Er GamesDeal et legitimt nettsted?

Internett er et enormt sted, og det er mange forskjellige måter du kan få tak i en helt ny tittel på videospill. Du er sannsynligvis allerede kjent med store videospilldistributører som Steam og Origin, og de tilbyr alt du trenger å gjøre før du begynner å spille et spill. De ber deg om å kjøpe spillet online ved hjelp av kredittkortet ditt, og deretter kan du starte nedlastingsprosessen umiddelbart. Du trenger ikke å bekymre deg for noe annet siden disse klientene laster ned og installerer spillet automatisk.

Alternativer

Bortsett fra disse store klientene, er det mange nettsteder på nettet der du kan kjøpe spillnøkler og ganske enkelt skrive dem inn i Steam-klienten eller spillets installasjon. Disse nettstedene tilbyr vanligvis andre priser enn du finner på Steam, men dette er resultatet av det faktum at de ofte opererer på det grunnlaget hvor mange brukere gir sine egne Steam-nøkler og de gir prisen de vil motta for det. Nettstedet tar også en bestemmelse, og det er derfor du kan delta i et enkelt spill, men du kan finne forskjellige priser, slik at du kan velge det som passer best for budsjettet.

GamesDeal - Er det legit?

GamesDeal er et av nettstedene som selger sine egne videospillnøkler, og selve nettstedet ser ganske fantastisk ut. Forsiden er for det meste dekket av topp tilbud, og det er trygt å si at det er noen fantastiske rabatter som varierer fra 10 til 90%. GamesDeal Summer Sale er fremdeles aktivt, og det er mange gode tilbud å kjøpe.

Nettstedet selv ser fantastisk ut. Kjøp håndteres vanligvis via PayPal, som er en av de sikreste metodene for online kjøp. Nettstedet selger vanligvis Steam-nøkler, Origin-nøkler, Uplay-koder, etc. Mange har hatt mange gode ting å si om dette nettstedet, og det ser ut som de ikke er svindlere i det hele tatt. Det er mange positive anmeldelser, og folk hevder at det bare tok dem et par minutter før de mottok koden. Noen ganger måtte de håndtere telefonsamtaler der de trengte å svare på et par sikkerhetsspørsmål, men det var ikke noe for vanskelig.

Imidlertid vises dette nettstedet ikke på mange lister over bekreftede spilldistributører, og flere brukere har hatt problemer med prosessen med å kjøpe spill. En bruker hevder at han mottok en brukt Steam-nøkkel med transaksjonen, og at han ikke var i stand til å få refusjon i det hele tatt. En annen hevdet hvordan de ikke klarte å følge gjennom den automatiserte bekreftelsesprosessen fordi de ikke mottok samtalen. Heldigvis kan disse problemene løses enkelt ved enten refusjon eller et annet kjøpsforsøk.

I tillegg, etter å ha valgt en spillnøkkel, leste en bruker en melding om at spillet skulle lastes ned og installeres med en VPS-klient som kjører i bakgrunnen. Den virkelige årsaken til dette er ukjent. En av de mulige årsakene er at spillet er låst for visse regioner, og en VPN bør omgå denne begrensningen.

Konklusjon

Alt i alt er GamesDeal et nettsted som gjør det det skal, og mange brukere er fornøyd med funksjonaliteten. Visse feil oppstår fra tid til annen, men det samme kan sies for enhver spilldistributør. Kundeservicen deres fungerer døgnet rundt, og de kan tilby hjelp til alt. Når det gjelder spillvariasjon, er det mer enn 6000 PC-spilltitler sammen med andre ting som Xbox-medlemskap og konsollspill osv. Hvis du ønsker å kjøpe fra GamesDeals, kan du bruke denne lenken for å benytte deg av spesielle rabatter.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det