Hvordan fikse & lsquo; fbconnect-biblioteket mangler (sdk.js) & rsquo; Feil på Windows?

Feilen "fbconnect-biblioteket mangler (sdk.js)" vises når du bruker forskjellige nettlesere på Windows 10. Det oppstår for det meste når du bruker Flash-spilleren til å kjøre onlineinnhold som interaktive nettsteder og spill i nettleseren. Pogo-spill fra EA er de som er mest berørt av dette problemet.

Noen ganger kan problemet ignoreres ved å klikke OK, men oftere blir brukerne tvunget til å slutte å spille siden nettstedet bare ikke lastes inn. Heldigvis bestemte brukere som allerede har opplevd dette problemet, å dele metodene sine. Vi har gitt trinnvise løsninger for å sikre at du sjekker dem ut nedenfor!

Hva er årsaken til at ”fbconnect-biblioteket mangler (sdk.js)” Feil på Windows?

Det er to forskjellige årsaker til dette problemet, og det vil vanligvis løse problemet ditt å sjekke dem ut. Vi anbefaler at du sjekker dem ut nedenfor og bestemmer hvilken som er skyld i scenariet!

 • Sporingsbeskyttelse - Hvis du har aktivert sporingsbeskyttelse i nettleseren din, bør du vurdere å deaktivere den for å se om problemet ikke lenger vises. Sporingsbeskyttelse kan deaktivere noen av informasjonskapslene dine som er viktige for at nettstedet skal fungere normalt, og forårsake denne feilen!
 • Mistenkelige utvidelser - Installering av forskjellige utvidelser kan forårsake alle slags problemer, og du bør være forsiktig hele tiden. Selv om utvidelsen ikke er skadelig, kan den forstyrre forbindelsen din og føre til at dette problemet vises. Sjekk utvidelsene i nettleseren din og prøv å deaktivere dem for å se om problemet er løst.

Løsning 1: Deaktiver sporingsbeskyttelse

Sporingsbeskyttelse kan brukes til å deaktivere visse informasjonskapsler som sporer nettlesingsaktivitetene dine. Imidlertid har mange brukere rapportert at den eneste måten å løse "fbconnect-biblioteket mangler (sdk.js)" var å deaktivere denne beskyttelsen. Dette beskyttelseslaget kan blokkere noen informasjonskapsler eller filer som har ansvaret for å kjøre nettstedet på riktig måte. Sjekk det ut nedenfor!

Google Chrome:

 1. Åpne Google Chrome ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller Quick Access -menyen på oppgavelinjen. Hvis den ikke er der, må du søke etter den i Start-menyen .
 2. Klikk på de tre vertikale prikknappene øverst til høyre på skjermen for å åpne en meny. Klikk på Innstillinger fra rullegardinmenyen som vises.
 1. Bla ned til bunnen og klikk på Avansert-knappen . Finn Send en "Ikke følg" forespørsel med nettlesertrafikkalternativet og skyv glidebryteren ved siden av den for å deaktivere den. Åpne Google Chrome på nytt for å se om “fbconnect-biblioteket mangler (sdk.js)” fremdeles vises!

Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox ved å dobbeltklikke på skrivebordsnarveien eller ved å søke etter oppføringen i Start-menyen . Klikk på menyknappen øverst til høyre og velg Alternativer fra menyen som vises.
 2. Etter at Alternativer-fanen åpnes, må du navigere til kategorien Personvern og sikkerhet fra navigasjonsmenyen til høyre. Alternativt kan du bare skrive " om: preferanser # personvern " i adressefeltet øverst i vinduet.
 1. Rull ned til du kommer til sporingsbeskyttelsen Forsikre deg om at du setter alternativknappen ved siden av Bare i private vinduer eller Aldri . Sjekk om "fbconnect-biblioteket mangler (sdk.js)" -feilen fremdeles vises!

Microsoft Edge:

 1. Åpne Microsoft Edge ved å klikke på ikonet i Quick Access- menyen på oppgavelinjen. Hvis den ikke er der, kan du se etter snarveien på skrivebordet eller søke etter den i Start-menyen .
 2. Klikk på de tre horisontale punktene øverst til høyre i nettleservinduet og velg Innstillinger fra menyen som vises.
 1. Naviger til Personvern og sikkerhet fra menyen til venstre, og bla til du kommer til Personvern der, under Send ikke spor-forespørsler , slå glidebryteren til .
 2. Åpne Microsoft Edge på nytt og sjekk om "fbconnect-biblioteket mangler (sdk.js)" fremdeles vises!

Løsning 2: Deaktiver alle utvidelser og se hvilken som er problematisk

Å kjøre favorittleseren din i sikker modus uten utvidelser er flott å se om problemet skyldes utvidelser du har installert for nettleseren din. Hvis feilen ikke vises i sikker modus, er det trygt å si at du har installert en utvidelse som utløser denne feilen! Følg trinnene nedenfor for fullstendige feilsøkingstrinn!

Google Chrome:

 1. Åpne Google Chrome ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller hurtig tilgang-menyen på oppgavelinjen. Hvis den ikke er der, må du søke etter den i Start-menyen.
 2. Klikk på de tre vertikale prikknappene øverst til høyre på skjermen for å åpne en meny. Klikk på nytt inkognitovindu fra rullegardinmenyen som vises.
 1. Sjekk om "fbconnect-biblioteket mangler (sdk.js)" vises. Hvis ikke, klikker du på den samme vertikale prikknappen og velger Flere verktøy >> Utvidelser .
 2. Hele listen over utvidelser skal vises. Velg dem en etter en, og begynn med de mest mistenkelige. Klikk på Detaljer og sett glidebryteren ved siden av Tillat i inkognito til .
 1. Gjenta denne prosessen til du finner utvidelsen som forårsaker problemene. Finn det i listen, og klikk på Fjern sjekk for å se om problemet er løst!

Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox , klikk på menyknappen øverst til høyre, klikk Hjelp og velg alternativet Startnytt med tillegg deaktivert fra menyen som vises.
 1. Alternativt kan du holde Shift- tasten mens du åpner Firefox for å starte den i sikkermodus . Et Firefox Safe Mode- vindu skal vises. Klikk Start i sikkermodus . Hvis problemet opphørte å vises i sikkermodus, er det på tide å sjekke utvidelsene dine!
 2. Klikk på menyknappen øverst til høyre, velg tillegg og klikk på utvidelser
 1. Aktiver dem en etter en ved å klikke på Aktiver- knappen ved siden av dem. Når du har funnet den skyldige, slett den ved å klikke på Fjern- knappen i listen over utvidelser!

Microsoft Edge:

 1. Når du har åpnet Microsoft Edge, bruker du Ctrl + Shift + P- tastekombinasjonen for å bestille en InPrivate- fane. Klikk på de tre knappene og velg Extensions . En liste over installerte utvidelser skal vises. Forsikre deg om at alle er deaktivert.
 1. Aktiver dem en etter en og sjekk for å se hvilken som utløser problemet. Slett den ved å finne den i listen over utvidelser, velge den og klikke tannhjulikonet ved siden av den. I det nye skjermbildet klikker du på Avinstaller- knappen nederst.
 2. Åpne Microsoft Edge på nytt og sjekk om "fbconnect-biblioteket mangler (sdk.js)" fremdeles vises!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det