Korriger: SIM ikke forutsatt MM2

Sime ikke klargjort mm # 2-problemet er ganske vanlig, spesielt blant de som kjøper en ny telefon med et nytt sim-kort eller overfører nummeret til et nyere sim-kort. Simen ikke klargjort mm # 2-feil vises bare på telefonen din med nødanrop. Med denne feilen på telefonen din, vil du ikke kunne kontakte noen med unntak av 911. Du vil imidlertid kunne bruke telefonen og dens andre funksjoner uten problemer.

Hovedårsaken til at Sim ikke er gitt mm # 2 er at simen din ikke er aktivert eller er suspendert fra tjenesteleverandøren eller ikke blir plukket opp av mobiltelefonen. Hvis du nettopp har kjøpt et nytt sim-kort, vil du sannsynligvis se denne feilen fordi du kanskje må aktivere sim-en. Hvis simen din fungerte bra og begynte å gi denne feilen, kan det bety to ting. Det første scenariet er at sim-kortet er dødt og derfor inaktivt (i tilfelle det er for gammelt). Det andre scenariet er at sim-kortet ditt ble deaktivert fra tjenesteleverandøren fordi du ba om å overføre nummeret ditt til et nytt sim-kort. Det kan være mange andre tilfeller, men du forstår poenget, det vil alltid komme tilbake til at SIM-kortet ditt er inaktivt og uten nettverk.

Metode 1: Kontakt tjenesteleverandøren

Tjenesteleverandørene dine er de som kan aktivere eller deaktivere sim-kortet ditt. Så den eneste løsningen på dette ikke-tilrettelagte mm nr. 2-problemet er å kontakte tjenesteleverandørens kundestøtte. De vil enten gi deg et nytt sim-kort i tilfelle det er feil eller bare aktivere sim-kortet hvis det ikke er noe problem.

Metode 2: Riktig tilkobling av simkort

Noen ganger kan problemet ikke være hos leverandøren din, men med telefonen og sim-kortet. Du kan se feilen hvis SIM-kortet ikke er riktig koblet. Selv om du ikke har rørt SIM-kortet, er det fortsatt en sjanse for at det beveget seg litt på grunn av en feil SIM-holder.

Følg trinnene nedenfor for å sikre at du har satt inn simkortet riktig.

  1. Slå av mobiltelefonen.
  2. Åpne bakdekselet på telefonen. Hver telefon åpnes annerledes, så sjekk telefonens manual hvis du ikke er sikker.
  3. Finn simholderen. Hvis du ikke kan se simholderen, må du kanskje ta ut batteriet. Det kan være under batteriet.
  4. Fjern simmen fra simholderen og sett den tilbake igjen. Forsikre deg om at den er riktig satt inn. Det skal være et lite skilt ved siden av simholderen for å hjelpe deg med å finne ut hvilken side av simmen som går inn.

Sett nå batteriet inn i telefonen (i tilfelle du tok det ut) og lukk bakdekselet. Start telefonen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det