Slik løser du & lsquo; Macrium reflekterer klon mislyktes & rsquo; Feil

Macrium Reflect er en programvare for bildebehandling og sikkerhetskopiering for Microsoft Windows som lager sikkerhetskopier og bilder ved hjelp av tjenesten Microsoft Volume Shadow Copy Service. Den sikkerhetskopierer og replikerer (kloner) hele partisjoner til en annen lagringsstasjon med et klikk på en knapp.

Feilmeldingen " Macrium reflekterer klon mislyktes " er en veldig vanlig feil som oppstår spesielt når du kloner harddisken til en SSD. Årsakene til denne feilmeldingen er svært forskjellige og spenner fra antivirusproblemer til dårlige sektorer på stasjonen.

Hva forårsaker feilen 'Macrium reflekterer klon mislyktes'?

Som nevnt før, kan denne feilmeldingen skje på grunn av en rekke forskjellige årsaker. Noen av dem er oppført nedenfor:

 • Den forbindelsen mellom stasjonen og datamaskinen er ikke riktig. En dårlig tilkoblingskabel kan forstyrre prosessen med å klone lagringsenheten.
 • Lagringsenheten har dårlige sektorer . Programvaren returnerer vanligvis en feilmelding når den støter på dårlige sektorer mens du kloner.
 • Den antivirus programvare er ikke å la Makroen klone stasjonen. Dette er en veldig vanlig praksis for antivirusprogramvare for å blokkere ethvert forsøk på å få tilgang til stasjonen i lengre perioder.

Hvordan fikse 'Macrium reflekterer klon mislyktes'?

Brukere som står overfor dette problemet rapporterer at de får en rekke feilmeldinger som "tilgang nektet" eller "ikke i stand til å matche partisjon". Denne feilmeldingen ledsages vanligvis også av feilsifre som "feil 9", "feil 0" osv. I sjeldne tilfeller, hvis tillatelsene ikke er riktig innstilt, kan du oppleve meldingen "lest mislyktes 13 tillatelse nektet 32" eller " skriv mislyktes 22 ugyldig argument 'sammen med den opprinnelige feilstrengen.

Løsningene nedenfor er målrettet mot alle disse problemene. Forsikre deg om at du har en aktiv internettforbindelse og er logget på som administrator.

Sjekk disken for dårlige sektorer

En dårlig sektor er en sektor i en lagringsenhet som er utilgjengelig for programvare på grunn av permanent skade. Dårlige sektorer er til stede i lagringsenheten hele tiden. For å motvirke disse flagg operativsystemet disse sektorene slik at det kan hoppe over dem i normal drift. Hvis du har noen dårlige sektorer, bør du kjøre verktøyet 'chkdsk' for å sikre at de ikke forstyrrer kloningsprosessen.

 1. Trykk Windows + S, skriv " ledetekst " i dialogboksen, høyreklikk på applikasjonen og velg " Kjør som administrator ".
 2. En gang i forhøyet ledetekst, utfør følgende kommando:
chkdsk / r

 1. Hvis du blir bedt om å sjekke etter omstart, trykker du på 'y' og starter datamaskinen på nytt. Ved omstart vil chkdsk allerede være planlagt av operativsystemet, en skanning vil bli gjort. Vær tålmodig og la prosessen.
 2. Etter at verktøyet har skannet og fjernet dårlige sektorer fra normal tilgang, kan du prøve å klone lagringsenheten igjen.

Rydd opp destinasjonsdisken

Hvis destinasjonsstasjonen din har et korrupt filsystem, kan Macrium ikke klone seg inn i det. Korrupte filsystemer er heller ikke sjeldne og induseres vanligvis på grunn av logiske feil. Vi kan bruke verktøyet 'diskpart' for å rense strukturen til destinasjonsstasjonen og se om dette løser problemet.

 1. Trykk på Windows + R, skriv " ledetekst " i dialogboksen, høyreklikk på applikasjonen og velg " Kjør som administrator ".
 2. Når du er i ledeteksten, utfører du følgende kommandoer en etter en i rekkefølge.
diskpart liste disk velg disk [disknummer på målstasjonen] rens alt

 1. Start datamaskinen på nytt etter å ha reparert filstrukturen, sørg for at begge stasjonene er koblet til riktig, og prøv å klone igjen.

