Slik sletter du Xbox-kontoen din

Nesten hver person som eier og bruker en Xbox har en Xbox-konto, og det gjør også en rekke mennesker som spiller Microsoft-spill. Xbox-kontoer kan være til stor hjelp når du bruker en Xbox eller når du spiller Microsoft-spill på andre plattformer som Windows for datamaskiner og Windows Mobile. Men hvis en person ikke lenger trenger en Xbox-konto, vil de definitivt ønske å slette den slik at de ikke trenger å håndtere den lenger, og folk ikke ender med å prøve å nå ut til dem på den siden de vil ikke bruke den lenger.

Imidlertid, selv om Xbox-kontoer ikke er det samme som Microsoft-kontoer, regnes de dessverre ikke som individuelle kontoer og er bundet til Microsoft-kontoene de er tilknyttet. Når det er tilfelle, er det ikke mulig for brukere å bare slette Xbox-kontoene sine. Hvis en bruker vil slette Xbox-kontoen sin, må de lukke Microsoft-kontoen som er tilknyttet den Xbox-kontoen helt.

Det du trenger å vite om å lukke en Microsoft-konto, er at når du lukker Microsoft-kontoen din, vil du miste tilgangen til alle Microsoft-produktene og -tjenestene som krever at du logger på med Microsoft-kontoen og passordene. Dette inkluderer alt innhold, applikasjoner og spill som krever at du logger på med Xbox-kontoen eller Microsoft-kontoen. I tillegg kan du ikke bare lukke Microsoft-kontoen din med et øyeblikk - i stedet må du merke Microsoft-kontoen din for stenging, hvoretter det vil ta 60 dager før kontoen stenges, på hvilket tidspunkt du for alltid mister tilgang til alle Microsoft-tjenestene og innholdet som er knyttet til den spesifikke Microsoft-kontoen.

For å gå gjennom med å slette Xbox-kontoen din ved å lukke Microsoft-kontoen din, må du:

  1. Klikk her og logg på med Microsoft-kontoen Xbox-kontoen du vil slette er tilknyttet, sammen med passordet.
  2. Klikk på Sikkerhet i verktøylinjen øverst på websiden.
  3. Klikk på flere sikkerhetsalternativer nederst på websiden.
  4. Microsoft kan be om passordet ditt - hvis det gjør det, oppgir du det bare. Microsoft kan også sende deg en sikkerhetskode til telefonen eller e-posten din - hvis den gjør det, oppgir du bare koden du mottar på websiden.
  5. Klikk på Flere sikkerhetsinnstillinger .
  6. Rull helt nederst på siden og klikk på Lukk kontoen min .
  7. Ta en titt på alle ting Microsoft anbefaler deg å gjøre før du lukker kontoen. Når du er ferdig, klikker du bare på Neste .
  8. På neste side merker du av i avmerkingsboksene når du ikke bare har lest, men også har forstått hver av dem.
  9. Klikk på Merk konto for avslutning nederst på siden. Når du har gjort det, vil det bli forstått at du er klar over det faktum at du om 60 dager vil miste tilgang til alle Microsofts nettsteder, tjenester, innhold og data gjennom denne spesifikke Microsoft-kontoen, og at dette kommer til å være permanent . Målet Microsoft-konto blir deretter merket for lukking.

Det er det! Alt du trenger å gjøre er å vente, og når 60 dager er oppe, blir Microsoft-kontoen du har merket for stenging stengt av folkene i Microsoft, og Xbox-kontoen som er tilknyttet Microsoft-kontoen, vil heller ikke være mer. Selv om du må lukke hele Microsoft-kontoen din bare for å slette Xbox-kontoen din, høres det litt mer ekstrem ut, men det er dessverre den eneste måten å lukke en Xbox-konto som for øyeblikket er tilgjengelig for brukere.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det