Hvordan åpne Keynote .key-filer på Windows

Å lage presentasjoner på Mac-er eller iPads med Keynote er veldig praktisk når du er hjemme eller på farten. Men senere har vi vanskelige tider når vi vil åpne dem på Windows-PCene våre på jobb ved hjelp av Powerpoint.

Noen ganger skjer det omvendt. Vi trenger sårt å åpne Powerpoint-presentasjoner som vår kollega eller besøksforelesning sendte oss, på iPads eller Mac-maskiner ved hjelp av Keynote. I tillegg trenger vi noen ganger å redigere Powerpoint-presentasjoner på Keynote.

Uansett hva du trenger å gjøre, har jeg gode nyheter for deg. I denne artikkelen vil jeg vise deg enkle måter hvordan du åpner Keynote (.key) filer på Windows PC ved hjelp av Powerpoint . Videre her kan du også lære hvordan du åpner Powerpoint-presentasjoner på macOS og iOS ved hjelp av Keynote .

Apples programvare for presentasjoner, Keynote er i stand til å lage fantastiske presentasjoner på Mac-er og iOS-enheter. Folk liker å bruke Keynote fordi presentasjonene virkelig skiller seg ut sammenlignet med de som ble opprettet på Microsofts motstykke, Powerpoint. Alle hovedpresentasjonene lagres i Keynote-format med .key-utvidelser. Keynote er en Apple-programvare, og den er kun tilgjengelig for Mac-er og iDevices. Så det er ingen Windows-versjon av den. Siden Keynote er et must for å spille Keynote-filer, kan Windows-brukere ikke spille av noen Keynote-presentasjon. Men hvis du opprettet en Keynote-presentasjon og du trenger å migrere den til Powerpoint, kan du gjøre det. Konverteringsprosessen er enkel, og lar deg se, spille av og redigere Keynote-presentasjoner på Windows ved hjelp av Powerpoint.

Hvordan konvertere en Keynote-fil til en PowerPoint-presentasjon

Konverter Keynote til PowerPoint-presentasjoner på Mac

 1. KlikkFil .
 2. Velg Eksporter til .
 3. Velg PowerPoint .

Konverter Keynote til PowerPoint-presentasjoner på iOS-enheter

 1. Mens i Keynote, lange - trykkKeynote -presentasjon , og klikkDel .
 2. Velg Eksporter fra menyen.
 3. TrykkPowerPoint .

Konverter Keynote til PowerPoint-presentasjoner på iCloud

 1. til
 2. Velg Last ned en kopi.
 3. Velg PowerPoint.

Hvordan åpne en Keynote-fil (.key) i PowerPoint

Hvis du mottok eller opprettet en Keynote-presentasjon, er dette metodene du kan gjøre for å se og redigere .key-filen på Windows ved hjelp av PowerPoint.

 • Mens du bruker Keynote, kan du eksportere presentasjonen til et PowerPoint-dokument med en .ppt- eller .pptx-utvidelse. For å gjøre det, velg Fil > Eksporter til PowerPoint , og det er det. Du har Keynote i et PowerPoint-format.
 • Hvis du bruker Keynote på iDevice, bruker du alternativet eksport til PowerPoint. Opprett presentasjonen på iPad og send den deretter til arbeidskontoen din konvertert til en PowerPoint-fil, direkte fra iPad.
 • Hvis du ikke har en iPad eller Mac med Keynote installert, og du mottok en Keynote-presentasjon, kan du be personen eksportere filen til en PowerPoint-presentasjon. Etter det, be dem sende deg .ppt- eller .pptx-filen på e-post slik at du kan redigere den på Windows-PCen.

Slik eksporterer du en Keynote-fil til en PowerPoint-presentasjon ved hjelp av iPad

Hvis du lager Keynote-presentasjoner på iPad-en din, kan du sende filen direkte til e-posten din i et PowerPoint-format.

 1. Åpne KeynoteiDevice .
 2. Velg den presentasjonen du vil eksportere.
 3. Tap3-dot-menyen i øverste høyre hjørne og velg Eksporter .

 4. Velg PowerPoint .
 5. velger hvordan du vil sende filen. (via Mail, Drive, DropBox, etc.)
 6. Fullfør den sender prosessen .

Merk: Når du eksporterer til PowerPoint, erstatter prosessen alle ukjente skrifter med systemgjenkjente skrifter. I tillegg erstatter Powerpoint Keynote-overgangene og animasjonene dine med sammenlignbare fra Microsofts palett.

Hvordan åpne en Keynote-fil i PowerPoint ved hjelp av iCloud

iCloud er en svært nyttig tjeneste for brukerne. Det lar Windows-PCen din bruke iWork. Når du bruker iWork på iCloud, kan du få tilgang til alle Keynote-presentasjonene dine via hvilken som helst Mac- eller PC-nettleser . Keynote for iCloud lar deg åpne, redigere og dele keynote-filene dine fra hvilken som helst Windows-datamaskin som er koblet til internett . Du kan også bruke enheter med andre operativsystemer. Det eneste du trenger er internettilgang og en nettleser.

