Fix: RADS Error league of legends windows 10

Noen feil du mottar mens du spiller League of Legends, kan ganske enkelt ikke forutsies fordi du aldri vet hvilket program eller hvilken innstilling på noens datamaskin som kan forårsake et stabilitetsproblem med spillet. Hver PC er unik på en måte at den inneholder forskjellige data og forskjellige innstillinger, som alle kan påvirke ytelsen til spillet. Noen av problemene er universelle, men de fleste berører bare visse aktører eller bestemte geografiske regioner. Imidlertid er det rette valget å finne løsninger på Internett, og det er grunnen til at vi bestemte oss for å legge ut en løsning på dette problemet som har plaget noen aktører.

RADS-feil

Feilmeldingen "RADS-feil: Kan ikke koble til HTTP-server" har plaget noen spillere en stund, og den har definitivt brukt opp deres ideer om hvordan du kan løse problemet. Det så ut til å vedvare uansett hva de gjør, og folk var desperate i arbeidet med å fikse det. Feilmeldingen dukket vanligvis opp da de prøvde å oppdatere spillet etter en ny oppdatering (uansett hvilken oppdatering det er). Feilmeldingen dukker opp og oppdateringen lastes ikke ned. La oss ta en titt på noen av de beste løsningene:

Installer spillet på nytt

En av de best mulig løsningene er å bare installere spillet på nytt og håpe at det var en av innstillingene du endret som forårsaket problemet, eller det var bare Riot sin feil. Å installere spillet på nytt laster ned hele klienten, og du får en ny ny installasjon fra bunnen av. Dette kan være en lang prosess, men vet at den effektivt løste minst 50% av alle problemer knyttet til spill generelt. Det kan være tregt, men det hjelper definitivt.

I tillegg kan du til og med bruke Windows-applikasjonen til å defragmentere for at spillet skal kjøre bedre og raskere når du klarer å installere det. Standardappen for defragmentering i Windows 10 kalles "Defragmenter og optimaliser stasjoner", men du kan bruke noen kule tredjepartsapper som lar deg defragmentere bare den fragmenterte mappen i stedet for hele lagringsenheten.

Endre DNS-serveren

Den vanligste løsningen for dette spesielle problemet ligger i det faktum at den vanligste forekomsten for dette problemet er det faktum at de fleste brukerne som måtte takle dette, faktisk er fra Los Angeles-området som bruker Time Warner Cable for å koble til Internett.

Det ser ut som om det var et problem med denne nettverksleverandøren spesielt, og det er derfor folk fra dette området ikke kan koble seg til League of Legends 'servere for å kjøre spillet. Heldigvis er det en løsning på dette, og det er ikke så vanskelig som du kanskje tror.

For å endre DNS-innstillinger på PC-en din som kjører Windows 10, må du åpne: Kontrollpanel >> Nettverk og Internett >> Nettverks- og delingssenter. Her vil du kunne se alternativet "Endre adapterinnstillinger" øverst til venstre i vinduet.

Deretter høyreklikker du på nettverksenheten som er koblet til Internett og velger “Egenskaper”. Klikk på alternativet med tittelen “Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og velg“ Properties ”igjen. Klikk deretter på "Bruk følgende DNS-serveradresser" og skriv inn Googles offentlige DNS-adresser for å unngå å bruke Time Warners DNS. Disse adressene er: 8.8.8.8 og 8.8.4.4. Klikk OK, så kan du være i gang.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det