Slik løser du & lsquo; noen innstillinger administreres av organisasjonen din & rsquo;

Etter oppgradering til Windows 10 kan brukere se en feil som sier "Noen innstillinger administreres av organisasjonen din" når de prøver å endre noen innstillinger ved hjelp av Innstillinger-applikasjonen. Denne feilmeldingen kan sees nesten alle steder som Cortana, Windows Update, etc. Du kan til og med støte på denne feilen når du endrer bakgrunnen eller låseskjermen på datamaskinen.

Denne feilen oppstår hovedsakelig når en bruker oppgraderer til Windows 10. Dette er en innstilling i windows i ganske lang tid nå som gjør det mulig for organisasjoner å begrense tilgangen til datamaskininnstillinger fra sine ansatte. Hvis du ikke konfigurerte alternativene riktig under oppdateringsprosessen, kan du møte denne feilen. Som en konsekvens kan tilgangen din til innstillinger / funksjoner være begrenset av en ikke-eksisterende organisasjon. Heldigvis er det tilgjengelige løsninger for denne feilen. Se løsningene nedenfor fra og med den første og jobbe deg nedover.

Løsning 1: Redigering av lokal gruppepolicy

Vi kan prøve å tilbakestille gruppepolicyen angående organisasjonstilgang ved å aktivere og deaktivere den. Dette vil tilbakestille innstillingene og fjerne eventuelle feil i operativsystemet. Vær oppmerksom på at gruppepolitikken er relatert til mange av Windows-komponentene dine. Ikke endre verdier / ting du ikke vet om og følg trinnene nedenfor. Home Edition av Windows har ikke gpedit.msc, men du kan legge til gpedit.msc i Windows Home Edition.

 1. Trykk på Windows + S for å starte søkefeltet i startmenyen. Skriv “ gpedit.msc ” i dialogboksen. Høyreklikk på det første resultatet som kommer og velg “Kjør som administrator”.

 1. Naviger nå til følgende bane ved hjelp av navigatøren til stede på venstre side av skjermen.
Datamaskinkonfigurasjon / Administrative maler / Windows-komponenter / Datainnsamling og forhåndsvisning Build

 1. Nå på høyre side av skjermen, finn elementet som heter “ Tillat telemetri ”. Dobbeltklikk på den slik at vi kan redigere policyen.

 1. Endre nå innstillingen til Aktivert . En ny rullegardin vises nær midten av skjermen. Velg det tredje alternativet (Full) . Klikk nå på Bruk for å lagre endringene og avslutte vinduet.

 1. Åpne elementet igjen og velg alternativet " Ikke konfigurert ". Lagre endringer og avslutt. Sjekk nå om feilmeldingen forsvant fra alle innstillingene dine.

Løsning 2: Gi tilgang til applikasjoner manuelt

Hvis du fulgte løsningen og den delvis løste problemet, ikke bekymre deg. Vi vil fikse feilmeldingen i hvert av datamaskinens applikasjoner og fikse dem en etter en. Forhåpentligvis vil alle applikasjonene og verktøyene dine på slutten av denne løsningen fungere som forventet uten feil involvert.

Windows-oppdatering

Hvis feilmeldingen finnes i Windows Update-vinduet, vil vi endre noen innstillinger og sjekke om problemet blir løst.

 1. Trykk på Windows + S for å starte søkefeltet i startmenyen. Skriv “ gpedit.msc ” i dialogboksen. Høyreklikk på det første resultatet som kommer og velg “Kjør som administrator”.
 2. Naviger nå til følgende bane ved hjelp av navigatoren til stede på venstre side av skjermen.
Datakonfigurasjon / administrative maler / Windows-komponenter / Windows Update
 1. Når du er i riktig filsti, finner du elementet som heter " Konfigurer automatiske oppdateringer " på høyre side av vinduet.

 1. Dobbeltklikk på oppføringen for å åpne innstillingene. Merk nå innstillingen som “ Ikke konfigurert ”. Klikk Bruk for å lagre endringene og avslutte.

