Hvordan fikser jeg Borderlands General Protection Fault Error på Windows?

Borderlands er bare et fantastisk eventyrskudd fra første person, som er populært for sin tegneserieaktige design og masse unike våpen. Brukerne har imidlertid rapportert at en "General protection fault" -feilmelding vises så snart de går inn i spillet og prøver å få tilgang til startskjermbildet.

Heldigvis har det vært flere forskjellige nyttige metoder som kan brukes til å løse problemet enkelt. Vi har funnet metoder som er bekreftet som har hjulpet andre brukere med å takle dette problemet og gitt trinnvise instruksjoner for dem. Sørg for å sjekke ut metodene nedenfor og følg instruksjonene nøye.

Hva forårsaker den generelle feilen i beskyttelsesfeilen i Borderlands?

Det er ganske mange forskjellige og tydelige årsaker til dette problemet som dukker opp når du spiller Borderlands på din Windows-PC. Vi har bestemt oss for å lage en liste over årsaker som skal hjelpe deg med å velge scenariet. Når du vet saken, vet du også hvilken metode du skal bruke for å løse problemet, og alt blir lettere! Sjekk ut listen nedenfor!

  • Spillet er blokkert av antivirusprogrammet eller brannmuren - Spillet kan bli blokkert av hvilken som helst sikkerhetsprogramvare du har på datamaskinen. Det kan forhindre at spillet får tilgang til Internett eller noen filer som ligger på datamaskinen din. Sørg for at du legger til et unntak for det i antivirusprogrammet eller brannmuren.
  • Spillfiler mangler eller er skadet - Hvis du mistenker at installasjonen av spillet ditt er ødelagt, kan du alltid bekrefte integriteten til spillfiler hvis du lastet ned spillet via Steam. Dette vil laste ned de manglende filene på nytt.
  • PhysX-problemer - Hvis PhysX ikke er installert siden du hoppet over installasjonen når du installerte spillet, bør du installere det nå. Dessuten kan dens DLL-fil mangle, men du kan lage den selv og løse problemet!
  • Grafikkortproblemer - Spillet må kjøre på hovedgrafikkortet ditt, og det er mulig at NVIDIA Control Panel tilordnet innebygd grafikkort til spillets kjørbare. Å ha de nyeste driverne er også et must hvis du vil at spillet skal gå som det skal.

Løsning 1: Gjør et unntak for spillet i Windows Defender (Windows Security)

Mange brukere har rapportert at spillet må tillates som unntak i Windows Defender antivirusverktøy. Hvis du har et tredjeparts antivirus installert, bør du også legge til et unntak for spillet i det. Trinnene for å legge til unntak i andre antivirusverktøy er forskjellige, men ta en titt på hvordan du gjør det i Windows Defender.

  1. Se på systemstatusfeltet (høyre del av oppgavelinjen) og prøv å finne et skjold. Du må kanskje klikke pilen oppover for å vise flere ikoner. Høyreklikk skjoldikonet og velg alternativet Åpne sikkerhetsdashboard for å åpne Windows Security Center .
  2. Du kan også trykke på Windows-tasten og jeg- tastene samtidig for å åpne Windows 10- innstillinger . Finn oppdaterings- og sikkerhetsdelen og venstreklikk for å åpne den. Naviger til Windows-sikkerhetsfanen inne og klikk på Åpne Windows-sikkerhetsknappen til høyre i vinduet.
  1. Klikk på skjoldikonet på den vertikale menyen til venstre. Bla til du ser delen Innstillinger for virus og trusselbeskyttelse, og klikk på knappen Administrer innstillinger under.
  2. Rull nedover dette vinduet igjen til du kommer til oppføringen Ekskluderinger inne og klikk på Legg til eller fjern ekskluderinger.
  1. Klikk på + -knappen ved siden av Legg til en ekskludering, og velg Mappe fra rullegardinmenyen som vises. File Explorer bør åpne, så sørg for at du finner mappen der du installerte Borderlands. Som standard skal det være:
C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Borderlands
  1. Dette er tilfelle hvis du installerte spillet via Steam. Forsikre deg om at du velger riktig mappe hvis du valgte en annen under installasjonen. Velg den og bekreft eventuelle meldinger som kan vises. Åpne spillet på nytt for å se om feilmeldingen "Generell beskyttelsesfeil" vedvarer!

