Hvordan fikser jeg Logitech-høyttalerne som ikke fungerer på Windows?

Logitech-høyttalere er en av de beste høyttalerne du kan bruke på datamaskinen din, men mange brukere har rapportert om problemer med å prøve å få dem til å fungere på Windows. Mange brukere rapporterer å se problemet like etter oppdatering til Windows 10, men det er selvfølgelig andre scenarier der det samme skjer.

Brukere har kommet på mange forskjellige måter å løse dette problemet på, og vi anbefaler at du sjekker dem nedenfor. Sørg for at du følger instruksjonene nøye, og problemet skal være borte på kort tid!

Hva får Logitech-høyttalere til å ikke fungere på Windows?

Det er mange årsaker å sjekke ut når feilsøking av Logitech-høyttalere ikke fungerer. Noen årsaker er oftere enn andre, og andre kan finne riktig løsning raskere. Sjekk ut listen nedenfor!

 • Standardformatet er satt for lavt - Hvis høyttalernes samplingsfrekvens er satt for lavt, fungerer det kanskje ikke i det hele tatt, eller det kan gi lyd av lav kvalitet. Windows gjør dette mot de fleste nylig tilføyde enheter, så sørg for at du endrer det.
 • Lydforbedringer er deaktivert - I noen scenarier må lydforbedringer være aktivert for at høyttalerne skal fungere. Dette avhenger av driverne du bruker.
 • Apper har tatt eksklusiv tilgang over høyttalerne dine - Hvis en app har gjort dette, kan andre apper ikke bruke høyttalerne dine riktig, og det vil ganske enkelt ikke fungere. Forsikre deg om at du deaktiverer dette!
 • Lyddrivere - Sist men ikke minst, defekte eller gamle lyddrivere kan være en skyld i problemet, og du bør oppdatere dem så snart som mulig!

Løsning 1: Endre høyttalernes standardformat

Hvis høyttalerne fungerer, men lyden de spiller, er støyende og av lav kvalitet, bør du sjekke om samplingsfrekvensen er for lav. Windows tilordner ofte en lav samplingsfrekvens til nylig tilføyde enheter som kan forårsake problemer som denne. Du kan velge en høyere frekvens sammen med hvilken som helst bitdybde!

 1. Høyreklikk på Volum-ikonet nederst til høyre på skjermen og velg Lyder En alternativ måte vil være å åpne Kontrollpanel på PCen og sette alternativet Vis etter til Store ikoner . Etter det, finn og klikk på alternativet Lyder for å åpne det samme vinduet.
 2. Naviger til avspillingsfanen i lydvinduet som nettopp åpnet seg.
 3. Venstreklikk på Logitech-høyttalere og klikk på Egenskaper- knappen. Naviger til fanen Avansert i vinduet Egenskaper for høyttalere og sjekk delen Standardformat . Klikk for å åpne rullegardinmenyen.
 4. Du kan velge mellom forskjellige kvaliteter og utvalgshastigheter å eksperimentere med. Men sørg for at det laveste du går er 2 kanaler, 16 bit, 44100 Hz (CD-kvalitet) . Sjekk om høyttalerne dine fungerer som de skal nå!

Løsning 2: Aktiver lydforbedringer

Det er mulig å deaktivere alle forbedringer for den spesifikke avspillingsenheten. Dette hindrer deg i å bruke Logitech-høyttalere riktig, og de kan slutte å virke en stund. Sørg for at du aktiverer forbedringer i høyttalernes egenskaper-vindu!

 1. Høyreklikk på Volum-ikonet nederst til høyre på skjermen og velg Lyder En alternativ måte vil være å åpne Kontrollpanel på PCen og sette alternativet Vis etter til Store ikoner . Etter det, finn og klikk på alternativet Lyder for å åpne det samme vinduet.
 2. Naviger til avspillingsfanen i lydvinduet som nettopp åpnet seg.
 3. Venstreklikk på enheten din og klikk på Egenskaper- knappen. Naviger til Enhancements-fanen i Properties-vinduet, og fjern merket for boksen ved siden av alternativet Deaktiver alle forbedringer . Klikk på OK-knappen og sjekk om Logitech-høyttalere nå fungerer!

