Fix: Adobe Photoshop Error & lsquo; Kunne ikke fullføre forespørselen din. En ukjent eller ugyldig jpeg-markørtype ble funnet & rsquo;

Flere Windows-brukere klager over at de får feilmeldingen " Kunne ikke fullføre forespørselen din fordi en ukjent eller ugyldig JPEG-markørtype blir funnet " når de prøver å åpne bestemte bilder med Photoshop. Vanligvis rapporterte berørte brukere at de er i stand til å se bildet i nettleseren sin eller åpne det med en annen programvare. Dette er ikke et plattformrelatert problem, da det også er rapportert på Mac-datamaskiner.

Kunne ikke fullføre forespørselen din fordi en ukjent eller ugyldig JPEG-markedstype ble funnet

Hva forårsaker feilen "Kunne ikke fullføre forespørselen din fordi en ukjent eller ugyldig JPEG-markørtype er funnet"

Vi undersøkte dette problemet ved å se på ulike brukerrapporter. Vi klarte også å gjenskape problemet på testmaskinene våre. Basert på det vi samlet, er det flere forskjellige scenarier som vil utløse denne feilmeldingen:

 • Bildet er av en annen filtype enn det som ble annonsert i utvidelsen - Mesteparten av tiden oppstår dette problemet med bilder som har JPEG-utvidelse når de faktisk er PNG (eller et annet bildeformat). Som det viser seg, liker ikke Photoshop å åpne filer som ikke har riktig utvidelse.
 • Bildefilen er ødelagt - Dette skjer vanligvis med JPEG-filer som er veldig små (få kilobyte). Flere brukere som opplever å slite med denne feilen på grunn av korrupsjon, har klart å få problemet løst etter å ha åpnet og lagret bildet med Paint .

Hvis du sliter med å løse dette problemet, vil trinnene nedenfor hjelpe deg med å feilsøke problemet. Deretter viser vi deg et par metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

Alle metodene som presenteres nedenfor vil hjelpe deg med å oppnå det samme sluttresultatet, så bruk gjerne det som virker mer formidbart for din situasjon.

Metode 1: Bruk Irfanview til automatisk å konvertere bildet til riktig utvidelse

Siden Photoshop ikke liker å åpne bilder som ikke har riktig utvidelse, kan vi bruke et program som automatisk løser feilen ved å endre utvidelsen til den riktige.

Den mest populære måten å gjøre dette på er ved å bruke IrfanView - en freeware image viewer. Mange brukere som står overfor det samme scenariet har rapportert at følgende fremgangsmåte gjorde det mulig for dem å løse feilmeldingen på ubestemt tid.

Her er en rask guide til hvordan du installerer og bruker IrfanView for å fikse problemet ved å endre bildeutvidelsen automatisk:

 1. Gå til denne lenken ( her ) og klikk på Last ned- knappen tilknyttet Os bit-versjonen.Laster ned den aktuelle installasjonen som kan kjøres for IrfanView
 2. Åpne installasjons kjørbar og følg instruksjonene på skjermen for å installere den på datamaskinen.
 3. Høyreklikk på bildet som viser feilen, og velg Åpne med IrfanView .Åpne det plagsomme bildet med IrfanView
 4. IrfanView vil automatisk vise deg en advarsel som forteller deg at filen har feil utvidelse. Når du klikker Ja , vil programvaren automatisk konvertere filen til riktig utvidelse.Endre navn på bildet til riktig utvidelse automatisk
 5. Nå som filtypen er endret, kan du åpne bildet med Photoshop. Det viser ikke feilen " Kunne ikke fullføre forespørselen din fordi en ukjent eller ugyldig JPEG-markørtype er funnet ".

Hvis du leter etter en løsning der du ikke trenger å installere ekstra programvare, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Lagre bildet med Microsoft Paint

En annen populær metode som mange berørte brukere har benyttet seg av for å løse feilen " Kunne ikke fullføre forespørselen din fordi en ukjent eller ugyldig JPEG-markørtype er funnet ", er Paint trick.

Vi har testet dette selv, og vi kan bekrefte at det fungerer. Det viser seg at når du får denne spesielle feilen i Photoshop, kan du åpne det samme bildet med Paint, lagre det på et annet sted, og problemet vil bli løst.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Høyreklikk på bildet som viser feilen, og velg Åpne med> Mal.

  Høyreklikk på det berørte bildet og velg Åpne med> Mal

 2. Gå til Fil> Lagre som i Paint, og velg deretter en utvidelse fra listen. Lagre deretter den samme bildefilen med et annet navn.Lagrer bildet i Paint med en annen utvidelse
 3. Åpne det nylig opprettede bildet i Photoshop. Det skal ikke lenger vise feilmeldingen " Kunne ikke fullføre forespørselen din fordi en ukjent eller ugyldig JPEG-markørtype er funnet ".

Metode 3: Åpne bildet med en Hex Editor

Dette kan virke som en overkomplisert metode, men du kan faktisk bestemme om utvidelsen av bildet er riktig ved å åpne filen i en Hex-editor.

Husk at hver grafikkfil alltid vil begynne med de samme tegnene hvis du åpner dem i en Hex-editor. Hvis du kjenner tegnene til de vanligste typene bildefiler, vil du kunne endre utvidelsen til den riktige.

Her er en rask guide til bruk av Hex Editor for å se hvilken utvidelse som er riktig i henhold til bildefilen din:

 1. Forsikre deg om at du har en Hex-editor klar - hvilken som helst programvare vil gjøre. Hvis du ikke har en installert på datamaskinen din, anbefaler vi at du bruker HXD. Du kan laste ned installasjonsarkivet i henhold til ønsket språk fra denne lenken ( her ). For å installere den, bare pakke ut .zip-arkivet, åpne den kjørbare filen og følg instruksjonene på skjermen for å installere den på systemet ditt.Installere Hex-editoren
 2. Åpne den plagsomme bildefilen i tekstredigeringsprogrammet og sjekk tegnene helt i starten.Verifisere firs-tegnene med Hex Editor

  Sammenlign dem deretter med listen nedenfor og se om du får en kamp mellom de vanligste filtypene:

  JPEG: ff d8 ff e0 00 10 4a 46 TIF, TIFF: TIFF: 49 49 2a PNG: 89 50 4e 47 BMP: 42 4d 38 GIF: 47 49 46 38 39 61 PSD: 38 42 50 53 PDF: 25 50 44 46 2d 31 2e 36 0d 25 e2 e3 cf d3
 3. Når du har identifisert hva den riktige utvidelsen skal være, lukker du Hex-redigereren og navigerer til plasseringen av filen ved hjelp av File Explorer . Høyreklikk deretter på bildet, og endre utvidelsen tilsvarende.Endre navn på filen med riktig utvidelse manuelt

  Merk: Hvis du ikke kan se utvidelsene til filene dine, går du til Vis- fanen i båndet øverst og merker av i boksen som er tilknyttet filnavnutvidelser .

  Aktivere filnavnutvidelser fra File Explorer
 4. Når utvidelsen er endret tilsvarende, åpner du bildet med Photoshop igjen. Du vil ikke lenger støte på feilen " Kunne ikke fullføre forespørselen din fordi en ukjent eller ugyldig JPEG-markørtype er funnet ".

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det