Løsning 2: Bekreft integriteten til spillfiler

Hvis noen viktige spillfiler mangler eller er ødelagt, og hvis du installerte spillet via Steam, bør du bruke en flott funksjon som Steam tilbyr. Du kan enkelt bekrefte integriteten til spillfiler. Dette skanner spillets installasjonsmappe for filer som mangler eller er ødelagt, og Steam laster dem ned på nytt. Følg trinnene nedenfor for mer informasjon.

  1. Start Steam- klienten på datamaskinen din ved å dobbeltklikke på Steam-snarveien på skrivebordet. Hvis den ikke er der, klikker du bare på Start-menyen eller på Søk / Cortana- knappen og skriver " Steam " for å åpne klienten. Venstreklikk det første resultatet.
  1. Når Steam-klienten åpnes, naviger til Bibliotek- fanen fra menyen øverst i vinduet og finn Borderlands- oppføringen i listen over spill du har installert. Høyreklikk på spillets oppføring og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises.
  2. Naviger til kategorien Lokale filer i vinduet Egenskaper, og klikk på Bekreft integriteten til spillfiler .
  1. Vent til bekreftelsesprosessen er ferdig, og til Steam til slutt laster ned noen manglende filer. Åpne spillet på nytt og sjekk om feilen "General protection fault" fortsatt vises

Løsning 3: Oppdater til de nyeste grafikkortdriverne

Grafikkortdrivere er årsaken til mange forskjellige problemer som vises med forskjellige videospill, og dette problemet er ikke noe unntak. Mange brukere har rapportert at det bare å installere de nyeste grafikkortdriverne klarte å løse “Generell beskyttelsesfeil” og forhindre at det skjedde siden den gang. Følg trinnene nedenfor for å oppdatere driverne dine!

  1. Før du starter noe annet, må du avinstallere grafikkdriveren som for øyeblikket er installert på datamaskinen. Trykk på Windows-tasten + R- tastene samtidig for å åpne dialogboksen Kjør. I tekstboksen Åpne skriver du inn “ devmgmt. msc ”og klikk på OK-knappen for å åpne Enhetsbehandling .
  1. Du kan også klikke på Start-menyen eller Søk-knappen, skrive inn " Enhetsbehandling " og klikke på det første tilgjengelige resultatet. Når du er inne, utvider du skjermkortdelen , finn grafikkortet ditt, høyreklikk på oppføringen og velg Avinstaller enhet fra hurtigmenyen som vises.
  2. Bekreft eventuelle dialoger eller ledetekster som kan vises etter at du har klikket for å avinstallere den.
  1. Deretter åpner du en nettleser og besøker grafikkortprodusentens nettsted. Her er lenker for NVIDIA-, AMD- og Intel-grafikkdrivere! Skriv inn alt som er viktig om spilloppsettet ditt, og søk etter tilgjengelige drivere.
  2. Forsikre deg om at du velger den siste fra listen som vises, og klikk på Last ned- knappen. Kjør den kjørbare filen fra Nedlastings- mappen og følg instruksjonene på skjermen for å installere den på datamaskinen.
  1. Åpne Borderlands på nytt og sjekk om feilen "General protection fault" fortsatt vises mens du spiller!

Løsning 4: Bruk riktig grafikkprosessor

Brukere har også rapportert at feilen dukket opp fordi spillet begynte å bruke det integrerte grafikkortet i stedet for NVIDIA-brikkesettet. Denne metoden er flott for NVIDIA-brukere! Du kan enkelt løse problemet inne i NVIDIA Kontrollpanel, så sørg for at du følger trinnene vi har utarbeidet nedenfor!

