Slik installerer du OneNote 2016 i stedet for OneNote

Det er to typer OneNote-applikasjoner tilgjengelig på datamaskinen din; den ene heter OneNote for Windows 10 og den andre heter OneNote 2016. Begge kan virke like, men har noen ekstra funksjoner. OneNote (også kalt OneNote for Windows) blir referert til som versjonen av applikasjonen som er installert på datamaskinen din som standard hver gang du installerer Windows 10. Denne versjonen er bare tilgjengelig på Windows 10. OneNote 2016 refererer til applikasjonen som er installert gjennom Microsoft Office når du installerer det på datamaskinen. Denne versjonen kan installeres på Windows 10, 8 og 7. Denne versjonen ligner på andre kontorapplikasjoner som Word, Excel eller PowerPoint.

Vær oppmerksom på at det også finnes andre versjoner av OneNote, for eksempel OneNote 2013 osv. Hver iterasjon av Office inneholder alltid et OneNote-program sammen med andre viktige applikasjoner som Word eller Excel.

Versjonen du velger å bruke, avhenger helt av funksjonene du vil benytte deg av. OneNote 2016 kan inneholde noen eldre funksjoner som stort sett er tilgjengelige på kontoret eller skolen din, men OneNote for Windows 10 inneholder innovative nye funksjoner som ikke er tilgjengelige i desktopversjonen, og det er virkelig en av de beste appene som tar notater der ute. OneNote for Windows 10 oppdateres også kontinuerlig og inneholder ytelses- og sikkerhetsoppdateringer fra tid til annen.

Hvilke funksjoner er bare tilgjengelige for OneNote for Windows 10?

Det er mange nye funksjoner som bare er tilgjengelige for Windows 10-versjonen. Vi har bare listet noen få av dem nedenfor:

  • Du kan enkelt bevege deg på tvers av enheter på grunn av kompatibilitet på tvers av plattformer.
  • Oppslukende leser for å forbedre forståelsen.
  • Forsker for å søke etter relevante sitater, bilder eller siterte kilder for å starte disposisjonen din.
  • Du kan dele en enkelt side i stedet for å dele en hel notisbok.
  • Ink Math Assistant for å løse ligninger.
  • Forvandle tegninger til former.
  • Highlighter og penn tilpasninger.
  • Konverter håndskrevet blekk til skrevet tekst med beholdt stilformatering og farge.
  • Evne til å sjekke hvem som jobber med deg og hoppe rett til siden de er på.

Det er mange andre funksjoner som også er tilgjengelige i applikasjonen. Du kan se på Microsofts offisielle nettsted for å lære mer.

Merk: Du kan også bare flytte OneNote 2016 Notatbok til en hvilken som helst annen OneDrive-konto når som helst. Dette øker bærbarheten som tilbys av applikasjonen mye.

Hvilke funksjoner er bare tilgjengelige for OneNote 2016?

Selv om OneNote for Windows 10 er fullpakket med enorme funksjoner, er det noen funksjoner som bare er tilgjengelige i OneNote 2016.

  • Lagre bærbare PC-er på din lokale harddisk i stedet for i skyen.
  • Evne til å bruke maler på sider for å opprettholde et bestemt oppsett eller utseende.
  • Enkelte Office-integrasjonsfunksjoner er også tilgjengelige, for eksempel Outlook-oppgaver eller innebygde Excel-regneark.
  • Evne til å kategorisere notater med egendefinerte koder for å finne dem raskt senere.

Et annet poeng som er verdt å merke seg er at forskjellige versjoner av OneNote ikke synkroniseres med hverandre. Hvis du legger til informasjon i det ene OneNote-programmet, blir det ikke replikert på det andre programmet selv om du har logget på med Microsoft-kontoen din.

Hvordan installerer jeg OneNote 2016 på datamaskinen min?

Installering av OneNote 2016 er ganske enkelt. OneNote for Windows 10 vil ikke bli fjernet fra datamaskinen din når du installerer sistnevnte. For øyeblikket trenger du ikke å betale for å laste ned OneNote 2016. Du kan laste den ned fra det offisielle nettstedet direkte til datamaskinen din. Nettstedet kan be om at du allerede har installert OneNote. Det ber deg om at du har OneNote for Windows 10 installert. Ikke bli forvirret og klikk på riktig lenke for å laste ned.

  1. Naviger til det offisielle OneNote-nettstedet .
  2. Klikk “ Windows Desktop ”. Etter et øyeblikk vil en fil laste ned etter at du har angitt stedet der du vil lagre.

  1. Installer den kjørbare maskinen, start datamaskinen på nytt og OneNote 2016 blir installert.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det