De 5 beste lydendringsprogrammene som skal brukes i 2020

Hjem / Best Of / De 5 beste programvarene for lydendring som skal brukes i 2020

De 5 beste lydendringsprogrammene som skal brukes i 2020

Av Bill Wilson 26. februar 2020 4 minutter lest

Husker du når Talking Tom-appen først kom ut? Jeg gjør det fordi jeg ikke kunne slutte å le av hvor dumt morsomt det var. Vel, det var stemmeskiftende teknologi i sin mest grunnleggende form. Tenk deg å kunne gjøre dette i sanntid og med flere stemmevariasjoner. Fordi det er det programvare for stemmeskift som vil hjelpe deg å gjøre. De kommer med flere forhåndsinnstilte stemmetyper som fremmede stemmer, robotstemmer og tegneseriestemmer. De lar deg også endre stemmen manuelt ved å endre tonehøyde, frekvens, tone og andre stemmeaspekter.

De rampete tenker allerede på hvordan de kan bruke denne programvaren til å prankere sine venner og slektninger. Jeg klandrer deg ikke. Programvaren for stemmeskift kan også være bra når du skifter stemme under spill. Dette kan være bare for moro skyld, men det kan også tilpasse karakteren du spiller bedre. Hvis du spiller en sjef i Black Ops Unit Commander, trenger du en kommanderende stemme som krever respekt.

Så i dette innlegget vil jeg ta deg gjennom noen av de fineste Voice Changer-programvarene du kan bruke. Avhengig av tiltenkt bruk, kan du velge en sanntidsveksler eller den alternative typen som krever at du spiller inn stemmen din før du kan endre den. La oss nå dykke inn.

1. Morph VOX


Last ned nå

Morph Vox er betydelig en populær programvare som kommer med en rekke kule funksjoner. Den er tilgjengelig som et gratis verktøy, MorphVox Junior, og som en betalt versjon, MorphVox Pro. Imidlertid kan den gratis versjonen ikke være ideell med tanke på settet med begrensninger. For eksempel kommer den bare med 3 stemmealternativer. En eneste mann, kvinne og gutt. Derfor, for den beste opplevelsen, vil jeg anbefale at du bruker premiumversjonen.

Det skifter stemme i sanntid og er derfor godt egnet for online kommunikasjon og spill. MorphVox kommer med to driftsmodi. Den skinnede modusen lar deg raskt velge din stemme fra de eksisterende alternativene, kanskje legge til noen effekter, og du er god å gå. Så er det Studio Mode som lar deg grave litt dypere. Her kan du justere stemmetone og tonehøyde.

MorphVox integreres enkelt med de forskjellige spillene og nettpratplattformene og inkluderer et bakgrunnsstøyfilter som vil være spesielt nyttig hvis du bruker datamaskinens innebygde mikrofon. En annen interessant funksjon er muligheten til å legge til bakgrunnsstøy som enkelt kan bidra til å lage et virkelig scenario fra datamaskinen din. MorphVox lar deg også endre lydinnspillinger som er i WAV-format. Denne programvaren er bare tilgjengelig for Windows.

2. Stemmemodus


Last ned nå

Voice Mod er en stemmevekslerprogramvare designet for Windows-brukere. Det endrer stemmen din online og tilbyr støtte for mange online spill, med de mest bemerkelsesverdige er Fortnite, Minecraft og PUBG. Det er også et flott alternativ for streaming og chatting online. Noen av chatte- og streamingprogramvarene som er kompatible med Voice Mod inkluderer Discord, Twitch, VRChat, Skype og Stream Deck.

Voice Mod endrer stemmen din i sanntid og har en ganske fantastisk samling av talealternativer og effekter. Fra Chipmunk, baby, Android, Alien til politiet mangler det ikke på stemmetyper. Det er til og med en gal stemme. Voice Mod er tilgjengelig gratis.

3. Voxal Voice Changer


Last ned nå

Voxal Voice Changer er også en gratis programvare og er tilgjengelig for både Windows- og Mac-brukere. Det lar deg endre stemmen din i utgangspunktet alle applikasjoner som bruker en mikrofon inkludert alle favorittspillene dine. Og det mangler ikke på stemmetyper og effekter. Det er til og med valget å adoptere en mannlig eller kvinnelig stemme. Ja, det er veldig stor sjanse for at den kvinnelige online spillpartneren med en engelstemme faktisk kan være en fyr.

Voxal Voice Changer endrer også stemmen din i sanntid, men den inkluderer også muligheten til å endre innspilt lyd. Denne programvaren leveres med et lettforståelig brukergrensesnitt som gjør prosessen med å redigere stemmen din til en lek. Det er også ganske lett fordi det ikke påvirker ytelsen til systemet ditt og andre applikasjoner. Et poeng å merke seg er at hvis du har tenkt å bruke denne stemmeskifteren i en forretningsmodell, må du kjøpe den. Det er bare gratis for hjemmebruk.

4. Clownfish Voice Changer


Last ned nå

Clownfish er et program med flere plattformer som også kan brukes til å endre stemme i ethvert program på datamaskinen din som bruker en mikrofon. De mest bemerkelsesverdige støttede applikasjonene er Skype, Viber, Discord og TeamSpeak. Det endrer også stemmen din i damp og vil derfor fungere med alle favorittspillene dine.

Clownfish støtter ikke tilsetning av taleeffekter som standard, men gir veiledninger om hvor du kan finne og installere dem. Installasjonsprosessen er grei, og programvaren legger ikke for mye belastning på CPU-ytelsen. Det er flere stemmealternativer å velge mellom, og bare for å nevne det mest interessante, vi har Male pitch, Female Pitch, Baby Pitch, Alien, Robot og Darth Vader. Den siste kommer som gode nyheter for Star Wars-fans. Clownfish Voice Changer er bare tilgjengelig for Windows.

5. Alt-i-ett-stemmeveksler


Last ned nå

Alt-i-ett-stemmeveksler er det du vil kalle en oppgradering av Skype Voice C- henger . Det fungerer på samme prinsipp, men lar deg koble det til andre IM-verktøy som Yahoo Messenger og QQ International. Så i utgangspunktet er Alt-i-ett-verktøyet en stemmeveksler utviklet spesielt for nettprat.

Det er flott programvare for å ringe til venner og familie. Det lar deg til og med endre stemmetypen i midten av samtalen for å gjøre ting morsommere. Å endre din stemme har aldri vært enklere enn med All-in-One Voice Changer. Den har en skyvelinje som du enten flytter til venstre eller høyre for å endre tonehøyde for stemmen din. Du kan forhåndsvise hver endring til du oppnår ditt foretrukne valg. Du kan også importere en innspilt .wav-lyd og endre den i programvaren.

Dessverre er denne programvaren ikke gratis. De gir en gratis prøveperiode, men bare med en Cat-stemme som er litt overveldende. Når du har oppgradert, får du tilgang til en videomodifikasjonsfunksjon som ikke er tilgjengelig i noen av den andre programvaren. Du kan bruke den til å legge til morsomme dubber når du videochatter.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det