Slik løser du Rocket League-krasj og fryser på Windows 7, 8 og 10

Rocket League er en av de nye store tilbudene på spillmarkedet, og det er et av de mest populære spillene på alle plattformer, og er tilgjengelig for kjøp på Steam. Imidlertid var brukere som betalte store penger for spillet skuffet over å se at spillet deres har begynt å krasje ofte, enten ved oppstart eller under en kamp.

Rocket League Players har også rapportert at spillet krasjet når de startet opp og under spillet. Denne guiden er ment å adressere krasj ved oppstart og under spillet.

Det er forskjellige ting og innstillinger som kan føre til at Rocket League krasjer, noe som betyr at det vil være mange løsninger å prøve ut. Forsikre deg om at du prøver alt for å få spillet til å fungere igjen og lykke til!

Løsning 1: Still spillet til å ha høy prioritet

Endring av prioritetsinnstillinger i Oppgavebehandling kan bety mye for spillet, spesielt hvis du kjører en nedre PC som bare kan støtte spillets minste systemkrav. Uansett vil det å endre spillets prioritet til høy tildele flere ressurser til spillets prosess, og føre til færre krasj og mindre stammere.

 1. Åpne Steam-klienten din ved å dobbeltklikke på Steam-ikonet fra skrivebordet eller ved å søke etter "Steam" i Start-menyen eller søkefeltet til høyre for den.

 1. Naviger til Bibliotek-fanen i Steam-vinduet, og finn Rocket League i listen over spillene du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på Rocket League-oppføringen og velg alternativet Spill spill. Etter at spillet har åpnet, bruk tastekombinasjonen Alt + Tab for å bytte tilbake til skrivebordet. Dette ble brukt bare ha spillets prosess tilgjengelig i Oppgavebehandling.

 1. Bruk Ctrl + Shift + Esc-tastekombinasjonen for å få opp Task Manager. Alternativt kan du bruke kombinasjons tasten Ctrl + Alt + Del og velge Oppgavebehandling fra det blå fullskjermbildet som åpnes. Du kan også søke etter det i Start-menyen.

 1. Klikk på Flere detaljer for å utvide Oppgavebehandling og søke etter Rocket League-prosessen. Høyreklikk på denne oppføringen og velg alternativet Gå til detaljer fra hurtigmenyen som vises
 2. Velg spillets prosess i Detaljer-menyen, da den skal velges automatisk, høyreklikk på den igjen, og velg alternativet Angi prioritet. Sørg for at du velger Høy fra listen som vises, og klikk på den en gang for å velge den.

 1. Avslutt spillet nå og åpne det igjen fra Steam for å sjekke om det fortsatt oppstår krasj mens du spiller spillet.

Løsning 2: Deaktiver AlphaConsole

AlphaConsole er en nedlastbar app som lar brukeren erstatte sine Rocket League-varer i spillet med andre gjenstander, men bare brukeren kan se elementene han byttet ut. Selv om appen kan høres kult ut og alt, har brukere rapportert at spillet begynte å krasje etter at de installerte det for deres Rocket League-opplevelse, og krasjene stoppet etter å ha slettet det.

 1. Finn AlphaConsole-kjørbarheten på datamaskinen din. Hvis du ikke har flyttet den etter nedlastingen, bør den fremdeles være i nedlastingsmappen.
 2. Hvis du gjorde det, prøv å finne den mappen eller åpne Start-menyen ved å klikke på knappen nederst til venstre på skjermen, søk etter "AlphaConsole", høyreklikk på den kjørbare filen i resultatene og velg Åpne filplassering.

 1. Dobbeltklikk først på den kjørbare filen og vent til vinduet åpnes. Finn knappen Deaktiver alt i vinduet, og klikk på den. Sjekk om spillet fremdeles krasjer.
 2. Hvis det gjør det, lukker du vinduet og prøver å slette den kjørbare filen fra datamaskinen din og kjøre Rocket League fra Steam. Hvis krasjene ikke skjer igjen, var appen skylden.

Løsning 3: Bekreft integriteten til spillfiler på Steam

Denne metoden er svært vellykket, og den kan alltid hjelpe når en spill- eller operativsystemoppdatering ødelegger noen av de viktigste spillfilene. Selv tredjeparts plugins for spillet kan ha gjort noen skader, og du kan noen ganger unngå å måtte installere spillet på nytt bare ved å bekrefte spillfilene via Steam.

 1. Åpne Steam PC-klienten din ved å dobbeltklikke på Steam-ikonet fra skrivebordet eller ved å søke etter "Steam" i Start-menyen. Skriv inn legitimasjonen din (brukernavn og passord) og vær tålmodig for at klienten skal starte.

 1. Naviger til Bibliotek-fanen i Steam-vinduet, og finn Rocket League i listen over spillene du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på Rocket League-oppføringen og velg alternativet Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer og finn knappen med teksten som sier "Verify Integrity of Game Files".

 1. Klikk på denne knappen, og bekreftelsesprosessen starter umiddelbart. Sjekk om noen filer ble lagt til eller erstattet, og sjekk om spillet nå krasjer så ofte.

Løsning 4: Installer spillet på nytt

Å installere spillet på nytt kan gjøre underverker for spillet, ettersom eventuelle korrupte og manglende filer vil bli erstattet, og du bør være i stand til å holde fremdriften din ettersom den er knyttet til Steam-kontoen din hvis du spiller på en PC. Fremdeles kan prosessen ta en stund, avhengig av Internett-hastigheten, ettersom spillfilene må lastes ned på nytt.

Avinstallere spillet:

 1. Først av alt, sjekk om du er logget på med en administratorkonto, da du ikke kan avinstallere ved hjelp av noen annen konto.
 2. Sikkerhetskopier avspillingen du har lagret hvis du vil fjerne spillet, hvis du avinstallerer spillet. Hvis du har konfigurert Steam Cloud Synchronization, trenger du ikke å gjøre det, da det blir støttet over skyen. Likevel skal plasseringen være "C >> Brukere >> 2570p >> Dokumenter >> Mine spill >> Rocket League >> TAGame >> Demos".
 3. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne innstillingene hvis du bruker Windows 10.
 4. I Kontrollpanel velger du å vise som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.

 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, bør du klikke på Apper umiddelbart åpne en liste over alle installerte ting på din PC.
 2. Finn Rocket League i listen enten i Innstillinger eller Kontrollpanel, klikk på den en gang og klikk på Avinstaller-knappen der. Bekreft eventuelle dialogvalg for å avinstallere spillet, og følg instruksjonene som vises på skjermen.

Alternativ:

 1. Åpne Steam-klienten din ved å dobbeltklikke på Steam-ikonet fra skrivebordet eller ved å søke etter "Steam" i Start-menyen eller søkefeltet til høyre for den.

 1. Naviger til Bibliotek-fanen i Steam-vinduet, og finn Rocket League i listen over spillene du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på Rocket League-oppføringen og velg Avinstaller-alternativet fra hurtigmenyen. Følg instruksjonene som vises på skjermen, og vent til prosessen er tålmodig.

For å installere Rocket League på nytt, må du enten sette inn platen du kjøpte den på og følge instruksjonene som vises på skjermen, eller du må laste den ned igjen fra Steam. Spillet vil fortsatt være plassert i biblioteket ditt, så bare høyreklikk på det og velg Installer-alternativet. Sjekk om spillet fremdeles krasjer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det