 1. Sjekk om problemet ditt ble løst. En omstart kan være nødvendig for at alle effektene skal finne sted.

Endring av skrivebordsbakgrunn og låseskjerm

 1. Trykk på Windows + S for å starte søkefeltet i startmenyen. Skriv “ gpedit.msc ” i dialogboksen. Høyreklikk på det første resultatet som kommer og velg “Kjør som administrator”.
 2. Naviger nå til følgende bane ved hjelp av navigatoren til stede på venstre side av skjermen.
Datakonfigurasjon / administrative maler / kontrollpanel / personalisering

 1. Nå, se etter en oppføring til stede på høyre side av skjermen som heter “ Forhindre endring av startmenyens bakgrunn ”. Dobbeltklikk på den for å endre innstillingene. Du kan også utføre de samme trinnene for oppføringen av " Forhindre endring av låseskjerm og påloggingsbilde ".

 1. En gang i innstillingene, angi policyen som Ikke konfigurert eller deaktivert .
 2. Klikk Bruk for å lagre endringene og avslutte. Sjekk om feilmeldingen forsvant. En omstart kan være nødvendig for at alle effektene skal finne sted.

Varsler

 1. Trykk på Windows + S for å starte søkefeltet i startmenyen. Skriv “ gpedit.msc ” i dialogboksen. Høyreklikk på det første resultatet som kommer og velg “ Kjør som administrator ”.
 2. Naviger nå til følgende bane ved hjelp av navigatoren til stede på venstre side av skjermen.
Brukerkonfigurasjon / Administrative maler / Start-meny og oppgavelinje / varsler
 1. Nå, se etter en oppføring til høyre på skjermen som heter “ Slå av skålvarsler på låseskjermen ”. Dobbeltklikk på den for å endre innstillingene.
 2. En gang i innstillingene, angi policyen som Ikke konfigurert eller deaktivert .

 1. Klikk Bruk for å lagre endringene og avslutte. Sjekk om feilmeldingen forsvant. En omstart kan være nødvendig for at alle effektene skal finne sted.

Merk: Disse løsningene fungerer for alle verktøy / applikasjoner der du har problemer. Du kan enkelt endre gruppepolicyinnstillingene og sette dem som Ikke konfigurert eller deaktivert.

Løsning 3: Endre registerinnstillingene

Vi kan prøve å justere registerinnstillingene litt for å få problemet løst. Registerredigering er et veldig kraftig verktøy og påvirker PC-en og ytelsen direkte. Det anbefales at du fortsetter med forsiktighet og følger trinnene veldig nøye.

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv " regedit " i dialogen og trykk enter for å starte registerredigereren.
 2. Nå hvis problemet ligger i varslingsområdet ditt, naviger til
Datamaskin \ HKEY_CURRENT_USER \ Programvare \ Politikk \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ PushNotifications

 1. På høyre side vil du få en oppføring som heter “ NoToastApplicationNotification ”. Dobbeltklikk på den for å endre innstillingene.
 2. Endreverdien til 0 . Standardverdien er 1, og du må endre den til 0.
 3. Logg av fra Microsoft-kontoen din og logg på igjen. Sjekk om problemet ditt ble løst. Noen ganger kreves det en omstart for å implementere alle endringene.

Løsning 4: Endring av innstillinger for tilbakemelding og diagnostikk

Denne feilen ser også ut til å forsvinne når vi endrer tilbakemeldinger og diagnostikkinnstillinger. Som standard er diagnostikken satt som grunnleggende, slik at Windows er oppdatert og sikkert. Vi kan prøve å endre nivået høyere for å sikre at problemet vårt forsvinner.

 1. Trykk på Windows + S for å starte søkefeltet i startmenyen. Skriv inn Innstillinger og åpne det første resultatet som kommer frem. Du kan også åpne innstillingene direkte ved å trykke på Windows + X og klikke på Innstillinger fra listen over tilgjengelige alternativer.

 1. Når du er i innstillingene, skriver du Personvern i søkefeltet som er tilstede øverst på skjermen. Velg nå “ Personverninnstillinger ” fra listen over tilgjengelige alternativer.

