Ikke sulte Beefalo Taming Guide

Beefalo er nøytrale mobber i Don't Starve and Don't Starve Together, som finnes i Savanna-biomet. Beefalo reiser i flokk som består av opptil 12 Beefalo. De er en god kilde til gjødsel, Beefalo ull og kjøtt. En Beefalo har 500 helsepoeng, 375 sult, gjør 34 skader per treff og slipp 4 kjøtt, 3 Beefalo ull og har 33% sjanse til å slippe et Beefalo Horn. Å drepe en Beefalo øker støyhetsmåleren med 4 poeng.

Hekkesesongen

I løpet av våren vil Beefalos oppførsel endre seg. Deres baker blir røde, og de vil angripe spilleren og andre mobber hvis de kommer for nært. I løpet av denne sesongen vil Baby Beefalo gyte i nærheten av voksne. For å unngå å kjempe mot Beefalo, kan spilleren ha på seg en Beefalo-hatt som gjør at de kan bevege seg nær flokken og samle materialer, for eksempel gjødsel, uten å bli angrepet av flokken.

Beefalo Farming

Siden Beefalo-avføring er en viktig ingrediens for produksjon av gårder, er det veldig viktig å samle opp gjødsel effektivt. En Beefalo vil tilfeldig slippe gjødsel mens du streifer rundt, så sett basen din nær en Beefalo-flokk. Sørg for å holde avstand fordi Beefalo angriper spilleren i avlssesongen. Alternativt kan du bygge en penn eller et kabinett for å holde Beefalo-flokken vandrende langt unna. Derfra kan du enkelt gå videre hvert par minutter og samle opp en stor mengde gjødsel.

Oppdrett av Beefalo til kjøtt er også en taktikk, men ikke veldig effektiv av mange grunner. Beefalo gyter bare babyer hver avlssesong som det vil ta opptil 15 dager å vokse til en voksen Beefalo. En annen grunn er faktisk å drepe Beefalo, som er en veldig utfordrende oppgave da hele flokken vil forsvare Beefalo som er under angrep.

Beefalo Taming

Domestisering og montering av Beefalos kan bare gjøres i Ikke sulte sammen. Taming Beefalo er handlingen for å opprettholde lydighetsverdien i løpet av domesticering. Dine handlinger i løpet av dette stadiet vil avgjøre Beefalos-tendensutfallet etter at domesticeringsprosessen er fullført.

Domestisering

Temmeprosessen startes ved å mate et Beefalo 1 stykke kuttet gress. Fra da av må du holde Beefalos sultverdi over 0 i 20 dager (15 hvis du børster den hver dag). Dette er en veldig utfordrende oppgave da en Beefalo mister 300 av sin 375 totale sult per dag. Du trenger tilsvarende 64 kappet gress, 32 kvister, 8 fistfuls syltetøy eller 4 dragonpies per dag for å holde det fullmated. Nivået på Beefalo-domesticering bestemmer hvor lenge du kan ri dyret i. På den laveste verdien kan du kjøre den i 15 sekunder, som gradvis øker til 4 minutter. Ulike handlinger vil føre til at Beefalos-domesticeringsverdien reduseres, noe som utvider den allerede lange prosessen. Å angripe Beefalo vil forlenge prosessen med 6 dager, og overfôring vil også øke den, så vær forsiktig når du temmer Beefalo.

Etter 20 dager med omsorg for Beefalo, vil en blits indikere at den er fullstendig tammet. Full domesticering betyr at kjøretiden øker til 13 minutter, og at du ikke trenger å mate Beefalo så mye. En annen fordel med en fullstendig tamme Beefalo er at de vil ha en minimum lydighetsverdi, noe som betyr at de aldri vil riste av seg sadlene.

Lydighet

Lydighetsverdien avgjør om du kan ri på Beefalo eller ikke. Hvis lydighetsverdien er over 50%, kan du ri på Beefalo. Hvis den er mellom 40% og 50%, vil den ikke la spilleren montere den, men beholde salen. Under 40% vil Beefalo kaste bort montert sal og skade holdbarheten. Hvis du prøver å montere Beefalo mens den er under 10% lydighet, vil Beefalo angripe spilleren.

