Hvordan stoppe Outlook 2016 fra å flytte e-post til søppel eller søppelpostmappe

Microsoft Outlook leveres vanligvis sammen med Microsoft office og har et godt innebygd søppelpostfilter. Det kan gjøres mer effektivt med noen brukerinnganger, så Outlook gjør en solid jobb med å opprettholde en innboks uten tidssvinnende spam-meldinger. Det lar deg til og med tilpasse filtreringsalternativene ytterligere. Med et enkelt grensesnitt som skaper filtreringsregler, kan du sende irrelevante e-postmeldinger til søppel / uønsket mappe. Du kan også angi at filteret bare skal vise e-post fra bestemte kontoer i innboksen din, og sende resten til søppelpost / søppel / uønsket mappe.

Av og til blir legitime mottatte e-poster gjenkjent som søppelpost og flyttet til søppelmappen E-post i Microsoft Outlook. derfor savner du dem uten å lese, selv om disse e-postmeldingene kommer fra viktige kolleger, venner eller kunder. Serveren kan flagge e-postmeldingen som nettsøppel, eller innstillingene dine kan sende dem til søppelmappen.

Du kan imidlertid slå av søppelpostfilteret og la mottatte e-postmeldinger vises i innboksmappen regelmessig. Du kan også lære Outlook om ikke å sende e-post fra en bestemt e-postkonto til søppelmappen: derfra vil alle e-poster fra den angitte e-postkontoen gå til innboksen din. Vi skal gi deg en enkel opplæring om hvordan du deaktiverer søppelpostfiltre i Microsoft Outlook og hvordan du lærer det å gjenkjenne e-post i søppelmappen som god post.

Reparer korrupte systemfiler

Last ned og kjør Restoro for å skanne etter korrupte filer herfra , hvis filer blir funnet å være korrupte og mangler å reparere dem ved hjelp av Restoro i tillegg til å utføre metodene nedenfor. Denne metoden er valgfri, men vi anbefaler den for generell systemkondition.

Metode 1: Merk spam e-post i søppelmappen som 'Ikke søppel / søppelpost'

Den raskeste måten å hindre Outlook i å sende legitime e-postmeldinger til søppelmappen er å fortelle den at den angitte e-postavsenderen ikke er en spammer. Deretter vil e-postadressen til avsenderen legges til listen over pålitelige avsendere. Å gjøre dette:

 1. Gå inn i mappen Søppel e-post.
 2. Velg e-postadressen du vil merke som Ikke søppel.
 3. Gå deretter til Hjem- fanen, klikk Søppel og velg Ikke søppel i rullegardinmenyen
 4. Alternativt, etter å ha valgt, høyreklikker du på e-postene, går til søppel og klikker deretter " Ikke søppel "
 5. Etter å ha klikket Ikke søppel, vises en Merk som ikke søppel-dialogboksen. Merk av i Alltid stol på e-post fra[email protected]” -boksen, og klikk deretter OK.

Da blir e-posten flyttet til den opprinnelige mappen. Og fra nå av blir ikke alle e-postmeldinger sendt fra denne avsenderen lenger filtrert til søppelpostmappen. Du kan også velge "Aldri blokker denne gruppen adresseliste" og

Metode 2: Opprett eller legg til en avsender-e-post i listen over pålitelige avsendere

Du kan legge til en e-postavsenderadresse i Safe Senders-listen for å forhindre at e-post går til søppelmappen.

 1. Velg en e-post du vil legge til avsenderen i listen over sikre avsendere fra søppelmappen.
 2. Høyreklikk på det, og velg deretter Søppel > Blokkér aldri avsender i høyreklikkmenyen
 3. Deretter vil en hurtigboks dukke opp for å minne deg på at avsenderen er lagt til listen over sikre avsendere. Klikk på OK, og denne e-postadressen blir ikke filtrert til søppelmappen fra nå av.

Du kan alltid angi en klarert / sikker avsender manuelt ved å gå til alternativene for søppelpost fra alternativet Søppel i kategorien Hjem.

Metode 3: Slå av automatisk filter

Å slå av det automatiske filteret vil sikre at alle e-postene dine går inn gjennom innboksen før du kan slette dem eller sende dem til søppelmappen.

 1. Klikk Søppel > Søppel-e-postalternativer i Slett-gruppen i kategorien Hjem.
 2. I Junk E-postalternativer dialogboksen gå til alternativer kategorien.
 3. Kontroller Ingen automatisk filtrering. E-post fra blokkerte avsendere flyttes fremdeles til alternativet Søppel e-post .
 4. Klikk OK

Nå vil alle e-postmeldinger bli mottatt regelmessig. Imidlertid blir de e-postmeldingene som mistenkes spammet av serveren, fortsatt flyttet til søppelpostmappen automatisk, men ikke innboksen. E-post fra blokkerte e-postkontoer / avsender blir også sendt til søppelmappen. Følg trinnene nedenfor for å tømme listen over blokkerte avsendere.

 1. Etter trinn 2 ovenfor, klikker du på blokkerte avsendere ' tab
 2. Velg alle e-postadressene i e-postlisteboksen (eller de du vil fjerne fra listen), og klikk på Fjern- knappen.
 3. Klikk OK

Nå filtrerer det ikke blokkerte avsendere-mails sendt til deg, og alle mottatte e-postmeldinger vil automatisk bli oppført i Innboks-mappen.

Hvis reglene for søppelpost / søppelpost ikke holder riktig, vil du kanskje installere oppdateringen fra Microsoft som løser feilene og gir bedre definisjoner. Du finner oppdateringen her .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det