 1. Naviger til Tilbakemelding og diagnostikk fra navigasjonsfanen til venstre på skjermen.
 2. endrer standardinnstillingen fra Basic til Full . Lagre endringer og avslutt.
 3. En omstart kan være nødvendig for å implementere alle nødvendige endringer. Sjekk om problemet ble løst.

Løsning 5: Kontroller tredjepartsapplikasjoner

Mange applikasjoner som BitDefender, ESET, etc. har fullmakt til å endre innstillingene til brukerprofilene dine automatisk. De har muligheten til en arbeidsprofil som fremmer feilmeldingen, slik at ingen endringer kan gjøres i innstillingene på datamaskinen.

Vi kan prøve å deaktivere profilene på tredjepartsapplikasjonene dine og sjekke om feilen ble løst. Alt du trenger å gjøre er å åpne applikasjonen og navigere til en fane eller overskrift som heter Profil .

Sjekk om den er angitt som Arbeid.

Åpne nå innstillingene til tredjepartsprogrammet og deaktiver det fra å endre profilene alene.

Løsning 6: Endre systemegenskaper

Det er et alternativ i kontrollpanelet der du kan endre systemegenskapene og velge alternativet som bekrefter at denne datamaskinen ikke er en arbeidsdatamaskin. Selv om dette kanskje ikke fungerer for alle brukerne, gjorde det det for noen, så det er verdt et skudd.

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ kontrollpanel ” i dialogboksen og trykk enter.
 2. En gang i kontrollpanelet, velg Vis etter og velg Store ikoner .

 1. Velg System fra den nye visningen av kontrollpanelet fra listen over tilgjengelige alternativer.
 2. Når du er i systeminnstillingene, klikker du på “ Avanserte systeminnstillinger ” til stede på venstre side av skjermen.

 1. Når du er inne i egenskapene, klikker du på knappen " Nettverks-ID " som er tilstede nederst på skjermen.

 1. Nå vil Windows spørre om denne datamaskinen er en hjemme-datamaskin til et bedriftsnettverk. Velg avkrysningsalternativet som sier “ Dette er en hjemme-datamaskin; det er ikke en del av et forretningsnettverk ”.

 1. Nå vil Windows be deg om å starte datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft. Lagre alt ditt nåværende arbeid, og sjekk om problemet er løst etter omstart.

Løsning 7: Redigere alle registerinnstillingene samtidig

Som vi forklarte tidligere, kan problemet spores til registerinnstillingene dine der de kan være i feil konfigurasjon. Hvis du ikke kan finne problemet riktig, kan du prøve å endre alle registerinnstillingene samtidig ved hjelp av .reg-filen i lenken nedenfor.

Last ned den nødvendige registerfilen og åpne den for å endre alle retningslinjene samtidig. En omstart kan være nødvendig for at alle endringene skal finne sted.

Løsning 8: Tilbakestill GPO-innstillinger til standardinnstillingene

Hvis ingenting har hjulpet deg så langt, er det på tide å tilbakestille GPO-innstillingene til standardinnstillingene, slik at ingen innstillinger er aktivert / deaktivert, for å utelukke noen innstillinger som skaper problemet.

Men før du går videre, må du opprette et systemgjenopprettingspunkt.

 1. Trykk på Windows-tasten , skriv Kjør, og klikk på Kjør i den resulterende listen .
 2. Skriv nå gpedit.msc og trykk Enter.
 3. I GP-redigeringsvinduet, gå til følgende bane:
  Lokal datamaskinpolicy> Datakonfigurasjon> Administrative maler> Alle innstillinger
 4. Klikk deretter på State kolonneoverskrift i høyre rute i vinduet for å sortere policyinnstillingene etter State-kolonnen (slik at alle Enabled / Disabled vises øverst).
 5. Endre nå tilstanden til disse oppføringene i Aktivert / Deaktivert til Ikke konfigurert, og bruk deretter innstillingene.
 6. Gjenta de ovennevnte trinnene for følgende vei også.
  Lokal datamaskinpolicy> Brukerkonfigurasjon> Administrative maler> Alle innstillinger
 7. Start systemet på nytt og sjekk om meldingen "Noen innstillinger administreres av organisasjonen din" er borte. Hvis du har problemer, kan du gjenopprette systemet til det punktet du opprettet før.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det