Fix: ClientRegistry.blob mangler fra Steam Directory

Mange brukere slettet eller omdøpte ClientRegistry.blob-filen for å oppdatere Steam-filer og fikse visse problemer angående oppstarten av klienten og problemene med tilkobling som oppstår så snart brukeren skriver inn legitimasjonen. Dette var en av de mange metodene som ble brukt for å fikse visse problemer relatert til Steam-klienten, og det var vellykket i lang tid. Visse brukere har imidlertid klaget over at filen ikke lenger eksisterer i noen av installasjonene deres, spesielt når det gjelder de som nylig har installert Steam på en av datamaskinene sine.

Mange mennesker har rapportert at endring av filen rett og slett ikke løser noe lenger, og noen har rapportert at filen mangler i Steam-katalogene, noe som får dem til å tro at mangelen på denne filen forårsaker funksjonsfeil hos klienten. Selve filen lå i Steams katalogmappe utenfor eventuelle undermapper. Folk pleide å enten slette filen eller gi den nytt navn til noe annet. Deretter ville de avslutte Steam og drepe alle prosessene og åpne Steam igjen. Steam ville da lage en ny fil i samme katalog med samme data, og som ble brukt til å løse rundt 25% av alle Steam-relaterte problemer. Selve filen er en slags binær hurtigbuffer som brukes til å lagre visse innstillinger og preferanser.

Imidlertid begynte Steam-brukere for flere år å legge merke til hvordan filen har blitt foreldet i Steam-mappen og å slette den eller fjerne den vil ikke føre til at klienten endres. I tillegg la folk som nylig ble med i Steam ikke merke til filen i det hele tatt, og det er trygt å konkludere med at Steam ikke lenger bruker filen til noen formål.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det