Fix: Blå Yeti gjenkjennes ikke

Hvis du eier en Blue Yeti-mikrofon, kan du oppleve problemet med Blue Yeti-drivere eller når mikrofonen fungerer. Hvis du ser i enhetsbehandleren, vil du legge merke til at mikrofonen ikke er oppført under lyd-, video- og spillkontrollere. Det vanligste stedet der du finner Blue Yeti er delen Andre enheter i enhetsbehandling. Du kan også se et gult advarselsskilt også. For noen brukere kan de få feilmeldingen "Ingen drivere funnet" når de kobler Blue Yeti til systemene deres, spesielt Windows. Disse problemene vil åpenbart forhindre deg i å bruke mikrofonen. Du vil ikke kunne bruke Blue Yeti-mikrofonen til opptak, og du vil ikke finne noen drivere for denne mikrofonen også.

Årsaken bak dette problemet er at Windows vil gjenkjenne den blå Yeti-mikrofonen med et annet navn. Så ja, teknisk sett blir mikrofonen din gjenkjent, men den dukker ikke opp med det eksakte navnet, dvs. Blue Yeti-mikrofonen. For folk som har problemer med arbeidet med denne mikrofonen, er det hovedsakelig på grunn av innstillingsproblemene som enkelt kan justeres fra lydinnspillingsinnstillingene.

Trenger du driverne til Blue Yeti?

Hvis du ønsker å laste ned Blue Yeti-drivere, bør du slutte å lete. Blue Yeti har ingen drivere, og det fungerer med de vanlige innebygde lyddriverne til Windows (eller andre maskiner du bruker). Det er i utgangspunktet en plug and play-enhet. Så det er derfor du ikke finner noen drivere, og du bør ikke kaste bort tiden din på å lete etter drivere.

Metode 1: Kontroller mikrofonen i enheter og skrivere

Det første trinnet er å sjekke om mikrofonen din blir gjenkjent eller ikke. Hvis du ser mikrofonen i Andre enheter, kan du hoppe over denne delen.

I utgangspunktet vil Windows gjenkjenne mikrofonen med et bestemt navn, annet enn Blue Yeti, og du kan sjekke det fra Enheter og skrivere-delen.

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv kontrollpanelet og trykk Enter

 1. Klikk på Vis enheter og skrivere

 1. Hvis du ser en oppføring som heter USB Advanced Audio Device, bør du være god å gå. Det er litt rart, men brukere har lagt merke til at Windows kjenner igjen mikrofonen med dette navnet. Du kan bekrefte om denne oppføringen er Blue Yeti-mikrofon eller ikke ved å bare koble fra mikrofonen. Hvis oppføringen forsvinner, blir den bekreftet.

Så hvis du lurer på hvorfor mikrofonen ikke dukker opp, er dette grunnen. Hvis du vil endre navnet på enheten, kan du prøve trinnene nedenfor.

 1. Høyreklikkhøyttalerikonet i systemstatusfeltet (nederst i høyre hjørne)
 2. Velg innspillingsenheter

 1. Finn mikrofonen som heter USB Advanced Audio Device
 2. Høyreklikk på USB Advanced Audio Device, og velg Egenskaper

 1. Du vil se en tekstboks med navnet på enheten. Du kan ganske enkelt overskrive og navngi denne enheten hva du vil.
 2. Når du er ferdig, klikker du på Bruk, og deretter velger du OK

Du bør være god å gå, og enheten din skal vises som navnet du skrev inn.

Metode 2: Fix Blue Yeti Volume

Denne metoden for folk som har problemer med Blue Yeti-innspillingen eller lydnivået. Hvis du ikke hører noe fra mikrofonen eller lydopptaket er veldig lavt, følg trinnene nedenfor for å løse det problemet.

 1. Høyreklikkhøyttalerikonet i systemstatusfeltet (nederst i høyre hjørne)
 2. Velg innspillingsenheter

 1. Finn mikrofonen som heter USB Advanced Audio Device
 2. Høyreklikk på USB Advanced Audio Device (eller navnet du ga til denne mikrofonen ved å følge trinnene i metode 1) og velg Angi standard enhet
 3. Når du er ferdig, klikker du på Bruk, og deretter velger du OK

Du bør kunne bruke mikrofonen når Blue Yeti er satt til standard opptaksenhet. Hvis du fremdeles ikke kan ta opp noe fra mikrofonen, følg trinnene nedenfor

 1. Høyreklikkhøyttalerikonet i systemstatusfeltet (nederst i høyre hjørne)
 2. Velg innspillingsenheter

 1. Finn mikrofonen som heter USB Advanced Audio Device
 2. Dobbeltklikk på USB Advanced Audio Device (eller navnet du ga til denne mikrofonen ved å følge trinnene i metode 1)
 3. Velg Nivå- fanen

 1. Forsikre deg om at volumet på mikrofonen er riktig, og at mikrofonen ikke er dempet. Klikk på høyttalerknappen hvis du ser et rødt ikon på den. Det betyr at det dempet. Merk: Hvis du opplever mye støy med mikrofonen, kan du bare redusere volumet på mikrofonen. Blue Yeti er veldig følsom, så å holde den på 0 eller rundt disse nivåene bør løse problemet med bakgrunnsstøy.

Metode 3: Bytt USB-port

Hvis du fortsatt opplever problemet, kan problemet være med USB-porten du bruker. Blue Yeti fungerer ikke på USB 3.0-porter. Så koble Blue Yeti med en USB 2.0 og sjekk om det fungerer. Hvis du ikke vet hvilken USB-port som er 2.0 eller 3.0, kan du sjekke datamaskinens manual eller bare prøve hver USB-port for å se hvilken som fungerer.

Når mikrofonen din er koblet til en USB 2.0, skal den fungere fint, og Windows vil mest sannsynlig gjenkjenne mikrofonen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det