LØST: Google Play-feil DF-DLA-15

Google Play Error df-dla-15 er en smerte å takle. Denne feilen kan ofte være forårsaket av en rekke problemer, og symptomene hindrer deg egentlig fra å bruke Google Play Butikk. I noen tilfeller er normal funksjonalitet i Google Play-butikken mulig, men oppdatering eller installering av nye apper vil føre til at feilen vises.

google-bilder-feil-kode

Nedenfor har vi listet opp tre metoder som er bekreftet at de fungerer for andre brukere. Vi foreslår at du prøver metode 1 først, og hvis du fortsatt har problemer med Feil df-dla-15, flytt til metode 2 og deretter metode 3. Gi oss beskjed i kommentarene hvis du har hell!

Metode 1: Tøm hurtigbuffer

Den enkleste metoden og kanskje alternativet med mest suksessrate for å fikse df-dla-15 innebærer å tømme Google Play-hurtigbufferen. Slik gjør du det.

Åpne Google Play-butikken

Trykker på hjem -knappen for å gå tilbake til startprogrammet

Gå inn på enhetens innstillinger

Finn og åpne ' applikasjoner ' eller ' apper '

Rull ned og søk etter Google Play Store og trykk på den for å åpne

Trykk deretter på kraftstopp

Trykk deretter på hurtigbuffer

Trykk på slett data

Feil df-dla-15 skal nå forhåpentligvis løses

Ovennevnte er basert på en Samsung-enhet. For å tømme hurtigbufferen på en annen enhet, må du kanskje følge forskjellige trinn. For eksempel, på en LG G4, i innstillingsmenyen, trykk på lagring, deretter hurtigbufrede data, deretter OK til ledeteksten. Du kan søke 'hvordan du tømmer hurtigbuffer' for din egen enhet på Google for å lære hvordan du tømmer den riktig

Ollie-LG-Clear

Metode 2: Legg til betalingsalternativ

En løsning på Google Play-feilen innebærer å legge til et betalingsalternativ til Google Play-kontoen din. Noen ganger forhindres apper fra å oppdateres på grunn av en feil med å bekrefte et betalingsalternativ, så følg trinnene nedenfor for å legge til et alternativ. Vær oppmerksom på at du ikke trenger å betale for å prøve denne løsningen.

Åpne Play-butikken

Trykk på menyikonet til venstre for søkefeltet

Trykk på ' Konto '

Trykk på ' betalingsmåter (legg til en ny betalingsmåte)

Trykk på den grønne ' + ' betalingsknappen

Gå gjennom prosessen for å legge til en ny betaling

Hvis du allerede har et betalingsalternativ, kan du slette det ved å trykke på "Flere betalingsalternativer", logge på Google og deretter trykke på betalingsmåten du vil fjerne. Etter kan du komme tilbake for å legge til en ny betalingsmåte igjen.

Ollie-betalingsmåte

Metode 3: Fjern kontoer

Feil df-dla-15 kan skyldes at du har flere kontoer koblet til Google Play, eller en konto med et potensielt problem. Hvis du fortsatt har problemer etter å ha fulgt trinnene ovenfor, følger du trinnene nedenfor for å fjerne alle kontoer og legge til en helt ny.

Gå til innstillingene i app-skuffen din

Se etter ' Kontoer ' eller ' Kontoer og synkronisering ' eller noe lignende, og åpne det

Du bør ha en side som ligner på den som vises nedenfor

Ollie-kontoer

Trykk deretter på Google og følg disse trinnene for hver konto på denne siden.

Trykk på kontoen for å åpne den

Trykk på menyikonet

Trykk på 'fjern konto'

Gjenta trinnene for andre kontoer

Skriv inn PIN-koden din

Ollie-Fjern-konto

Nå som du har fjernet kontoene dine, vil muligheten til å legge til en konto være tilgjengelig nederst på skjermen. Trykk på dette, trykk deretter på Google og gå gjennom påloggingsprosessen. Vi anbefaler at du oppretter en ny konto.

Forhåpentligvis har følgende metoder bidratt til å løse Google Play Error df-dla-15. Nedenfor er kildene til disse metodene gitt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det