Korriger: Skype vil ikke åpne på Windows 10

Skype - et program som startet som en enkel IM- og VoIP-klient, har nå blitt noe mer, en stift for nesten alle menneskers telefon og datamaskin og kommunikasjonsmediet som brukes av flertallet av næringslivet. Dessverre har mange som bruker Windows 8 og Windows 10 rapportert at de ikke kan starte Skype, og mange av brukerne som kan starte programmet, kan ikke logge på det med Skype-legitimasjonen.

Å ikke kunne bruke et program som har blitt ekstremt vanlig over hele kloden (og med god grunn også) kan være et ganske betydelig problem. Heldigvis er det ikke et ufiksbart problem. Følgende er noen av de mest effektive løsningene som alle Windows 8/10-brukere som ikke kan starte eller logge på Skype, kan bruke til å prøve å løse problemet helt alene.

En liten bakgrunn til dette problemet som er vanligst i Windows 8 og nyere, skyldes de innebygde appene, der brukere prøver å kjøre Skype fra den installerte appen. Vær oppmerksom på at det er en forskjell mellom en app og og den stasjonære versjonen .

Før du fortsetter med noen av disse trinnene, kan du prøve å laste ned og installere desktopversjonen av Skype herfra . Dette skal fungere, men hvis du allerede har desktopversjonen og den ikke åpner, fortsett med trinnene nedenfor.

Hvis du ikke vet om det er en stasjonærversjon eller en Windows-appbasert versjon, kan du se på bildet nedenfor som forteller forskjellen.

Løsning 1: Kjør en SFC-skanning

Korrupte systemfiler kan ofte være grunnen til at Windows 8/10-brukere ikke kan starte eller logge på Skype. Ser du, hvis en systemfil som har å gjøre med Skype eller er nødvendig for at Skype skal kunne fungere skikkelig blir ødelagt eller ødelagt, vil ikke Skype lenger fungere som det skal, og problemer som applikasjonen ikke starter eller ikke å kunne logge deg på kan bli født. Heldigvis er alle versjoner av Windows-operativsystemet utstyrt med SFC-skanningsverktøyet - et verktøy som er spesielt utviklet for å søke på Windows-datamaskiner etter skadede eller korrupte systemfiler og enten reparere eventuelle det finner eller erstatte dem med hurtigbufrede versjoner.

Hvis du ikke kan starte eller logge på Skype, er å kjøre en SFC-skanning et usedvanlig godt sted å begynne å prøve å bli kvitt problemet. Hvis du ikke vet hvordan du kjører en SFC-skanning, kan du bare bruke denne guiden til å kjøre en SFC-skanning på en Windows 10-datamaskin.

Løsning 2: Prøv å starte og logge på Skype i sikkermodus

  1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne en Kjør- dialog, skriv msconfig. exe i Run- dialogboksen og trykk Enter for å starte System Configuration .
  2. Naviger til Boot- fanen i System Configuration .
  3. Merk av i boksen ved siden av Sikker oppstart å aktivere alternativet, og deretter også aktivere den Network alternativ under den.
  4. Klikk på Bruk og deretter på OK , og klikk på Startnytt i den resulterende popupen for å starte datamaskinen på nytt i sikkermodus med nettverk .
  5. Når datamaskinen starter opp, vil den være i sikkermodus . Start Skype og sjekk om det starter riktig eller logger deg på.
  6. Hvis problemet fortsatt vedvarer, trykker du på Windows-logotasten + R for å åpne en Kjør- dialog igjen, skriv % appdata% i Kjør- dialogboksen og trykk Enter .
  7. Finn mappen som heter Skype , høyreklikk på den, klikk på Gi nytt navn i den resulterende kontekstmenyen, gi nytt navn til mappen til Skype_2 og trykk Enter .

  8. Lukk File Explorer for å starte Skype for å se om problemet du opplever er løst.
  9. Gjenta trinn 1 og 2 , deaktiver alternativet Sikker oppstart , klikk på Bruk , klikk på OK og klikk på Startnytt i den resulterende popupen for å starte datamaskinen på nytt i normal modus.

Løsning 3: Deaktiver uPnP

Skype har en funksjon kjent som uPnP som er aktivert som standard på alle klienter. Dessverre kan denne funksjonen i noen tilfeller føre til at klienten ikke kan kommunisere riktig med Skype-servere og logge på Skype. Heldigvis er det bare å deaktivere uPnP i slike tilfeller nok til å få jobben gjort og løse problemet. For å deaktivere uPnP , må du:

  1. Start Skype
  2. Klikk på Verktøy .
  3. Klikk på Alternativer… .
  4. Klikk på Avansert i venstre rute.
  5. Klikk på Tilkobling i venstre rute.
  6. I høyre rute, finn Aktiver uPnP- alternativet og fjern merket for avmerkingsboksen ved siden av alternativet for å deaktivere uPnP .
  7. Klikk på Lagre .
  8. Start datamaskinen på nytt.
  9. Når datamaskinen starter opp, må du sjekke om problemet er løst eller ikke.

Løsning 4: Avinstaller og installer deretter Skype på nytt

Hvis ingen av de andre løsningene som er oppført og beskrevet ovenfor, har fungert for deg, frykt ikke for du fortsatt har en siste utvei - å avinstallere Skype helt og deretter installere det på nytt fra bunnen av. Selv om det kan virke ekstremt, er å avinstallere og installere Skype på nytt en sikker måte å fikse de fleste Skype-relaterte problemer på. For å avinstallere og installere Skype på nytt, må du:

  1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne en Run
  2. Skriv appwiz. cpl i Kjør- dialogboksen og trykk Enter .
  3. Finn Skype blant listen over programmer og applikasjoner som er installert på datamaskinen din, høyreklikk på den og klikk på Avinstaller .

  4. Gå gjennom avinstallasjonsveiviseren helt til slutten.
  5. Når Skype er avinstallert, start datamaskinen på nytt.
  6. Når datamaskinen starter opp, start Windows Store og finn og last ned den nyeste versjonen av Skype-appen som er kompatibel med din versjon av Windows-operativsystemet.
  7. Når Skype er installert på nytt, kan du starte det for å se om problemet ditt er løst.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, selv etter at du har avinstallert Skype og deretter installert det på nytt, kan du bare gjenta løsning 2 på den nylig installerte forekomsten av Skype og se om det hjelper å bli kvitt problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det