Løsning 3: Nekt eksklusiv tilgang til høyttalerne

Hvis du sliter med Logitech-høyttalerne dine, bør du sørge for at ingen andre apper prøver å ta eksklusiv kontroll over høyttalerne dine. Hvis det er tilfelle, vil ikke andre apper få tilgang til det, og du vil ikke kunne få dem til å fungere. Følg trinnene nedenfor for å deaktivere dette!

 1. Høyreklikk på volumikonet på oppgavelinjen og velg alternativet Lyder . Hvis dette ikonet ikke ligger på oppgavelinjen, kan du finne Lyd innstillinger ved å åpne Kontrollpanel , bytte visningen til kategori og velge Maskinvare og lyd >> Sound .
 2. Sjekk om høyttalerne dine er aktivert under kategorien Avspilling . Bytt til denne kategorien ved å klikke på toppen av vinduet og finne høyttalerne du bruker. Den skal være plassert øverst og velges.
 3. Klikk på den en gang og klikk på Egenskaper- knappen nederst til høyre i vinduet. I vinduet Egenskaper som åpnes, sjekk under Enhetsbruk og sett alternativet Bruk denne enheten (aktiver) hvis den ikke allerede var, og bruk endringene.
 4. Naviger til Avansert- fanen i det samme eiendomsvinduet og sjekk under Eksklusiv modus .
 5. Fjern merket i avmerkingsboksen ved siden av " Tillat applikasjoner å ta eksklusiv kontroll over denne enheten " og " Gi applikasjoner med eksklusiv modus prioritet ". Bruk også disse endringene og sjekk om Logitech-høyttalerne dine nå fungerer som de skal!

Løsning 4: Kjør Feilsøking for avspilling av lyd

Feilsøking av høyttalerne er det første du bør gjøre når du feilsøker dette problemet. Windows 10 kan automatisk gjenkjenne om det er visse problemer med lydenheter som er koblet til datamaskinen din, og den kan handle deretter. Sørg for at du følger trinnene nedenfor for å kjøre begge feilsøkingsprogrammene.

 1. Søk etter Innstillinger i Start-menyen og klikk på det første resultatet som dukker opp. Du kan også klikke direkte på tannhjulknappen nederst til venstre på Start-menyen, eller du kan bruke Windows-tasten + I-tastekombinasjonen .
 2. Finn delen Oppdatering og sikkerhet nederst i vinduet Innstillinger, og klikk på den.
 3. Naviger til Feilsøk- fanen og sjekk under delen Komme i gang .
 4. Spille av feilsøking for lyd bør være der nederst, så sørg for at du klikker på den og følger instruksjonene på skjermen for å kjøre den.
 5. Sjekk om problemet er løst, og om Logitech-høyttalerne dine begynner å fungere!

Løsning 5: Installer de nyeste lyddriverne

Mange brukere har rapportert at de klarte å løse problemet ved å installere driverne for lydenheter på nytt. Dette er en enkel metode å utføre, og det er absolutt verdt tiden din. Sjekk det ut nedenfor!

 1. Klikk på Start-menyen nederst til venstre på skjermen, skriv inn " Enhetsbehandling " etterpå, og velg den fra listen over tilgjengelige resultater ved å klikke på den første.
 2. Du kan også trykke på Windows-tasten + R-tastekombinasjonen for å få frem dialogboksen Kjør. Skriv inn “ devmgmt.msc ” i dialogboksen og klikk OK for å kjøre den.
 3. Siden du vil oppdatere driveren for hodetelefonene dine, utvider du delen Lyd, video og spillkontroller . Høyreklikk på lyddriveren din i listen og velg Oppdater driver fra hurtigmenyen.
 4. Velg Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvarealternativ fra det nye vinduet, og vent til verktøyet er i stand til å finne nyere drivere.
 5. Sjekk om Logitech-høyttalerne dine begynner å fungere ordentlig på datamaskinen din!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det