Slik roter du Samsung Galaxy S3 (GT-I9300) på Android 4.3 Jelly Bean

Android 4.3 er den siste iterasjonen av Android Jelly Bean. Hvis du var forankret i tidligere versjoner av Android og oppdatert til 4.3, må telefonen din ha blitt fjernet. Det er to metoder i denne veiledningen for å hjelpe deg med å rote telefonen. Den ene krever at du bruker en PC, og den andre krever ikke at du bruker den.

Metode 1: Rooting med towelroot

 1. Gå til //towelroot.com og klikk på det røde lambda ( ƛ ) skiltet for å laste ned towelroot apk.

 1. Installer appen ved å trykke på Fullført nedlastingsvarsel eller åpne den fra enhetens nedlastingsmappe. Aktiver innstillinger for "Ukjente kilder"> Sikkerhet hvis installasjonen din er blokkert.
 1. Åpne Towelroot-appen og trykk på “ make it ra1n ”. Du vil bli varslet når roten er fullført. Hvis telefonen starter på nytt, betyr det at rooting mislyktes.

 1. Gå til Play Store og installer SuperSU for å administrere su binær.

Metode 2: Rooting med PC

Før du fortsetter med dette trinnet, må du sørge for at følgende filer er lastet ned eller installert Windows-PCen.

 • CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.zip
 • Odin 3.07
 • Samsung-drivere installert på PCen
 1. Start Samsung Galaxy S3 i nedlastingsmodus ved å trykke på Volum ned + Hjem + Av / på-knappene mens telefonen er av. Når du ser et advarselsskjermbilde, trykker du på Volum opp-knappen for å fortsette.

 1. Åpne Odin 3.07 og koble telefonen til datamaskinen din ved hjelp av en USB-kabel. Når Odin oppdager telefonen, vil ID: COM-seksjonen bli uthevet og "Lagt til" vises i meldingsboksen.

 1. Klikk på PDA / AP-knappen og velg filen CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.zip ved hjelp av filvelgeren. Forsikre deg om at bare avmerkingsboksene for automatisk omstart og tilbakestilling av tid er merket av og at alt annet ikke er merket av.

 1. Klikk på Start- knappen og vent på at applikasjonen skal blinke rotfilene til telefonen. En PASS-melding vises, og enheten vil starte på nytt når rooting er vellykket.

Se vår guide om hvordan du verifiserer rot hvis du vil vite om enheten din var vellykket forankret eller ikke.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det