Fix: Escape from Tarkov mislyktes i å starte spillet

Escape from Tarkov kan mislykkes i å starte på grunn av motstridende applikasjoner eller utdaterte systemdrivere. Mangel på administrative rettigheter eller ødelagt Windows-installasjon kan også forårsake problemet.

Når en berørt bruker starter spillet, dukker spillet opp, men ingenting skjer. Noen ganger vises enten en svart skjerm eller et blått roterende hjul (etter å ha klikket på spilleknappen). I noen tilfeller fryser PC-en, og brukerne må starte systemet på nytt for å kvitte seg med den svarte skjermen eller det blå spinnhjulet.

Før du går videre med løsningene for å fikse Escape from Tarkov, må du sørge for at antivirus- / brannmurapplikasjonene dine er oppdatert . Hvis du er en deltaker i Windows Insider , kan du forlate programmet og prøve å starte spillet. Videre, prøv å bruke en annen server i spillet for å utelukke overbelastning av regionale servere. Videre, hvis en installasjonsknapp vises (selv når spillet er installert), klikker du deretter på alternativet " angi banen til eksisterende spillinstallasjon " (vanligvis plassert rett over installasjonsknappen) og peker den på installasjonskatalogen til spill. Det kan ta 10 til 15 minutter å bekrefte spillfilene, og da kan spillet starte uten problemer.

Løsning 1: Åpne Game and Launcher som administrator

For å beskytte brukerne implementerte Microsoft forskjellige metoder og teknikker i de nyeste versjonene av Windows OS. En slik ting er implementeringen av brukerrettigheter for å få tilgang til viktige systemressurser. Hvis bæreraketten / spillet ikke har de nødvendige privilegiene for å få tilgang til viktige system- / nettverksressurser, kan det hende at spillet ikke klarer å starte. I dette tilfellet kan det løse problemet å åpne lanseringen / spillet med administrative rettigheter.

 1. Høyreklikk på snarveien til startprogrammet, og klikk på Kjør som administrator i menyen som vises .
 2. Åpne nå spillet og sjekk om det fungerer bra.
 3. Hvis ikke, avslutt spillet og startprogrammet. Igjen, åpne bæreraketten med administrative rettigheter.
 4. Deretter redusere bærerakett og navigere til plasseringen av exe-filen (escapefromtarkov.exe). Vanligvis er plasseringen følgende:
  C: \ Program Files \ Escape_From_Tarkov
 5. Nå, høyreklikkescapefromtarkov.exe og klikk deretter på Kjør som Administrator .
 6. sjekk hvis spillet fungerer fint.
 7. Hvis ikke, avslutt spillet, start spillet gjennom startprogrammet (etter å ha byttet til det) og se om dette gjør susen.

Løsning 2: Åpne spillet i Window Borderless

Escape from Tarkov kan konfigureres til å bruke forskjellige visningsmodi. Hvis skjermmodusen til spillet ikke er optimal for systemet ditt, kan det hende at spillet ikke starter. Gitt forholdene kan lansering av spillet i Windows-kantløs modus løse problemet.

 1. Åpne bæreraketten med administratorrettigheter og naviger til Innstillinger- fanen.
 2. Nå, klikk på rullegardin eske Skjerm og velg uten kanter .
 3. Deretter åpner spillet og sjekke om det har begynt å operere fine.

Løsning 3: Tømme hurtigbuffer og midlertidige filer

Problemet du støter på kan være forårsaket av en kommunikasjonsfeil forårsaket av hurtigbuffer / midlertidige filer. For å utelukke et slikt problem, vil det være lurt å logge av spillet, tømme hurtigbufferen / temp-mappen og deretter logge på igjen.