  1. Høyreklikk på skrivebordet ditt og velg NVIDIA Kontrollpanel fra hurtigmenyen som vises. Alternativt kan du søke etter Kontrollpanel i Start-menyen eller Søk / Cortana-knappen og venstreklikke på den fra listen over resultater.
  1. Klikk for å sette Vis etter alternativet til Store eller Små ikoner, og bla til du kommer til NVIDIA-kontrollpaneloppføringen inne. Venstreklikk for å åpne den.
  2. Utvid delen 3D-innstillinger fra menyen til venstre ved å klikke på + -knappen og klikke på Administrer 3D-innstillinger . Naviger til Programinnstillinger Under menyen Velg et program for å tilpasse , venstreklikker du for å åpne rullegardinmenyen og velger Borderlands fra listen over programmer du har installert.
  1. Finn alternativet Velg den foretrukne grafikkprosessoren for dette programmet , og klikk for å endre denne innstillingen til NVIDIA-prosessor med høy ytelse . Klikk på Bruk-knappen fra bunnen av vinduet og sjekk om feilmeldingen "General protection fault" fortsatt vises mens du spiller Borderlands.

Løsning 5: Juster DLL-filer i spillets installasjonsmappe

Det er en metode lagt ut av en Steam-bruker der brukeren hevder at han var i stand til å løse problemet enkelt ved å administrere visse DLL-filer i spillets installasjonsmappe. Denne metoden skal være enkel å administrere, og mange brukere hevder at trinnsettene nedenfor er alt som trengs for at problemet skulle forsvinne!

  1. Start Steam- klienten på datamaskinen din ved å dobbeltklikke på Steam-snarveien på skrivebordet. Hvis den ikke er der, klikker du bare på Start-menyen eller på Søk / Cortana-knappen og skriver "Steam" for å åpne klienten. Venstreklikk det første resultatet.
  1. Når Steam-klienten åpnes, naviger til Bibliotek- fanen fra menyen øverst i vinduet og finn Borderlands- oppføringen i listen over spill du har installert. Høyreklikk på spillets oppføring og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises.
  2. Naviger til kategorien Lokale filer i vinduet Egenskaper og klikk på Bla gjennom lokale filer- knappen inne.
  1. Når du er inne i Borderlands installasjonsmappe, åpner du Binaries- mappen inne. Finn en fil som heter “ dll ”, høyreklikk på oppføringen og velg Kopier- knappen fra hurtigmenyen som vises.
  2. Bruk Ctrl + V- tastekombinasjonen eller høyreklikk hvor som helst i samme mappe og velg Lim inn fra menyen som vises.
  1. En fil skal vises med navnet “ cudart - Copy.dll ”. Hvis det vises en dialogrute som ber deg om å erstatte filen eller lage en kopi, må du velge å lage en kopi.
  2. Høyreklikk på kopien du nettopp opprettet, og velg alternativet Gi nytt navn fra menyen. Endre navnet til “ physxcudart_20 ” og klikk Enter Åpne spillet på nytt fra Steam og sjekk om det fremdeles krasjer med den samme feilkoden.

Løsning 6: Installer PhysX fra spillets installasjonsmappe

PhysX er en mellomvare SDK for fysikkmotor laget av NVIDIA, og installatøren må installeres sammen med spillet. Det er mulig at brukere hoppet over installasjonen, eller at PhysX-installasjonen ble feil. Uansett kan du bare kjøre PhysX-installasjonsfilen fra installasjonsmappen Borderlands og sjekke om det løser problemet du opplever!

  1. Følg trinn 1 -3 fra løsning 5 ovenfor for å åpne installasjonsmappen for Borderlands . Hvis du ikke har installert spillet via Steam , må du kanskje finne mappen manuelt. Hvis det er en snarvei på skrivebordet, høyreklikker du den og velger Åpne filplassering fra menyen som vises.
  2. Åpne Forutsetningsmappen i installasjonsmappen for Borderlands og se etter PhysX_ xx.xx_SystemSoftware- filen. De små 'x' bokstavene er plassholdere som bestemmer den gjeldende versjonen av installatøren.
  1. Dobbeltklikk på denne filen for å åpne den og følg instruksjonene som vises på skjermen for å installere NVIDIA PhysX . Gå tilbake til Steam-biblioteket , høyreklikk på Borderlands fra listen over spill, og velg Spill spill . Sjekk om det samme problemet fremdeles vises!