Å mate Beefalo med noe gress eller kvister vil øke lydigheten med 10%, så sørg for at du har et stort lager. En børste kan brukes en gang per dag for å øke lydighet med 40%.

50% av lydighet går tapt per dag, og hvis du overforer Beefalo, vil lydigheten dens falle med ytterligere 30%. Hvis spilleren angriper eller barberer Beefalo, vil lydigheten øyeblikkelig synke til 0.

Som diskutert tidligere oppnås minimum lydighet når en Beefalo er fullstendig tammet, og verdien avhenger av tendensen.

Tendens

Tendens bestemmer statistikken til en tamme Beefalo som angrepskader og bevegelseshastighet. Avhengig av hvordan du behandlet Beefalo under husdyr, vil den få en tendens når den er fullstendig tammet. Det er 4 mulige tendenser: Standard, Rider, Pudgy eller Ornery.

En Beefalo vil få ryttertendensen hvis spilleren kjører mye på den. En rytter gjør reduserte 25 skader, men har en hastighetsverdi på 8 som gjør den til den raskeste Beefalo-typen. Den har minimum lydighet på 95%.

En Beefalo vil få den tøffe tendensen hvis den hele tiden holdes over 50% sult, eller blir overmated. Pudgy gjør 20 skader per treff, minst skade blant alle andre Beefalo-typer, men har en sunn fornuft aura på + 6,25 per minutt. Den har minimum lydighet på 60%.

En Beefalo vil få ornery tendens hvis den er engasjert i kamp mye. Ornery kan gjøre 50 skader per treff, så det er ideelt for jaktmobber. Ornery har imidlertid en minimum lydighetsverdi på 45%, noe som betyr at du må mate den innimellom hvis du ønsker å ri på den.

Standardtendensen oppnås hvis spilleren klarer å holde balansen mellom alle de tre andre tendensene. Den har samme statistikk som en vanlig Beefalo med 80% minimum lydighet.

Elementer brukt i Beefalo-temming

En børste er en gjenstand som kan lages med stålull, en hvalross-brosme og 2 gullklumper. Den kan brukes en gang per dag på en Beefalo under domesticeringsprosessen for å redusere tiden til full domesticering ned til 15 dager i stedet for 20 dager. Den har 75 bruksområder, slik at den kan brukes til å fullstendig domesticere opptil 6 Beefalos.

En annen gjenstand er saltslikk, som kan lages med 2 brett og 4 stykker nitre. Den brukes til å forhindre at Beefalo-domesticering reduserer overtid. Saltslikken kan brukes til å holde en helt tamme Beefalo matet i opptil 15 dager uten å måtte mate den hver dag. Ikke legg saltstikket ned i nærheten av andre Beefalo, Volt Geit eller Koalefants, da de også vil bruke det som vil forringe holdbarheten massivt. Demontering av en temmet Beefalo i nærheten av en salte vil "parkere" den og forhindre at den vandrer bort.

Et salhorn kan lages med 2 kvister, 2 beinskjær og 1 jetfjær. Den har 10 bruksområder og kan brukes til å trygt fjerne en sal fra en Beefalo uten å redusere holdbarheten.

Saler

Det er 3 typer saler som hver tilbyr forskjellige statøkninger for Beefalo. Den grunnleggende salen er den enkleste å lage og gir 40% hastighetsøkning mens den er montert på en Beefalo.

War-salen er mye vanskeligere å lage, da den krever stålull, men den gir 25% raskere bevegelse og 16 bonusskader per treff.

Glossamer-salen er den mest tidkrevende salen å lage, da den krever 68 sommerfuglvinger. Den gir en 55% raskere bevegelseshastighet.

Under kamp vil Beefalo absorbere all nærkampskade, men all rangskade vil gå direkte til spilleren. Beefalo helbreder 7 helsepoeng hvert 10. sekund, og de drar fordel av 4 ganger helsebonusen fra alle matvarer. Dette betyr at å mate dem med en blå hette vil helbrede dem for 80 helsepoeng i stedet for de vanlige 20.

Merk: Du kan også trenge hjelp med å forberede deg og overleve om vinteren, da det blir veldig vanskelig rundt den sesongen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det