Prøv å deaktivere Antivirus

Som nevnt tidligere blokkerer antivirusprogramvare tilgang til ethvert program som de synes er mistenkelig for å infisere datasystemet. Hvis kloningsprosessen er blokkert av et antivirusprogram, kan det hende du får feilmeldingen "Access nektet" sammen med en feilkode.

For å motvirke denne situasjonen kan du deaktivere antivirusprogramvaren din helt og deretter prøve å klone igjen. Hvis du har mer enn én antivirusprogramvare på skrivebordet ditt, må du gjøre det samme for dem alle. Når du er helt sikker på at ingen antivirusprogrammer overvåker datamaskinen din, kan du prøve å kjøre kloningsprosessen igjen.

Lag et bilde i stedet for kloning

Hvis du har problemer med å klone harddisken vår, kan du prøve å lage et bilde av den i stedet. Det er små forskjeller mellom de to prosessene. Diskkloning er prosedyren for å kopiere hele innholdet på en stasjon til en annen, som inneholder all informasjonen som trengs for at du skal kunne starte operativsystemet fra stasjonen. Det skaper en en-til-en-kopi av harddisken, og disse harddiskene kan også erstattes med hverandre etter kloningsprosessen.

Diskbildebehandling er en prosess for å lage en sikkerhetskopi av innholdet på harddisken. Et diskbilde er en type lagringsfiler som inneholder alle dataene og den nødvendige informasjonen for å starte opp i operativsystemet. Diskbilde må imidlertid brukes for at harddisken skal fungere.

Her vil vi skissere fremgangsmåten for å avbilde stasjonen din i stedet for å klone.

 1. Åpne Macrium og la den fylle ut alle tilkoblede stasjoner. Deretter velger du stasjonen der du vil bildet og klikk Bilde denne disken til stede på nær bunnen.

 1. Klikk nå på bla-knappen og velg stedet der du vil at bildet skal opprettes. Trykk på OK når du har valgt stedet.

 1. Velg neste. Nå kan du velge en mal for sikkerhetskopien. Hvis du ikke vet hva dette er, klikker du på Ingen .

 1. Trykk på Fullfør, og bildedannelsen begynner. Vent tålmodig til prosessen er ferdig.

Ignorer dårlige sektorer

Hvis du får den samme feilmeldingen når du oppretter et bilde, kan du prøve å ignorere de dårlige sektorene når bildet blir opprettet. Vanligvis, ved å følge løsning 1, blir alle dårlige sektorer fjernet fra den logiske lagringen. Men hvis det er noen problematiske som fremdeles forårsaker problemer, kan dette løse problemet.

 1. Åpne Macrium og klikk på Advanced fra toppen av skjermen.
 2. sjekk boksen Ignorer dårlige sektorer når du lager bilder .

 1. Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte. Prøv å lage bildet igjen.

Kontroller stasjonstilkoblingen

Før du begynner å bruke tredjepartsalternativer, bør du sjekke om den fysiske forbindelsen mellom begge stasjonene dine er riktig. Hvis du kobler til en SSD gjennom en USB-port, kan du prøve å koble den til hovedkortet og prøve å klone igjen.

Endre SATA-tilkoblingen for harddisken, og prøv om mulig å skifte kabel. Kabler kan lett bli skadet, og på grunn av dem kan kloningsprosessen forstyrres. Når du er sikker på at begge , mål- og målstasjonene er riktig koblet, kan du gå videre med kloningsprosessen.

Prøv tredjepartsalternativer

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer for deg, kan du vurdere å bruke annen alternativ programvare. I følge undersøkelsen vår var det mange tilfeller der Macrium kastet en feiltilstand, mens annen programvare som AOMEI gjorde jobben perfekt.

For informasjon om brukeren, anbefaler vi programvaren AOMEI . Du kan laste ned programvaremodulen fra den offisielle nettsiden og prøve å klone stasjonen fra den.

Merk: Appuals har ingen tilknytning til programvare. All programvaren som anbefales, er kun til informasjon for leseren.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det