Korriger: Kan ikke avinstallere Google Chrome

Noen brukere rapporterer at de ikke kan avinstallere Google Chrome fra Windows-datamaskinene sine. Mesteparten av tiden rapporterer brukere å motta feilmeldingen " Vennligst lukk alle Google Chrome-vinduer og prøv igjen " etter å ha prøvd å installere Google Chrome konvensjonelt.

Merk: Noen brukere har opplevd andre problemer enn manglende evne til å installere Google Chrome. Vanlige symptomer på denne typen problemer inkluderer frysing, tomme nye faner og konstant omdirigering av annonser.

Fra undersøkelsene våre ser det ut til at problemet kan være forårsaket av et par forskjellige ting. Selv om dette lett kan være forårsaket av en feil, kan det også være et tegn på en malwareinfeksjon som har kapret nettleseren din. For å være sikker på at det ikke er tilfelle, skann systemet ditt med en kraftig sikkerhetsskanner.

Merk: Hvis du ikke har en klar, følg vår grundige guide (her) om bruk av malware-byte for å fjerne alle typer infeksjoner fra datamaskinen vår.

Når du har skannet systemet og sørget for at du ikke har å gjøre med en infeksjon, kan du se om problemet er løst. Hvis du fremdeles ikke klarer å avinstallere Google Chrome, kan metodene nedenfor hjelpe.

Vi har klart å identifisere ganske mange metoder som har klart å hjelpe brukere i en lignende situasjon til endelig å fjerne Google Chrome fra systemene sine. Følg de potensielle løsningene nedenfor i rekkefølge til du støter på en metode som løser problemet i ditt spesielle scenario. La oss begynne!

Metode 1: Avinstallering etter lukking av alle Chrome-relaterte prosesser manuelt

Før du prøver noe annet, la oss se om Google Chrome ikke avinstallerer av den annonserte årsaken. Det er fullt mulig at en tidligere installert utvidelse nekter å lukke når Google Chrome gjør det, og forhindrer avinstallasjonen.

Som mange brukere har rapportert, kan denne spesielle årsaken enkelt behandles ved å stoppe alle Chrome-prosesser manuelt fra Oppgavebehandling. Med alle prosessene stoppet, bør avinstallasjonen av Google Chrome fullføres uten problemer. Her er en trinnvis guide gjennom det hele:

 1. Trykk Ctrl + Shift + Esc for å åpne Oppgavebehandling. I kategorien Prosesser , bla nedover for å finne Google Chrome . Velg det og klikk på rullegardinmenyen for å sikre at alle underprosesser også er valgt. Høyreklikk deretter på hovedoppgaven for Google Chrome og klikk på Avslutt oppgave .

 2. Inspiser Prosesser- fanen i Oppgavebehandling igjen for å sikre at det ikke er noen prosesser som er igjen. Hvis du finner noen, høyreklikker du på hver av dem og velger Avslutt oppgave . Når det ikke er noen prosesser som tilhører chrome.exe igjen, kan du trygt lukke Oppgavebehandling .
 3. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne et Run-vindu. I det nylig åpnede Run-vinduet skriver du inn “ appwiz.cpl ” og trykker Enter for å åpne Programmer og funksjoner .

 4. I Programmer og funksjoner , bla ned gjennom applikasjonslisten og finn Google Chrome . Høyreklikk deretter på Google Chrome og velg Avinstaller .

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fjerne Google Chrome fra systemet ditt.

Hvis denne metoden ikke lyktes, fortsett til neste metode nedenfor.

Metode 2: Forhindre at Chrome kjører bakgrunnsapper

Som standard er Google Chrome konfigurert til å kjøre bakgrunnsprosesser selv når Google Chrome er lukket. Det er nettopp derfor mange brukere har problemer med å avinstallere programvaren fra datamaskinene sine.

Heldigvis har Google Chrome inkludert en innstilling som forhindrer bakgrunnsprosesser for Google-relaterte apper fra å kjøre når nettleseren er lukket. Men med vilje eller ikke, innstillingen er ganske skjult for brukerens syn.

Mange brukere har rapportert at de endelig kan avinstallere Google Chrome etter å ha brukt denne innstillingen for å forhindre at nettleseren kjører bakgrunnsprosesser. Her er en rask guide gjennom det hele:

 1. Åpne Google Chrome, trykk på handlingsknappen (ikonet med tre prikker øverst til høyre) og klikk på Innstillinger .

