Fix: GeForce Experience feilkode 0x0001

Noen brukere har opplevd feilkoden 0x0001 når de prøver å åpne Nvidia Experience-applikasjonen. For de aller fleste berørte brukere rapporteres dette problemet hver gang de prøver å starte verktøyet, noe som til slutt gjør det helt ubrukelig.

Hva forårsaker GeForce Experience 0x0001 feilen?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på ulike rapporter og reparasjonsstrategier som ofte brukes til å behandle dette problemet. Basert på det vi samlet, kan problemet være forårsaket av et par vanlige skyldige:

 • GeForce Experience-feil - Som noen brukere har rapportert, kan dette problemet oppstå på grunn av en intern feil som for øyeblikket manifesterer seg med den siste 'stabile' utgivelsen. Flere berørte brukere har rapportert at problemet ble løst etter at de installerte GeForce Experience Beta.
 • NVIDIA containertjenester har ikke tillatelse til å samhandle med den lokale kontoen - Nvidia Telemetry containertjeneste og noen få andre tjenester er kjent for å forårsake dette spesielle problemet hvis de ikke har lov til å kommunisere med den lokale kontoen. I dette tilfellet kan du løse problemet ved å justere noen innstillinger på skjermbildet Tjenester.
 • Nvidia-mapper eies ikke av System - Dette spesielle problemet kan også oppstå hvis Nvidia-mappene ikke har SYSTEM-eierskap. Flere berørte brukere har rapportert at de klarte å løse problemet etter å ha endret eierskapet til hver Nvidia-mappe til systemet.
 • Filkorrupsjon - Det viser seg at filkorrupsjon i Nvidia-mappen eller en ødelagt skjermdriver også kan være ansvarlig for denne spesielle feilmeldingen. Siden noen brukere ikke har klart å avinstallere verktøyet, anbefaler vi at du bruker et dedikert verktøy som kan fjerne GeForce Experience sammen med tilhørende skjermdrivere før du installerer dem igjen i et rent miljø.
 • Installasjonssted:  I noen tilfeller må Geforce Experience være i OS-stasjonen for å fungere riktig. Dette er hovedsakelig "C" -stasjonen på datamaskinen.

Hvis du for øyeblikket sliter med å løse den samme GeForce Experience-feilkoden, vil denne artikkelen gi deg flere feilsøkingstrinn. Nedenfor vil du snuble over en samling metoder som andre berørte brukere har brukt for å løse problemet i deres spesielle tilfelle.

Siden de potensielle løsningene er ordnet etter effektivitet og alvorlighetsgrad, oppfordrer vi deg til å følge dem i den rekkefølgen de presenteres. En av dem er nødt til å løse problemet uavhengig av din egenart.

Metode 1: Installere GeForce Experience Beta

Noen berørte brukere har rapportert at problemet ikke lenger oppstod etter at de avinstallerte den nåværende Nvidia Experience-versjonen og installerte den nyeste Beta-versjonen ved hjelp av det dedikerte installasjonsprogrammet. Berørte brukere spekulerer i at denne versjonen inneholder en hurtigreparasjon som ennå ikke er integrert med hovedinstallatøren.

Siden denne metoden er bekreftet å være effektiv av mange brukere, oppfordrer vi deg til å starte med denne. Her er en rask guide for å avinstallere ditt nåværende GeForce Experience-installasjonsprogram og installere den nyeste Beta-bygningen:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “appwiz.cpl” og trykk Enter for å åpne vinduet Programmer og funksjoner .
 2. Inne i listen over programmer og funksjoner , bla gjennom listen over applikasjoner og finn Nvidia Experience. Når du ser det, høyreklikker du på det og velger Avinstaller for å starte avinstallasjonsprosessen.
 3. Følg instruksjonene på skjermen og bekreft for å starte avinstallasjonen av Nvidia GeForce Experience.
 4. Når verktøyet er avinstallert, starter du datamaskinen på nytt.
 5. Ved neste oppstart, besøk denne lenken her og last ned den nyeste Beta- versjonen av Nvidia Experience .
 6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen. Når prosessen er fullført, må du ikke starte applikasjonen ennå. Start datamaskinen på nytt igjen.
 7. Ved neste oppstart, åpne GeForce Experience Beta og se om du fortsatt støter på feilen.
 8. Hvis du er det, så gjenta den samme prosessen og prøv å laste ned og installere en eldre versjon av Geforce Experience fra internett som denne.
 9. Sørg også for at du installerer Geforce Experience på OS-stasjonen på datamaskinen i stedet for noen annen.

Hvis du fremdeles ser den samme  feilkoden 0x0001 når du prøver å starte verktøyet, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Tillate NVIDIA Container-tjenester å samhandle med den lokale kontoen

Som det viser seg, er en annen mulig årsak til at denne spesielle feilen oppstår når en tjeneste som brukes av GeForce Experience ( NVIDIA Telemetry Container- tjenesten) ikke har de nødvendige tillatelsene til å kommunisere riktig med den lokale kontoen.

