Hvordan fikse Roblox feilkode 279?

Roblox er en online plattform som lar brukerne designe spill og spille et bredt utvalg av spill for flere spillere opprettet av andre medlemmer. Startet i 2005, har plattformen sakte fått popularitet, og det er ofte morsomt å spille spill på den. Den er tilgjengelig på nesten alle plattformer, fra Android og iOS til Windows og Xbox, bortsett fra macOS. Noen brukere står ofte overfor et problem mens de bruker plattformen der den ikke lar dem koble til en server. Brukerne blir bedt om feilkoden 279 . Dette refererer vanligvis til tilkoblingsproblemer.

Dette kan skyldes mange faktorer, inkludert Windows-brannmuren, et problem med spillet du kobler til og mer. Vi vil diskutere årsakene til feilmeldingen i detalj nedenfor og senere nevne noen løsninger som vil hjelpe deg med å løse problemet. La oss begynne.

Hva forårsaker Roblox feilkode 279?

Når du får feilkoden, skyldes dette vanligvis forbindelsesproblemer, noe som betyr at noe på systemet ditt enten forstyrrer det eller blokkerer det. Følgende faktorer forårsaker vanligvis problemet -

 • Treg Internett-tilkobling: Feilmeldingen kan vises på grunn av din trege internettforbindelse. Hvis du har en treg internettforbindelse, kan objektene i spillet du prøver å koble til ta lenger tid enn vanlig, noe som et resultat kan føre til denne feilen.
 • Windows-brannmur: Windows-brannmurkonfigurasjonen kan forårsake feilen i noen scenarier. Hvis du ikke har tillatt de nødvendige tilkoblingene for Roblox gjennom Windows-brannmuren, vil de bli blokkert, og du får den nevnte feilen.
 • Dårlig spill: I noen tilfeller er problemet begrenset til noen få spillservere. Dette kan skje når det er feil i skriptet eller objektene i spillet er mer enn hva spillet kan takle. Hvis du finner ut at problemet faktisk er begrenset til noen få spillservere, bør du rapportere det til skaperne, slik at de kan jobbe med en løsning.

Nå som vi har diskutert årsakene til feilen, la oss komme inn på løsningene. Alle disse løsningene fungerer kanskje ikke for deg, så sørg for å følge dem alle.

Løsning 1: Slå av Windows-brannmur

Det første du må gjøre når du møter feilen, er å slå av Windows-brannmuren midlertidig. Når du er ferdig, kan du prøve å koble til spillet igjen for å se om problemet vedvarer. Hvis det er løst, skyldes det sannsynligvis begrensningene som Windows-brannmuren pålegger. Du må tillate det manuelt i brannmuren. Slik slår du av brannmuren:

 1. Åpne Start-menyen og skriv inn Windows Defender-brannmur .
 2. På venstre side klikker du på ' Slå Windows Defender-brannmur på eller av '.
 3. Forsikre deg om at ' Slå av Windows Defender-brannmur ' er valgt under både offentlige og private seksjoner.
 4. Klikk OK .
 5. Se om problemet vedvarer.

Løsning 2: Forsikre deg om at du bruker en støttet nettleser

Hvis du foretrekker å bruke Roblox-plattformen i nettleseren i stedet for å laste ned appen på systemet eller smarttelefonen, må du sørge for at du kjører den i en støttet nettleser. Noen nettlesere støttes ikke av Roblox, og dermed vil du ikke kunne komme inn i et spill hvis du bruker en av dem. Fortsett til denne lenken for å se listen over støttede nettlesere.

Sørg også for at nettleseren din er oppdatert. Hvis du bruker Firefox eller Chrome for å få tilgang til Roblox, må du sørge for at de er oppdatert. Utdaterte nettlesere kan også forårsake problemer, og dette er en av dem.

Løsning 3: Deaktiver nettlesertillegg fra tredjeparter

Tilleggene i nettleseren din kan også noen ganger forårsake problemer. Hvis du har installert noen Adblocker-tillegg i nettleseren din, kan de føre til at spillet ikke lastes i det hele tatt. Sørg derfor for at du deaktiverer alle slike tillegg før du går inn på nettstedet, og se om problemet fortsatt er der.

Løsning 4: Åpne påkrevde porter

Problemet kan også oppstå hvis det nødvendige utvalg av porter for Roblox ikke er åpent i nettverket ditt. I et slikt tilfelle må du portere dem videre slik at de er åpne for bruk og Roblox enkelt kan koble til. Slik gjør du det:

 1. Logg deg på som administrator på ruterkontrollpanelet.
 2. Ta deg til kategorien for videresending av havn .
 3. Etter at du har tastet inn IP-adressen til systemet ditt, skriver du inn portområdet 49152–65535 og velger UDP som protokoll.
 4. Når du er ferdig, start ruteren på nytt.
 5. Se om problemet vedvarer.

Løsning 5: Slå av tredjeparts antivirus

I noen tilfeller kan tredjeparts antivirusprogrammet på systemet ditt også forstyrre tilkoblingsprosessen til Roblox som du ikke kan koble til spillet på. Deaktiver derfor antivirusprogramvaren din midlertidig, og prøv deretter å koble til. Hvis problemet er løst, må du legge til et unntak for Roblox.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det