 1. Åpne bæreraketten og klikk på pilen rett under brukernavnet.
 2. Klikk deretter på Logg av i menyen som vises .
 3. ut av bæreraketten. Deretter høyreklikker du på oppgavelinjen, og i menyen som vises, klikker du på Oppgavebehandling .
 4. Avslutt prosess alle prosesser som hører til bærerakett og spill.
 5. Deretter logger du på Windows-brukerkontoen.
 6. logge inn i Windows-brukerkontoen.
 7. Slett deretter midlertidige filer på systemet ditt.
 8. åpner følgende sted i filen explorer:
  C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Battleye
 9. Slett deretter alle filene i Battleye-mappen.
 10. åpner bærerakett med administratorrettigheter og logge inn bærerakett. Utvid pilknappen under brukernavnet, og i menyen som vises, klikker du på Clear Cache .
 11. navigere til Innstillinger -fanen i startprogrammet og under muligheten til når jeg starter spillet , åpne rullegardinmenyen og velg Hold Launcher Window Open .
 12. starter spillet og sjekke om det er klart for feilen.

Løsning 4: Oppdater systemdrivere og Windows til den nyeste versjonen

Windows og systemdrivere oppdateres kontinuerlig for å imøtekomme ny teknologisk utvikling og lappe kjente feil. Hvis du bruker utdaterte systemdrivere eller Windows-versjon, kan det hende at spillet ikke starter. I dette scenariet kan oppdatering av Windows og systemdrivere løse problemet.

 1. Oppdater systemdriverne.
 2. Oppdater Windows til den nyeste versjonen også.
 3. Åpne deretter startprogrammet / spillet med administrative rettigheter og sjekk om det fungerer bra.

Løsning 5: Rengjør oppstart av systemet for å se etter programvarekonflikt

Applikasjoner deler system / nettverksressurser i Windows OS og eksisterer sammen. Hvis en ressurs som er viktig for driften av Escape from Tarkov ikke er tilgjengelig på grunn av en tredjepartsapplikasjon, kan det hende at spillet ikke starter. For å utelukke en slik programvarekonflikt, må du starte opp systemet.

 1. Rengjør oppstart av systemet.
 2. Start deretter spillet og sjekk om det fungerer bra. I så fall kan du prøve å finne ut det problematiske programmet. Nvidia GeForce Experience har tidligere laget denne typen problemer for spillet.

Løsning 6: Deaktiver midlertidig antivirus- / brannmurapplikasjonene dine

Det er ingen benektelse i viktigheten av antivirus- / brannmurapplikasjonene for sikkerheten til enheten og dataene dine. Men disse applikasjonene har en historie med å lage problemer for spill, spesielt online spill. For å utelukke eventuelle problemer med disse programmene, vil det være lurt å deaktivere antivirus / brannmur midlertidig.

Advarsel : Fortsett på egen risiko da deaktivering av antivirus- / brannmurapplikasjoner kan utsette systemet ditt for trusler som virus og trojanere osv.

 1. Deaktiver midlertidig antivirus av systemet ditt og slå av brannmuren til systemet ditt. Hold øye med Windows Defender hvis den tar over antivirus- / brannmurdrift.
 2. Hvis Windows Defender har overtatt antivirus / brannmur, kan du enten legge til et unntak for launcher exe og EscapeFromTarkov.exe i innstillingene til Windows Defender eller slå av Windows Defender også.
 3. Åpne deretter startprogrammet og spillet for å sjekke om spillet er klart for feilen.

Løsning 7: Kontroller integriteten til spillfilene

Dårlige sektorer på harddisken til systemet ditt eller plutselig strømbrudd er vanlige årsaker til korrupsjon av spillfilene. Hvis spillfilene er korrupte, kan det hende at spillet ikke starter. For å utelukke noe slikt, vil det være lurt å kontrollere integriteten til spillfilene.

 1. Åpne bæreraketten og utvid pilen rett under navnet ditt.
 2. Klikk deretter på “ Integrity Check ” i menyen som vises.
 3. Vent deretter i noen minutter til prosessen er ferdig (vanligvis tar det 10 til 15 minutter).
 4. Deretter åpner spillet og se om spillet er klart til feilen.