For å bruke Keynote for iCloud, logg på iCloud.com og sørg for at iCloud-kontoen din bruker iCloud Drive. På den måten vil Keynote for iCloud kunne laste ned .ppt- og .pptx-filer.

Hvordan konvertere Keynote til PowerPoint-presentasjoner ved hjelp av iWork for iCloud

 1. til com.
 2. Logg på med Apple- ID og passord . Opprett en Apple- ID hvis du ikke har en.
 3. Åpne Keynote i iCloud .

 4. KlikkLast opp -knappen og velg din Keynote -presentasjon .

 5. Dobbeltklikk på presentasjonen.
 6. Klikk på ikonet og velg Last ned en kopi ...

 7. Velg PowerPoint .

Når du har lastet ned filen, åpner du den som alle andre PowerPoint-presentasjoner på Windows-PCen. Og det som er enda mer praktisk er at når du er ferdig med å redigere filen, kan du bruke det samme iCloud-verktøyet til å konvertere presentasjonen din tilbake til en Keynote-fil.

Hvordan presentere Keynotes ved hjelp av iCloud

iCloud gir deg muligheten til å presentere Keynote-presentasjoner uten å laste ned eller konvertere filer. Det er enkelt. Du trenger bare internettilgang og en nettleser.

 1. Åpne din nettleser av valget.
 2. Naviger til com .
 3. Åpne Keynote .
 4. Åpne presentasjonen og klikkPlay- knappen . Det er det.

I tillegg tillater iCloud online redigering av presentasjonene dine, uten nedlasting nødvendig.

Vær oppmerksom på skriftene dine

Mens du bruker Keynote på iCloud, må du huske at de lokale Mac-skriftene dine ikke vil være tilgjengelige. Så når du lager presentasjonen din på Keynoter for Mac eller iCloud, må du sørge for at du velger systemfonter som både iCloud og datamaskin deler. Hvis du inkluderer lokale skrifttyper, erstatter iCloud de med systemfonter. Avhengig av internettforbindelsen din, kan det hende at noen av animasjonene ikke kan spilles jevnt mens du bruker Keynote på iCloud.

Men hvis du er bekymret for animasjonene og skriftene, kan du lagre filen som en QuickTime-film. Slik holder du alle de samme effektene og skriftene. Hvis du bruker denne metoden, må du huske at presentasjonen din bare kan vises uten muligheter for å endre eller redigere noe. Sørg også for at Quicktime er installert på Windows-PC-en du bruker.

Viser Keynote-presentasjoner ved hjelp av en iPad

Hvis du har en iPad, kan du bruke den til å spille av Keynote-filer på forretningsmøter, i klasserommet eller til og med på større presentasjoner. Hvis du bruker en stor skjerm eller projektor, må du bruke riktig projektorinngang for en iPad. Du trenger også en Lightning-to-VGA-omformer for at iPad skal kunne kobles til skjermen eller projektoren . iPads har flere fordeler når det gjelder presentasjoner. De har enkle kommentarer på skjermen rett på Keynote-lysbildene.

Vil du konvertere PowerPoint til Keynote-presentasjoner? Her er hvordan

Å importere Microsoft PowerPoint-presentasjonen din til Keynote har aldri vært så enklere. Keynote støtter nå mange PowerPoint-funksjoner. Du kan bruke den til å kommentere, utføre betinget formatering og til og med lage boblediagrammer på PowerPoint-presentasjoner.

Keynote gjør det enkelt å se og redigere PowerPoint-presentasjoner. Bare åpne Keynote-programvaren på din Mac, velg å importere en eksisterende fil, og naviger til PowerPoint-presentasjonen . Du kan åpne .ppt så vel som .pptx filendelser.

Hvordan åpne en PowerPoint-fil ved hjelp av Keynote for iCloud

 1. Åpne din nettleseren , typen com og logg inn med din Apple -ID .
 2. Åpne Keynote .
 3. Dra PowerPoint-presentasjonen i Keynote Du kan også klikkeopplastingsknappen og velge den filen du ønsker å laste opp.

 4. Vent mens PowerPoint-presentasjonen din lastes oppiCloud .

Hvordan åpne en PowerPoint-presentasjon på iPad

 1. Send din PowerPoint -presentasjon til din iPad . (Last det opp til iCloud, Google Drive, Dropbox, eller send det til e-posten din)
 2. Finn det vedlegget du har nettopp sendt på iPad , og åpne det .
 3. TrykkDel- knappen og velg Kopier til Keynote .
 4. Din iPad vil automatisk konvertere og importere filen til Keynote .

Etter at presentasjonen er åpnet, kan det hende du får en melding om at filen sist ble redigert i en annen app enn den siste Keynote-versjonen. Det kan også fortelle deg at Keynote ikke støtter noen aspekter av presentasjonene. Og til slutt vil Keynote fortelle deg om eventuelle erstatninger det kan gjøre for ting som animasjoner eller skrifttyper.

Avsluttende ord

Å ha et alternativ for å åpne og redigere Keynote- og PowerPoint-presentasjoner på både Mac og PC er praktisk og nødvendig i mange situasjoner. Bruk disse metodene for å få ut det beste fra begge verdener, Apples Keynote og Microsofts PowerPoint.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det