Fix: DirecTV fungerer nå ikke på Chrome

DirecTV er en amerikansk satellittleverandør som er et datterselskap av AT&T. Den har tusenvis av brukere, og blir ofte ansett som tjenesten for bruk av satellittkringkasting. I det siste ble plattformen også gjort tilgjengelig for Android- og iOS-enheter.

Når du bruker tjenesten i Google Chrome, opplever brukere mange forskjellige problemer der noen av dem inkluderer videoen som ikke spilles, sitter fast i buffering, eller skjermen sitter fast med full buffering. Det er flere varianter av feilen som kan oppstå til slutt, og er ikke oppført her. I denne artikkelen vil vi gå gjennom alle mulige årsaker til hvorfor disse problemene oppstår, og hva er virkemidlene for å løse dem.

Hva er årsaken til at DirecTV Now ikke fungerer i Google Chrome?

Siden DirecTV Now streamer videoer som Netflix eller YouTube, ligner årsakene til at de ikke fungerer som de andre. Vi gjorde en omfattende undersøkelse, og etter å ha samlet alle resultatene kom vi til at det var flere grunner til at disse problemene oppstod. Noen av dem er oppført nedenfor:

 • Korrupte data i hurtigbufferen: Nesten alle nettsteder (spesielt streamingtjenester) bruker Google Chromes hurtigbuffer der de lagrer midlertidige data. Noen ganger blir disse dataene ødelagte og forårsaker problemer.
 • Flere faner: Vi kom også over flere tilfeller der hvis nettstedet var åpent i mer enn en fane, streamet det ikke ordentlig.
 • Utvidelser og ad-blokkeringer: Utvidelser og ad-blokkeringer endrer nettopplevelsen din ved å analysere trafikken din og tilby forskjellige tjenester eller funksjoner. Noen ganger er disse i konflikt med nettleseren din og forårsaker flere problemer.
 • Feil tid: DirecTV bruker nå PC-tiden til interne formål. Å ha feil tid kan komme i konflikt med mekanikken, og det kan slutte å fungere.
 • Serverbrudd: DirecTV Nå, som andre tjenester, har serverbrudd hver gang i blant. Du kan ikke gjøre noe her bortsett fra å vente.

Forsikre deg om at du har legitimasjonen din tilgjengelig, da du kanskje blir bedt om å logge inn på plattformen igjen. Sørg også for at du er logget på som administrator.

Løsning 1: Lukke flere åpnede faner

I likhet med Netflix støtter DirecTV Now heller ikke flere faner. Videoen setter seg fast i å spille, eller så buffer den ikke. Dette er et veldig vanlig scenario, og flere faner støttes vanligvis ikke i disse videoplattformene fordi backend-serveren bare kan holde oversikt over en kjørende forekomst til enhver tid.

Når du åpner flere faner, er det to overføringer i stedet for en, og bakenden kan ikke holde rede på hvilken strøm du skal håndtere kontoen din. Så lukk eventuelle ekstra faner du bruker, og prøv å bruke tjenesten igjen.

Løsning 2: Tømme hurtigbuffer og midlertidige data

Nettsteder / tjenester bruker hurtigbufferen til å lagre midlertidige data om handlingen som utføres eller preferanser som brukes igjen og igjen. Disse dataene kan bli ødelagte eller gå inn i en feiltilstand innimellom. Dette problemet kan stoppe driften av DirectTV Now og kan nekte deg tilgang til videoer. I denne løsningen vil vi navigere til Chrome-innstillingene og tømme hurtigbufferen og midlertidige data.

 1. Skriv “ chrome: // settings ” i adressefeltet i Google Chrome og trykk Enter. Dette åpner nettleserens innstillinger.
 2. Naviger til bunnen av siden og klikk på “ Avansert ”.
 3. Når Avansert-menyen er utvidet , klikker du på “ Tøm nettleserdata ” under seksjonen “ Personvern og sikkerhet ”.
 4. En annen meny vil dukke opp som bekrefter elementene du vil slette sammen med datoen. Velg " All time ", sjekk alle alternativene, og klikk " Clear browsing data ".
 5. Etter å ha ryddet informasjonskapslene og surfedata, start datamaskinen på nytt helt .

