Fix: WOW World of Warcraft High Latency

World of Warcraft er et massivt multiplayer online rollespill utviklet, utgitt og distribuert av Blizzard Entertainment (de samme menneskene bak klassikere som Diablo og Starcraft og fjorårets enorme hit Overwatch). World of Warcraft er det fjerde spillet i sitt slag, og blir satt i samme fantasy Warcraft-univers som dets tre forgjengere. WoW, som det ofte blir referert til, ble utgitt til verden tilbake i 2004 og er frem til i dag et av de mest suksessrike online flerspillerspillene som eksisterte, etter å ha gått gjennom mange endringer siden lanseringen.

World of Warcraft er et online spill som krever en konstant og stabil forbindelse til internett, og er plaget av de samme problemene som andre spill i sitt slag, og det viktigste er problemer med høy latens og hyppige frakoblinger fra WoW-servere. I noen tilfeller er høy latens og frakoblinger problemer på serversiden, noe som betyr at de bare kan løses av WoWs utviklingsteam. For å se om WoW-servere kjører og er i full drift, sjekk bare denne siden .

Imidlertid har høy latens og hyppige frakoblingsproblemer årsaker til klientsiden, og det er mye en spiller kan gjøre for å kvitte seg med disse problemene. Følgende er noen av de mest effektive løsningene og feilsøkingstrinnene du kan bruke til å prøve å løse problemer med høy latens og hyppige frakoblinger i World of Warcraft:

Løsning 1: Deaktiver eller avinstaller alle tredjeparts sikkerhetsprogrammer

Tredjeparts antivirus-, antimalware- og brannmurapplikasjoner kan noen ganger forstyrre World of Warcrafts tilkobling til internett, noe som kan føre til problemer som høy latens eller hyppige frakoblinger fra spillets servere. Hvis et tredjeparts sikkerhetsprogram er årsaken til sorgen, kan du bare deaktivere (eller enda bedre, avinstallere) alle sikkerhetsprogrammer fra tredjeparter som er installert på datamaskinen. Når det er gjort, må du sjekke om løsningen fungerte eller ikke. Hvis du vil avinstallere et tredjeparts sikkerhetsprogram som er installert på datamaskinen din, men ikke vet hvordan du gjør det, bruk denne guiden .

Løsning 2: Tilbakestill World of Warcraft brukergrensesnitt

  1. Hvis World of Warcraft kjører for øyeblikket, lukker du det.
  2. Start kampen. net desktop app, naviger til Alternativer og velg Vis i Utforsker .
  3. Naviger til World of Warcraft- mappen i Explorer , og gi nytt navn til Cache- , Interface- og WTF- mappene til CacheOld , InterfaceOld og WTFOld
  4. Lukk Explorer og start World of Warcraft for å få endringene til å tre i kraft.
  5. Avinstaller alle administrasjonsprogrammer du har siden de kan forstyrre WoW, og lukk deretter spillet.
  6. Konfigurer Windows for å vise skjulte filer og mapper , og naviger til følgende katalog:

C: \ Users \ (DITT BRUKERSNAVN) \ AppData \ Local \ VirtualStore \ Program Files \ World of Warcraft \

  1. Finn og høyreklikk på mappene Cache , Interface og WTF , klikk på Delete og bekreft handlingen i de resulterende popup-vinduene.
  2. Lukk Explorer og start datamaskinen på nytt.
  3. Når datamaskinen starter opp, start World of Warcraft. WoWs brukergrensesnitt vil nå være tilbakestilt, og du bør ikke lenger oppleve noen problemer med høy latenstid eller hyppige frakoblinger.

Løsning 3: Forsikre deg om at datamaskinen din er oppdatert

Et utdatert operativsystem kan ofte føre til tilkoblingsproblemer i World of Warcraft, og det er derfor du bør sørge for at datamaskinen din er oppdatert hvis du lider av høy latens eller hyppige frakoblingsproblemer. For å bruke denne løsningen, må du:

  1. Åpne Start-menyen .
  2. Klikk på Innstillinger .
  3. Klikk på Oppdatering og sikkerhet .
  4. Klikk på Windows Update i venstre rute i vinduet .
  5. Klikk på Se etter oppdateringer i høyre rute i vinduet .

