Vizio TV kobler ikke til WiFi

Vizio TV som ikke kobler til Wifi, er sannsynligvis et resultat av feiladministrerte nettverkskonfigurasjoner eller på grunn av oppbygging av korrupte lanseringskonfigurasjoner. Det kan også utløses på grunn av at visse innstillinger er deaktivert, og hvis IP-adressen til ruteren ikke har blitt konfigurert riktig.

Hva hindrer Vizio TV i å koble seg til Wifi?

Vi fant at de underliggende årsakene var:

  • Deaktivert DHCP: DHCP er en nettverksprotokoll som gjør at enheten automatisk kan tilordne en dynamisk IP-adresse som gjør at enheten kan kommunisere med andre IP-adresser. Hvis denne innstillingen er deaktivert, kan TV-en kanskje ikke faktisk identifisere IP-adressen som tildeles den, og den kan ikke koble til Wifi.
  • Korrupte lanseringskonfigurasjoner: I noen tilfeller kan lanseringskonfigurasjonene som brukes av TVen eller ruteren være ødelagt på grunn av hvilket forbindelsesproblemet står overfor. Disse konfigurasjonene er hurtigbufret av enhetene for å redusere lastetider og for å øke ytelsen mens de gir en jevnere opplevelse.

Løsning 1: Motorsykkelutstyr

I de fleste tilfeller er feilen forårsaket av en feil med lanseringskonfigurasjonene der de kan ha blitt ødelagt. Derfor vil vi i dette trinnet sykle enhetene, og når du gjør det, vil vi tømme bufrede data. Disse dataene blir automatisk regenerert. For å gjøre det:

  1. Koble strømledningen fra stikkontakten for alle enhetene som er involvert i prosessen.
  2. Trykk og hold inne "Strøm" -knappen for enhetene i minst 15 sekunder.
  3. Sett strømledningen i igjen og trykk på strømknappen for å slå dem på.
  4. Vent til enhetene slås på, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Slå på DHCP

I noen tilfeller, hvis DHCP-protokollen er slått AV, vil ikke internettforbindelsen bli opprettet riktig. Derfor vil vi i dette trinnet slå på DHCP for TV-en. For det:

  1. Trykk på Menu-knappen på VIZIO Remote og velg nettverksalternativet.
  2. Klikk på “Manual” eller “Advance”.
  3. Klikk på “DHCP” og velg “ON” .
  4. Prøv å koble til Wifi-nettverket og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Start Gateway på nytt

Det er mulig at Gateway kan trenge å starte på nytt for ruteren din. Denne prosessen innebærer en annen tilnærming til forskjellige internett-rutere. Derfor anbefales det å konsultere Internett-leverandøren din for å ordne dette, eller du kan søke på nettet for å sjekke metoden for å tilbakestille gatewayen.

Løsning 4: Tilbakestille til standardinnstillinger

Det er også mulig at TV-innstillingene kan ha blitt ødelagt på grunn av hvilke det står overfor problemer når du kobler til internett. Derfor vil vi i dette trinnet tilbakestille dem til standardinnstillinger. For det:

  1. Trykk på "Menu" -knappen på VIZIO Remote og velg deretter "System" eller "Help".
  2. Klikk på “Reset & Admin ” alternativet og velg “ Reset TV to Factory Defaults ” eller “ Clear Memory” alternativet.
  3. Vent til prosessen er fullført, og sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det