I de fleste tilfeller er den ansvarlige synderen NVIDIA Telemetry Container- tjenesten, men det er andre tilfeller der problemet først ble løst etter at de berørte brukerne endret innstillingene for alle NVIDIA Container-tjenester. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter “services.msc” og trykk Enter for å åpne skjermbildet Services . Hvis du blir bedt om det av UAC (User Account Control), klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Bla gjennom listen over tjenester til du finner de fire containertjenestene som brukes av NVIDIA.
 3. Når du ser dem, høyreklikker du på de første containertjenestene og velger Egenskaper.
 4. Inne i Egenskaper- skjermbildet, gå til Logg på- fanen og sørg for at bryteren som er tilknyttet lokalt systemkonto er merket av.
 5. Forsikre deg om at avkrysningsruten som er tilknyttet Tillat at tjenesten samhandler med skrivebordet er merket, og deretter trykke på Appy for å lagre endringene.
 6. Gjenta trinn 3, 4 og 5 med resten av Nvidia-containertjenester som du finner i skjermbildet Tjenester. Sørg også for å klikke på "Start" -knappen i tilfelle noen av dem ikke allerede er startet.
 7. Start datamaskinen på nytt når du kommer til det punktet hvor alle NVIDIA-containertjenester er konfigurert slik at tjenesten kan samhandle med skrivebordet.
 8. Ved neste oppstart, sjekk om problemet er løst ved å åpne Nvidia Experience en igjen.

Hvis du fremdeles støter på den samme  feilkoden 0x0001  når du prøver å åpne Nvidia Experience, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Merk:  Du bør også starte og sette til "Automatisk" alle Nvidia-tjenester for å sikre at alle nødvendige tjenester kjører og kan startes ved oppstart.

Metode 3: Sikre at Nvidia-mapper eies av SYSTEM

Som det viser seg, kan dette spesielle problemet også oppstå hvis mappene som brukes av NVIDIA ikke har de nødvendige tillatelsene. Noen berørte brukere har klart å løse problemet ved å endre eierskapet til mappen til SYSTEM. For å lykkes, må du gjøre dette for alle NVIDIA-mapper på datamaskinene dine.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Åpne File Explorer og naviger til følgende sted:
  C: \ Program Files (x86)

  Merk: Denne veiledningen er ment for de som kjører en 64-biters arkitektur. Hvis du kjører på 32-bit, trenger du bare å endre tillatelsene i  C: \ Program Files.

 2. Høyreklikk på NVIDIA Corporation og velg Egenskaper.
 3. Inne i Egenskaper- skjermen går du til Sikkerhets- fanen og klikker på Avansert- knappen (under Tillatelser for ALLE APPLIKASJONSPAKKER ).
 4. I de avanserte sikkerhetsinnstillingene må du sørge for at eieren er angitt som SYSTEM. Hvis ikke, klikker du på Endre.
 5. Skriv inn System i boksen under Angi objektnavnet du vil velge, og klikk deretter på Kontroller navn og deretter på Ok .
 6. Klikk Bruk for å lagre den nåværende tillatelseskonfigurasjonen.
 7. Naviger til følgende sted:
  C: \ Programfiler
 8. Gjenta trinn 2 til 6 med denne mappen, og start deretter datamaskinen på nytt.
 9. Ved neste oppstart, åpne Nvidia Experience og se om problemet er løst.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilmeldingen, selv etter at du har fulgt trinnene ovenfor, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Bruke et dedikert verktøy for å fjerne Geforce Experience og nåværende skjermdriver

Flere berørte brukere har rapportert at problemet bare ble løst etter at de brukte en dedikert avinstallasjonsprogramvare for skjermdriver for å fjerne både den nåværende versjonen av GeForce Experience og skjermdriverne som støtter den. Dette tilsvarer å avinstallere grafikkdriveren.

Det er flere verktøy som kan gjøre dette for deg automatisk. Men etter å ha testet flere verktøy, anbefaler vi å gjøre det med Display Driver Uninstaller . Det er gratis, enkelt og pålitelig.

Her er en rask guide til bruk av Display Driver Uninstaller til GeForce GForce Experience sammen med den gjeldende skjermdriveren:

 1. Gå til denne lenken (her) for å laste ned den nyeste versjonen av Display Driver Uninstaller .
 2. Når nedlastingen er fullført, bruker du et ekstraksjonsverktøy som 7Zip eller WinZip for å trekke ut innholdet i DDU-arkivet.
 3. Dobbeltklikk på DDU-kjørbar, velg et bekvemt sted og klikk Pakk ut for å pakke ut innholdet i verktøyet.
 4. Når utvinningsprosessen er fullført, dobbeltklikker du på Display Driver Uninstaller  og klikker JaUAC (User Account Control) .
 5. Inne i Display Driver Uninstalling interface velger du GPU fra rullegardinmenyen Velg enhetstype . Klikk deretter på Rengjør og startnytt for å starte oppryddingsprosessen.
 6. Når prosessen er fullført og neste oppstart av datamaskinen er fullført, besøk denne lenken ( her ). Velg deretter GPU, operativsystem og språk før du trykker på søk. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere den siste tilgjengelige spillklare driveren .
 7. Besøk denne lenken ( her ) og last ned den nyeste Nvidia GeForce Experience-bygningen. Når nedlastingen er fullført, følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Når du starter verktøyet igjen, bør du ikke lenger støte på  feilkoden 0x0001.

Metode 5: Korrigere registerfeil

I visse tilfeller kan det være en registerfeil som ber om denne feilen og hindrer driverne i å fungere skikkelig, og vi vil fikse den ved hjelp av metoden som er oppført nedenfor.

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “Regedit” og trykk deretter “Enter”.
 3. Naviger til følgende adresse.
  Datamaskin \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion
 4. På høyre side, ta en titt på “ProgramFilesDIR” -oppføringene, legg merke til “Data” som de har blitt satt på.
 5. Det som skjer er at adressen deres mangler "\" etter stasjonsnavnet og skal være noe som "C: ProgramFiles (x86)" i mellomtiden skal det være "C: \ ProgramFiles (x86)".
 6. Når du har endret verdien, må du sjekke om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det