Løsning 3: Deaktivering av alle utvidelser og annonseblokkere

Det er en enorm brukerbase som bruker annonseblokkere når de bruker DirecTV Now. Selv om utvidelser som Ad-blockers forbedrer brukeropplevelsen, er det flere tilfeller der det kommer i konflikt og blokkerer "ekte innhold" fra å bli vist på skjermen. Den samme saken skjer med DirecTV Now. Du bør prøve å deaktivere alle typer utvidelser du bruker, og se om dette løser problemet.

For å sjekke nettleserutvidelsene dine på Chrome, skriv inn “ chrome: // extensions ” i adressefeltet og trykk Enter. Du kan deaktivere utvidelser ved å fjerne merket for "aktiver" . Dette vil automatisk deaktivere utvidelsen fra å gjøre endringer i brukergrensesnittet ditt. Start nettleseren på nytt og sjekk om streaming av videoer er mulig.

Merk: Prøv å deaktivere alle utvidelser (inkludert tilleggsprogrammer for videospillere). Dette kan hjelpe til med feilsøking hvis et spesifikt program forårsaker problemet.

Løsning 4: Korrigere tid i datamaskinen

DirecTV noterer nå tiden på din lokale datamaskin og bruker den til interne formål på backend-serverne. Hvis tiden på datamaskinen din og i regionen din ikke stemmer overens, kan det vise seg å være et problem. Lignende tilfeller ses når du streamer Netflix eller YouTube. Vi så også noen tilfeller der den automatiske tiden var feil, så sørg for at du også sjekker manuelt.

 1. Trykk på Windows + S for å starte søkefeltet. Skriv inn “ innstillinger” i dialogboksen og åpne resultatet. Klikk nå på Tid og språk .
 2. Velg nå fanen Data og tid . Sjekk om dato og klokkeslett er riktig innstilt. Hvis ikke, fjern merket for alternativene som sier “ angi tid automatisk ” og “ angi tidssone automatisk ”.
 3. Klikk på " Endre " under Endre dato og klokkeslett. Still inn tiden deretter og velg også ønsket tidssone. Deaktiver også “ Tid for automatisk synkronisering ”.
 4. Lagre endringer og avslutt. Start Chrome-nettleseren på nytt og sjekk om problemet er løst.

Løsning 5: Kontrollere om serverne er online

Siden DirecTV Now også følger serverinfrastrukturen, bør du sjekke om tjenesten til og med er tilgjengelig eller ikke. Som alle andre streamingplattformer har også DirecTV Now litt nedetid i ny og ne. Dette kan enten skyldes servervedlikehold eller noe problem / feil i systemet.

Du bør sjekke nettsteder som Down Detector eller søke i relevante fora (for eksempel Reddit) og sjekke om serverne faktisk er nede. Vær helt sikker på at serverne er i gang ellers vil du kaste bort tiden din på å feilsøke problemet.

Løsning 6: Installere Google Chrome på nytt

Rundt midten av 2017 kunngjorde DirecTV at de bare vil støtte sine webtjenester i Google Chrome-nettleseren. Dette skyldtes at andre nettlesere ble sparsomt brukt, og det var ingen mening å gi fortsatt støtte. Siden du bare kan bruke Chrome, og hvis du leser dette etter å ha prøvd alle løsningene uten hell, er det sjanser for at nettleseren din er feil. I denne løsningen vil vi avinstallere riktig installasjon av Chrome og installere en ny kopi.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ appwiz.cpl ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i applikasjonsbehandling, finn Google Chrome , høyreklikk på den og velg Avinstaller .
 3. Trykk nå Windows + R og skriv inn "% appdata%" i adressen og trykk Enter.
 4. En gang i applikasjonsdatamappen, søk etter Google> Chrome . Slett Chrome-mappen fra katalogen.
 5. Gå nå til det offisielle Google Chrome-nettstedet og last ned den nyeste versjonen til et tilgjengelig sted.
 6. Kjør den kjørbare og installer Chrome. Prøv nå å få tilgang til DirecTV Now og se om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det