Fix: FFXIV Feil 90006

Mange Final Fantasy XIV: StormBlood- spillere har fått hyppige 90006 feil som vil resultere i en øyeblikkelig frakobling. De fleste berørte brukere rapporterer at dette problemet hovedsakelig forekommer i rushtiden der antall spillere er høyest. Denne meldingen vises når spillere prøver å logge på Gaia datasenter. Når dette skjer, er spillerne ikke i stand til å gjøre noe mer enn enkle henteoppdrag, siden de konsekvent blir sparket ut av verden de har koblet seg til.

Final Fantasy XIV: StormBlood feilkode 90002

De fleste brukere rapporterer at feilkodene de mottar veksler mellom 90006, 90002 og 90007.

Hva forårsaker FFXIV-feil 90006-koden

Vi undersøkte dette problemet ved å se på ulike brukerrapporter. Basert på hva vi klarte å samle, her er en liste over potensielle skyldige som kan forårsake problemet:

 • Spillet har ikke administratorrettigheter - Et par brukere har rapportert at dette problemet ble løst så snart de startet spillet med administratortilgang. Dette er bekreftet å være effektivt i de tilfeller der forbindelsen blir filtrert gjennom en VPN-klient.
 • Internett-tilkoblingen må tilbakestilles - Noen brukere har rapportert at de klarte å løse feilkoden ved å skylle DNS og fornye IP-konfigurasjonen.
 • Tredjeparts applikasjonsforstyrrelser - Det viser seg at det er visse overbeskyttende applikasjoner som kan begrense spillets utgående tilkoblinger, noe som tvinger spillet til å kaste en av følgende feil.

Hvis du støter på dette spesielle problemet, vil denne artikkelen gi deg en samling feilsøkingstrinn. Nedenfor har du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

For best resultat, følg metodene nedenfor i den rekkefølgen de presenteres til du oppdager en løsning som er effektiv for å fikse 90006.

Metode 1: Kjøre spillet hos Admin

Selv om dette kan virke som om det er enkelt å rette opp, har noen brukere rapportert at dette lykkes med å løse Final Fantasy XIV: StormBlood 90006-feilen. Et par brukere har klart å få problemet løst ved å høyreklikke på spillets kjørbare (eller snarvei på skrivebordet) og velge Kjør som administrator .

Start Final Fantasy XIV: StormBlood som administrator

Tilsynelatende klarte dette å løse problemet for mange brukere som fikk 90006 koblinger hvert 2. eller 3. minutt.

Hvis denne metoden ikke lykkes, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Spyle DNS og fornye IP-konfigurasjonen

Andre brukere har hatt bedre hell med å løse 90006-feilen ved å utføre en serie nettverksrelaterte kommandoer ( flushDNS og fornye ) via en forhøyet ledetekst. Vanligvis rapporteres denne løsningen å være vellykket hvis spilleren får tilfeldige frakoblinger i fangehull.

Her er en rask guide for å skylle DNS og fornye IP-konfigurasjonen ved hjelp av en forhøyet ledetekst:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Kjør- kommando. Skriv deretter "cmd" og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne en forhøyet ledetekst. Når UAC (User Account Control) blir bedt om det , klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.Kjør dialog: cmd og trykk deretter Ctrl + Shift + Enter
 2. Skriv eller lim inn følgende kommando i Forhøyet ledetekst, og trykk deretter Enter for å tømme gjeldende DNS:
  ipconfig / flushdns
 3. Når DNS har blitt spylt, skriv eller lim inn følgende kommando for å gjenskape nettverkskonfigurasjonen:
  ipconfig / fornye
 4. Lukk Elevated Command Prompt og start spillet på nytt for å se om problemet er løst.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilkoden, flytt ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Avinstaller forstyrrelser fra tredjepart

Hvis du bruker en tredjeparts sikkerhetspakke, må du huske at den kan være overbeskyttende med hvordan den administrerer de utgående nettverkstilkoblingene. Tilsynelatende kan visse tredjeparts sikkerhetspakker som inkluderer en brannmur, blokkere Final Fantasy XIV: Stormblood fra å få tilgang til noen nettverksservere.

Hvis dette er kilden til problemene dine, vil det ikke være nok å deaktivere sanntidsbeskyttelse av AV eller brannmur, siden de samme sikkerhetsreglene forblir på plass. Den eneste metoden for å få løst problemet er å legge spillet til ekskluderingslisten eller avinstallere sikkerhetspakken helt.

Trinnene for å legge til spillets kjørbare i ekskluderingslisten vil være forskjellige, avhengig av hvilken AV du bruker. PÅ AVG kan du legge til spillets kjørbare filer i ekskluderingslisten ved å gå til Innstillinger> Unntak og klikke på Legg til unntak- knappen.

Legger til en ekskludering i AVG

På den annen side, hvis du bestemmer deg for å avinstallere sikkerhetsløsningen fra tredjeparter helt fra datamaskinen din, kan du følge denne guiden ( her ) for å sikre at du ikke legger igjen noen resterende filer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det