Fix: Den komprimerte (glidelåste) mappen er ugyldig

Noen brukere rapporterer at de mister muligheten til å åpne .zip-filer ved hjelp av File Explorer. Tilsynelatende, hvis de prøver å dobbeltklikke på .zip-arkivet, skjer det ingenting, eller File Explorer svarer ikke. Høyreklikk på .zip-arkivet og velg Extract All vil vise følgende feil:

“Windows kan ikke fullføre utvinningen

Den komprimerte glidelåsen * arkivnavnet * er ugyldig ”

Dette er tydeligvis ikke et problem med en spesifikk zip-mappe, siden berørte brukere rapporterer at hvert enkelt zip-arkiv de laster ned viser samme oppførsel. Selv om de fleste forekomster er rapportert på Windows 10, er det tilfeller der brukere støter på dette problemet i Windows 7 eller Windows 8.1.

Hvis du for øyeblikket sliter med den komprimerte (zippede) mappen er ugyldig feil, vil følgende metoder hjelpe. Nedenfor har du en samling av rettelser og løsninger som andre har brukt for å unngå at den komprimerte (zippede) mappen er ugyldig feil. Følg hver av følgende metoder i rekkefølge til du oppdager en løsning som klarer å løse problemet i din situasjon.

Metode 1: Installer kompresjonsklienten på nytt

Det opplagte stedet å starte er med komprimeringsklienten du bruker. Andre brukere som sliter med det samme problemet, har klart å løse problemet ved å installere programvaren de brukte på nytt.

I tilfelle du får den komprimerte (zippede) mappen ugyldig feil, følg guiden nedenfor for å installere kompresjonsklienten på nytt:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-boks. Skriv deretter " appwiz.cpl " og trykk Enter for å åpne programmer og funksjoner .

 2. I Programmer og funksjoner blar du gjennom applikasjonslisten og avinstallerer dekompresjonsprogramvaren du får feilen på (WinRar, WinZip, 7zip, etc.).
 3. Når dekompresjonsprogramvaren er avinstallert, kan du bruke nettleseren til å navigere til nedlastingssiden i nettleseren og laste ned den nyeste tilgjengelige versjonen. Her er en liste med de mest populære dekompresjonsklientene:

  WinRar

  WinZip

  7zip

 4. Når dekomprimeringsenheten er lastet ned på nytt, starter du datamaskinen på nytt og ser at du er i stand til å trekke ut filer uten at den komprimerte (zippede) mappen er ugyldig feil ved neste omstart.

Hvis du fremdeles støter på den komprimerte (zippede) mappen er ugyldig feil, flytt ned til de andre metodene nedenfor.

Metode 2: Bruke en annen gratis komprimeringsprogramvare

Selv om dette ikke er en ordentlig løsning (mer som en løsning), har noen berørte brukere rapportert at de klarte å komme seg rundt dette problemet ved hjelp av en annen gratis komprimeringsprogramvare som 7-Zip.

Du kan gjøre dette med en rekke tredjepartsløsninger, men vi anbefaler 7-Zip for best mulig komfort. Her er en rask guide til hvordan du installerer og bruker 7zip for å unngå å motta den komprimerte (zippede) mappen er ugyldig feil:

 1. Gå til denne lenken ( her ) og last ned 7-Zip-installasjonsprogrammet som passer for Windows-arkitekturen.
 2. Åpne installasjonsprogrammet, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere 7-Zip på systemet.

 3. Når 7-Zip er installert, kan du høyreklikke på hvilket som helst .zip-arkiv. Du bør nå se en ekstra 7-Zip-meny som kan utvides til å bruke de samme funksjonene som den opprinnelige klienten har.

Metode 3: Zipping på en stasjon som bruker NTFS

Hvis du får denne feilen mens du prøver å zip en fil som er over 4 GB i størrelse, vil du kanskje sjekke om partisjonen du prøver å utføre operasjonen på er FAT32. Maks filstørrelse for en Fat32-partisjon er 4 GB. Alt over denne terskelen, vil det produsere den komprimerte (zippede) mappen er ugyldig feil.

En løsning på dette problemet vil være å utføre operasjonen på en NTFS-stasjon eller formatere stasjonen til NTFS-filsystemet. En annen måte å omgå dette problemet er å bruke et annet verktøy som 7zip .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det