La Windows sjekke etter oppdateringer, og det fortsetter å automatisk laste ned og installere alle tilgjengelige oppdateringer for datamaskinen din.

Løsning 4: Optimaliser internettforbindelsen

  1. Trådløse tilkoblinger kan være ganske ustabile, spesielt når det gjelder hastighet, og det er derfor de ikke anbefales i det hele tatt for å spille online spill. Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du se om du kan bytte til en kablet.
  2. Hvis det er noen programmer som konsekvent får tilgang til internett som kjører i bakgrunnen mens du spiller WoW, kan det hende at programmene forstyrrer spillets tilkobling til internett og dets servere. Når du spiller WoW, må du lukke alle andre programmer som krever tilkobling til internett.
  3. Tilbakestill og slå på Internett-ruteren / modemet - bare koble den fra strømkilden, vent i 1-2 minutter, koble den til igjen og slå den på. Strøm sykling ruteren / modemet ditt kan løse de fleste tilkoblingsproblemer, spesielt pakketap under dataoverføring.
  4. Spyl DNS - åpne Start-menyen , søk etter “ cmd ”, høyreklikk på søkeresultatet med tittelen cmd og klikk på Kjør som administrator , skriv ipconfig / flushdns i den forhøyede ledeteksten og trykk Enter . Du kan oppleve tilkoblingsproblemer i WoW fordi DNS-en din ikke er konfigurert riktig, og hvis du skyller den, bør det løse det.
  5. Juster nettverksinnstillingene i spillet for å se om det løser problemet - mens du spiller World of Warcraft, trykk på ESC , klikk på System > Nettverk , og sjekk alternativet Optimaliser nettverk for hastighet hvis du bruker en høyhastighets internettforbindelse, eller fjern merket hvis du bruker en lavhastighets internettforbindelse.
  6. Hvis du bruker en internettforbindelse via satellitt eller mobiltelefon for å spille WoW, bør du vurdere å bytte til et mer stabilt alternativ.

Løsning 5: Oppdater nettverkskortets driverprogramvare

  1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne en Run
  2. Skriv devmgmt. msc i Kjør- dialogboksen og trykk Enter for å starte Enhetsbehandling .
  3. Dobbeltklikk på delen Nettverkskort i Enhetsbehandling for å utvide den.
  4. Finn datamaskinens nettverkskort under delen Nettverkskort , høyreklikk på den og klikk på Oppdater driverprogramvare… .
  5. Klikk på Søk automatisk for oppdatert driverprogramvare , og vent på at Windows skal utføre søket.

Hvis Windows finner oppdatert driverprogramvare for datamaskinens nettverkskort, lastes den ned og installeres automatisk. Hvis det skjer, start WoW og sjekk om problemene er løst eller ikke når nettverksadapterens driverprogramvare er oppdatert.

Løsning 6: Avinstaller (og installer deretter) datamaskinens nettverkskort

  1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne en Run
  2. Skriv devmgmt. msc i Kjør- dialogboksen og trykk Enter for å starte Enhetsbehandling .
  3. Dobbeltklikk på delen Nettverkskort i Enhetsbehandling for å utvide den.
  4. Finn datamaskinens nettverkskort under delen Nettverkskort , høyreklikk på den og klikk på Avinstaller .
  5. Aktiver alternativet Slett driverprogramvaren for denne enheten ved å merke av i avmerkingsboksen ved siden av den, og deretter klikke på OK .
  6. Vent til nettverkskortet og driverprogramvaren blir fullstendig avinstallert.
  7. Når nettverkskortet er avinstallert, klikker du på Handling > Skann etter maskinvareendringer . Når du gjør det, vil Windows automatisk oppdage og installere nettverkskortet og driverne på nytt.
  8. Vent til nettverkskortet og driverne er installert på nytt, og start deretter datamaskinen på nytt. Sjekk om problemet er løst når datamaskinen starter opp.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det