Løsning 8: Tilbakestill Game / Launcher Settings til standard

Hver spiller tilpasser forskjellige spillinnstillinger i henhold til hans krav. Hvis du feilkonfigurerte en viktig innstilling av Escape from Tarkov, kan det hende at spillet ikke klarer å starte. I dette tilfellet kan det løse problemet å tilbakestille spillinnstillingene til standardinnstillingene.

 1. Gå ut av spillet / lanseringen og drep alle relaterte prosesser gjennom Oppgavebehandling.
 2. Nå trykker Windows + R -tastene for å hente ut Kjør kommandoen boksen.
 3. Skriv deretter inn " Dokumenter " og trykk Enter .
 4. Åpne nå mappen " Escape from Tarkov " (Dette er standardplasseringen hvis du har plassert mappen på et annet sted, og deretter åpner du den plasseringen).
 5. Slett deretter Local.ini- og Shared.ini- filer.
 6. åpner bærerakett og spillet for å sjekke om det er klart for feilen.

Løsning 9: Slett spillloggene

Nesten alle programmer bruker logger for å lagre forskjellige typer informasjon. Hvis noen av de tidligere loggene til spillet / lanseringen er ødelagt, kan spillet støte på feilen som diskuteres. I dette tilfellet kan sletting av loggene løse problemet.

 1. Avslutt spillet og bæreraketten.
 2. Trykk Windows + R -tastene for å hente ut Kjør kommandoen boksen. Deretter skriver du følgende bane i det:
  % USERPROFILE% \ AppData \ Local \ Battlestate GamesBsg \ BsgLauncher \ Logs
 3. Slettalle filene i Logg-mappen.
 4. Deretter åpner du bærerakett / spill med administrative privilegier og sjekke om det er klart for feilen.

Løsning 10: Opprett en ny Windows-brukerprofil

Korrupte oppføringer knyttet til den nåværende brukerprofilen til Windows kan være årsaken til problemet som diskuteres. I dette scenariet kan det å løse problemet opprette en ny brukerprofil og åpne spillet / lanseringen gjennom den nye brukerprofilen.

 1. Opprett en ny Windows-brukerprofil.
 2. Åpne deretter startprogrammet / spillet med administrative rettigheter for å sjekke om det er klart av feilen.

Løsning 11: Deaktiver overklokking av CPU / GPU

Overklokking av CPU / GPU er en vanlig norm i spillverdenen. Men det er kjent å være årsaken til mange spillproblemer. For å sjekke om problemene skyldes overklokking, vil det være lurt å gå tilbake til lagerhastighetene til systemet ditt. Du kan få retningslinjer for hvordan du overklokker GPUen din for å stille klokkehastighetene til systemet ditt på lager.

Løsning 12: Avinstaller Game / Launcher, og installer deretter på nytt

Hvis ingenting har hjulpet deg så langt, er en korrupt installasjon av startprogrammet / spillet årsaken til problemet. I dette tilfellet kan avinstallering av spillet / startprogrammet og deretter installere spillet / lanseringen på nytt løse problemet.

 1. Logg ut og avslutte spillet / lanseringen.
 2. Åpne filutforskeren og naviger til installasjonskatalogen til startprogrammet. Vanligvis er det:
  C: \ Battlestate Games \ BsgLauncher
 3. Nå starter avinstallere filen (uninstall.exe eller unins000.exe).
 4. Deretter følger instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstalleringen.
 5. Når avinstallasjonen er fullført, åpner du filutforskeren og navigerer til Dokumenter- mappen på systemet ditt.
 6. Finn og slett nå mappen " Escape from Tarkov ".
 7. Åpne igjen installasjonsstasjonen til bæreraketten. Vanligvis C-stasjonen .
 8. Finn og slett nå mappen Battlestate Games . Dette vil fjerne ting i disse katalogene, for eksempel sikkerhetskopier eller konfigurasjonsfiler.
 9. Start deretter systemet på nytt.
 10. Ved omstart må du installere spillet / lanseringen, og forhåpentligvis er spillet klart for feilen.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du enten prøve å tilbakestille systemet eller utføre en ren installasjon av Windows.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det