Hva er: Node.JS Executable 'node.exe'

Hvis du er apputvikler eller bruker Adobe-applikasjoner, vil du kanskje legge merke til en prosess som heter node.exe i oppgavebehandling. Denne prosessen er vanlig å se i oppgavebehandling uten å forårsake noe problem, men for noen mennesker kan dette føre til ytelsesproblemer og gjøre systemet sakte. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om denne prosessen er legitim, sikker og viktig for systemet ditt.

Node.exe er en kjørbar fil som inneholder alt programvareutviklere trenger for å kjøre node.js-applikasjoner på Windows eller andre operativsystemer. Node.js er egnet for annen programvare der du vil opprettholde en vedvarende forbindelse fra nettleseren tilbake til serveren. Du kan laste den ned separat eller finne den i Adobe , Prey , iCatcher Console og mange andre. Node.js er et gratis open source JavaScript-kjøretidsmiljø som kjører JavaScript-kodeserver-siden. Denne filen kan ikke være viktig for hovedbruken av applikasjonen, men den kontrollerer fortsatt noen eksepsjonelle funksjoner for den. I Adobe-apper brukes den hovedsakelig til filsynkronisering

Imidlertid finner brukerne dette i bakgrunnen mens ingen relaterte applikasjoner blir brukt. Noen ganger er det flere node.exe som kjører bakgrunnen for forskjellige funksjoner. Dette kan noen ganger bli en belastning for CPU-en og forbruke mer CPU-bruk uten grunn.

Tips

 • Node.exe er ikke en systemfil som trenger å kjøre hele tiden i bakgrunnen. De fleste prosesser i bakgrunnen bruker CPU og minne og plass. På grunn av dette vil mange andre oppgaver bli langsomme og upålitelige.
 • Noen skadelige programmer kamuflerer seg selv som node.exe, noe som kan være en sikkerhetstrussel mot systemet ditt. Du kan sjekke om filen ligger i C: \ Windows eller C: \ Windows \ System32- mappen, så er det en Trojan . Plasseringen for legit-filen skal være C: \ Program Files eller C: \ Program Files (x86) .
 • Det er trygt å lukke denne prosessen fra oppgavebehandling. Forsikre deg imidlertid om at du ikke bruker node.js i det øyeblikket du avslutter oppgaven. Når det gjelder å lukke eller fjerne denne prosessen, bør en bruker virkelig kontrollere at den er plassert og hva den brukes til.

Metode 1: Deaktivere oppstartsalternativet for Adobe Auto Updater

Som vi allerede vet at node.js også brukes av Adobe-applikasjoner, vil deaktivering av Adobes oppstartsprosess hjelpe til med å deaktivere node.js-oppstart. Du kan enkelt deaktivere Adobe Updater fra oppstart i oppgavebehandling ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Hold Windows- tasten og trykk R for å åpne Kjør , skriv deretter taskmgr og trykk Enter .
 2. Klikk på Startup- fanen i oppgavebehandling og se etter Adobe-oppstartsprosesser
 3. Høyreklikk på Adobe Updater og velg Deaktiver

 4. Nå starter ingen node.exe ved oppstart på grunn av Adobe-applikasjoner.

Metode 2: Fjerne Node.exe fra datamaskinen

Å fjerne bare node.exe-kjørbar er ikke levedyktig, siden programvaren automatisk vil gjenskape den manglende komponenten når den trenger den. Den beste måten å sikre at kjørbar node.exe kjøres permanent fra systemet ditt er å avinstallere hele node.js eller programvaren som bruker node.js. For å gjøre dette må du følge trinnene nedenfor:

 1. Hold Windows- tasten og trykk R for å åpne Kjør , skriv appwiz. cpl og Enter .
 2. Søk etter programvaren som inneholder en node. exe , høyreklikk på den og velg Avinstaller .

  Merk : Programvare som Adobe og iCatcher Console bruker node.js.

 3. Nå vil ikke node.exe starte opp lenger.

Original text


Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det