Løsning 7: Slå av fullskjermoptimaliseringer

Denne metoden er en av de mindre kjente metodene som kan brukes til å løse problemet på datamaskinen. Imidlertid har mange brukere rapportert at deaktivering av fullskjermoptimaliseringer faktisk klarer å hjelpe deres sak når hver metode ovenfor ikke ga resultater, så sørg for at du sjekker ut denne metoden ved å følge trinnene som er utarbeidet nedenfor!

  1. Du må finne Borderlands-kjørbarheten . Hvis du ikke har installert spillet via Steam, kan det være på skrivebordet ditt, så sørg for at du bare høyreklikker på oppføringen og velger Egenskaper fra menyen som åpnes.
  2. Hvis spillet er installert via Steam, bør du først åpne Steam-klienten. Deretter bytter du til Bibliotek- fanen, høyreklikker Borderlands fra listen over installerte spill og velger Egenskaper . Naviger til kategorien Lokale filer og klikk på Bla gjennom lokale filer.
  1. Inne, åpne Binaries- mappen og se etter den kjørbare filen Borderlands. Høyreklikk på ikonet og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises.
  2. Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og merk av for Innstillinger Merk av i boksen ved siden av alternativet Deaktiver fullskjermoptimalisering , og klikk på OK-knappen nederst for å bruke endringene du har gjort.
  1. Kjør Borderlands fra Steam-biblioteket ved å høyreklikke på oppføringen og velge alternativet Spill spill inne. Sjekk om feilen "Generell beskyttelsesfeil" fremdeles vises mens du spiller spillet.

Løsning 8: Tillat spillet i brannmuren

Et mindre kjent faktum om dette spillet er at det hele tiden trenger å være koblet til Internett for å fungere skikkelig. Hvis du prøver å starte spillet uten en aktiv Internett-tilkobling, kan du koble til Internett og sjekke om problemet fremdeles vises. Hvis du er koblet til Internett og problemet vedvarer, kan brannmuren du kjører blokkere spillets tilkobling.

Hvis du har en tredjeparts brannmur installert, bør du åpne den og se etter unntak / unntak. Hvis du bruker Windows Defender-brannmur, kan du sjekke ut trinnene nedenfor!

  1. Åpne Kontrollpanel ved å søke etter det i Start-menyen . Du kan også bruke Windows Key + R-kombinasjonen for å hente opp Run-boksen og skrive “ kontroll. exe ”inne for å åpne den på en alternativ måte.
  1. Sett alternativet Vis etter til Store eller små ikoner, og sjekk nederst på listen for Windows Defender-brannmur
  2. Venstreklikk for å åpne dette settet med innstillinger, og klikk på Tillat en app gjennom Windows Defender-brannmur- knappen på menyen til venstre i det nye vinduet.
  1. Klikk på Endre innstillinger- knappen øverst til høyre i vinduet for å gi administratortillatelser til å gjøre endringer. Spillet kan allerede være i listen over tillatte apper og funksjoner for å sikre at du merker av i boksene ved siden av både private og offentlige kolonner i vinduet.
  2. Hvis spillet ikke er der, klikker du på Tillat en annen app- knapp nederst. Klikk på Bla gjennom- knappen inne og naviger til spillets installasjonsmappe. Standard for Steam-spill er:
C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Borderlands \ Binaries \ Borderlands.exe
  1. Velg denne filen. Klikk på Nettverkstype- knappen og merk av i boksene ved siden av både Privat og Offentlig. Klikk på Legg til- knappen for å la spillet gå gjennom. Klikk på OK, kjør spillet, og sjekk om problemet ikke lenger vises på datamaskinen din!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det