 2. I innstillingsvinduet blar du helt ned til bunnen av skjermen og klikker på Avansert .

 3. I Avansert- delen blar du ned til System- delen og fjerner merket for vekselen som er tilknyttet Fortsett å kjøre bakgrunnsapper når Google Chrome er lukket . Når innstillingen er deaktivert, kan du trygt lukke Google Chrome .

 4. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Kjør- kommando. Skriv deretter " appwiz.cpl " og trykk Enter for å åpne Program og funksjoner .

 5. I Programmer og funksjoner , bla nedover for å finne Google Chrome-oppføringen i applikasjonslisten. Høyreklikk deretter på Google Chrome og velg Avinstaller .

 6. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Google Chrome fra datamaskinen din. Avinstallasjonsprosessen bør ikke fullføres uten problem siden det ikke er åpnet noen bakgrunnsprosess for å forhindre prosedyren.

Hvis denne metoden ikke lyktes, kan du gå over til metoden nedenfor.

Metode 3: Deaktivering av alle utvidelser før avinstallering

Noen brukere har endelig klart å løse problemet og avinstallere Google Chrome etter å ha deaktivert alle installerte utvidelser.

Husk at noen Google Chrom-utvidelser fungerer i et grått lovighetsområde. Selv om de ikke blir plukket opp av sikkerhetsskanneren din, betyr det ikke nødvendigvis at de ikke engasjerer seg i mindre enn hederlig praksis som annonse-omdirigeringer og datautvinning.

Noen av disse ovennevnte utvidelsene vil ha en direkte interesse i å holde Google Chrome (eller en annen Chrome-basert nettleser) installert på datamaskinen din så lenge som mulig. På grunn av dette vil noen utvidelsesprosesser nekte å lukke sammen med Chrome, og dermed forhindre avinstallasjonsprosessen.

La oss teste og se om det er tilfelle ved å deaktivere alle Google Chrome-utvidelser og avinstallere igjen. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Åpne Google Chrome og skriv “ chrome: // extensions /” i Omni-linjen.

 2. I utvidelsesvinduet , slå bryteren som er knyttet til hver utvidelse til Av, og deaktiver dem alle.

 3. Med alle utvidelser deaktivert, åpne et Run- vindu ( Windows-tast + R ), skriv " appwiz.cpl " og trykk Enter for å åpne Programmer og funksjoner .

 4. I Programmer og funksjoner , finn Google Chrome i programlisten, høyreklikk på oppføringen og klikk på Avinstaller .
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen av Google Chrome og se om prosessen er vellykket. Hvis det ikke er det, går du ned til den endelige metoden.

Metode 4: Bruke Revo Uninstaller

Hvis de to første metodene viste seg å være ineffektive, ville et pålitelig alternativ være å bruke tredjepartsapplikasjon som er i stand til å utføre en "kraftig avinstallasjon" .

De fleste brukere har rapportert å kunne løse problemet ved hjelp av enten Revo Uninstaller eller iOBit Uninstaller . Selv om begge applikasjonene er gratis, presenterte vi Revo Uninstaller fordi flere visstnok har klart å løse dette problemet med det.

Her er en rask guide til bruk av Revo Uninstaller for å avinstallere Google Chrome fra datamaskinen din:

 1. Besøk denne lenken ( her ) og last ned gratisversjonen av Revo Uninstaller .

 2. Åpne Revo-installasjonsprogrammet og følg instruksjonene på skjermen for å installere avinstalleringsprogrammet på systemet ditt.
 3. Start Revo Uninstaller , bla ned gjennom programlisten for å finne applikasjonen du vil avinstallere. Høyreklikk deretter på Google Chrome og velg Avinstaller for å starte prosessen.
 4. Programvaren vil da opprette et systemgjenopprettingspunkt (i tilfelle ting går dårlig). Når det er ferdig, blir du bedt om det konvensjonelle avinstalleringsprogrammet for Google Chrome. Trykk Ja ved første ledetekst, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å avinstallere Google Chrome fra datamaskinen din.
 5. Når avinstalleringen er fullført, tilbake til Revo Uninstaller skjermen og velge Avansert henhold skannemodi , deretter traff Scan .

 6. Vent til registerskanningen er fullført, og klikk deretter på Velg alt , deretter Slett og Ja når du blir bedt om å slette alle forekomster av Google Chrome. Når alle nøkler relatert til Google Chrome er slettet, trykker du på Neste- knappen.

 7. Deretter gjentar du den samme fremgangsmåten for gjenværende filer. Når alle resterende filer er valgt og slettet, trykker du på Finish- knappen for å fullføre avinstallasjonen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det