygd opp i internettruteren, vil vi fullstendig sykle den. For det:

 1. Koble strømmen til Internett-ruteren fra stikkontakten.
 2. Trykk og hold inne "av / på" -knappen på Internett-ruteren i minst 30 sekunder.
 3. Plugg strømmen til Internett-ruteren og vent til den skal startes.
 4. Vent til internettilgang er gitt, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Tilbakestille DNS-konfigurasjoner

Det er også mange DNS-konfigurasjoner som er angitt på datamaskinen, noen ganger kan disse konfigurasjonene bli ødelagt, og de kan forhindre at en stabil forbindelse opprettes. Derfor vil vi i dette trinnet utføre noen kommandoer i ledeteksten for å oppdatere disse konfigurasjonene. For å gjøre det:

 1. Trykk " Windows " + " R " for å åpne kjøringsprompten.
 2. Skriv inn "cmd" og trykk "Ctrl" + " Skift " + " Enter " for å gi administrative rettigheter.
 3. Skriv inn følgende kommandoer en etter en og trykk “ Enter ” etter å ha skrevet hver for å utføre dem.
  ipconfig / flushdns netsh int ipv4 reset netsh int ipv6 reset netsh winsock reset ipconfig / registerdns
 4. Etter at du har utført alle kommandoene i listen, kjører du PUBG og sjekker om problemet vedvarer.

Løsning 4: Endring av IP-konfigurasjoner

I noen tilfeller er det mulig at IP-konfigurasjonene kanskje ikke er riktig innstilt, og i dette trinnet endrer vi visse IP-konfigurasjoner for å fikse feilen. For det:

 1. Trykk på " Windows " + " R " for å åpne ledeteksten.
 2. Skriv inn “ ncpa . cpl ”og trykk“ enter ”.
 3. Høyreklikk på forbindelsen du bruker, og velg “ Egenskaper ”.
 4. Merk av for “ Internet Protocol Version 4 (TCP / IPV4) ” og fjern merket for “ Internet Protocol Version 6 (TCP / IPV6) ”.
 5. Klikk på “ OK ” for å lagre endringene og sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det