Korriger: & ldquo; (Application Name) .exe - Dårlig bilde & rdquo; er enten ikke designet for å kjøre på Windows eller inneholder den en feil

Feil med feil bilde er en feil som dukker opp når Windows ikke kan kjøre programmene du prøvde å kjøre, hovedsakelig på grunn av filene og bibliotekene som trengs for å kjøre programmet, er ødelagt på grunn av en oppdatering.

Hver versjon av Windows-operativsystemet som starter med Windows 8 er konfigurert til automatisk å se etter, laste ned og installere tilgjengelige oppdateringer fra tid til annen. Noen ganger kan installering av spesifikke Windows-oppdateringer imidlertid føre til forskjellige typer problemer. Et av disse problemene er (applikasjonsnavnet) .exe - Feilmelding om dårlig bilde som begynner å vises veldig ofte etter at du enten har lastet ned og installert en defekt oppdatering for Windows eller oppdatert en Windows-datamaskin til en iterasjon av Windows 8/10 som har den defekte oppdatering forhåndsinstallert. Hele feilmeldingen lyder for eksempel:

“Eksempel.exe - Dårlig bilde” “C: \ Windows \ AppPatch \ eksempel.dll er enten ikke designet for å kjøre på Windows, eller det inneholder en feil. Prøv å installere programmet igjen ved hjelp av det originale installasjonsmediet, eller kontakt systemadministratoren eller programvareleverandøren for støtte. Feilstatus 0xc000012f ”

dårlig image

Brukere som er berørt av dette problemet, ser ganske mange av disse skjerpende feilmeldingene 0xc000012f i et ganske lite tidsvindu, og det å ha et antall applikasjoner på datamaskinen din ikke fungerer, sammen med å måtte avvise hver av disse meldingene, kan vær ganske sur. Mange mener at den eneste måten å løse dette problemet på er å gjenopprette hele Windows-datamaskinen til et tidligere tidspunkt, et punkt der den defekte oppdateringen ikke ble installert. Dette er imidlertid ikke helt sant, da dette problemet også kan løses ved å avinstallere den defekte oppdateringen som har gitt den. For å løse dette problemet, må du:

Høyreklikk på Start-menyknappen for å starte Win X-menyen .

Klikk på Kontrollpanel .

Når kontrollpanelet er konfigurert til kategorivisning , klikker du på Programmer .

Klikk på Programmer og funksjoner .

Klikk på Vis installerte oppdateringer i venstre rute.

I høyre rute vil du nå se en liste over alle Windows-oppdateringene som er installert på datamaskinen din.

Finn og høyreklikk på den kumulative sikkerhetsoppdateringen for IE 10 for Windows 8 x64-systemer (KB2879017) , og klikk på Avinstaller

Merk: Hvis du finner ut at ingen slik oppdatering er installert på datamaskinen din, finner du og høyreklikker på den kumulative sikkerhetsoppdateringen for IE 10 for Windows 8 x64-systemer (KB2936068) i stedet, og deretter klikker du på Avinstaller .

Det kan hende at du ikke nødvendigvis har de ovennevnte oppdateringene installert. Hvis det er tilfelle, sorterer du oppdateringene etter installasjonsdatoen og ser etter eventuelle " sikkerhetsoppdateringer " som ble installert og avinstallerer dem.

Gå gjennom veiviseren for avinstallasjon av oppdateringen, og start datamaskinen på nytt når oppdateringen er avinstallert .

dårlig image

Når datamaskinen din har startet opp, vil du se at de irriterende feil 0xc000012f feilmeldingene ikke lenger dukker opp på skjermen med noen få minutter.

Hvis du bare avinstallerer den defekte oppdateringen, vil Windows bare installere den på nytt neste gang den kjører en sjekk for tilgjengelige oppdateringer og installerer dem. For å være sikker på at den defekte oppdateringen ikke blir installert senere, starter du bare Windows Update , klikker på Se etter oppdateringer , vent til Windows Update viser en liste over alle tilgjengelige oppdateringer for systemet ditt, sikt gjennom listen for å finne den defekte oppdatering, høyreklikk på den defekte oppdateringen og klikk på Skjul oppdatering . Dette vil sikre at den defekte oppdateringen ikke installeres på nytt neste gang Windows Update ser etter og installerer oppdateringer for systemet ditt. Hvis du bruker Windows 10, kan du se dette ( guide) for å deaktivere og skjule oppdateringer.

Hvis metodikken ovenfor ikke fungerer for deg, gjør jeg en systemgjenoppretting, se trinn ( her ).

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det