Hvordan fikse & lsquo; feilkode RDK-03003 & rsquo; på Xfinity?

Xfinity er et handelsnavn for Comcast Cable Communications, som er den største Internett-leverandøren i USA. De har vært i virksomhet i mer enn 50 år og har også det nest største kabelnett i verden. Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter der brukere ikke kan se på TV ved hjelp av Xfinity-kabelen, og en " Feilkode rdk-03003 " blir sett mens de prøver å gjøre det.

Denne Xfinity-feilen forhindrer brukeren i å streame TV gjennom kabelen helt og forfrisker kabelboksen uten frukt. Derfor, i denne artikkelen, vil vi veilede deg med noen av årsakene til at denne feilen kan utløses, og gi levedyktige løsninger for å løse problemet.

Hva forårsaker "Feilkoden rdk-03003" på Xfinity?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å fikse det helt. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og opplistet de vanligste nedenfor:

  • Cache: Visse lanseringskonfigurasjoner og innstillinger blir hurtigbufret av Internett-ruteren som deretter brukes til å opprette en forbindelse med Internett-leverandørens server. Disse konfigurasjonene kan noen ganger bli ødelagt og kan føre til en ustabil forbindelse. Internett må være koblet til Xfinity Cable-boksen for at den skal fungere skikkelig, og en ustabil tilkobling kan forhindre at det skjer.
  • Dårlig stikkontakt: I noen tilfeller ga ikke strømuttaket som signalforsterkeren var koblet til, tilstrekkelig spenning som var nødvendig for at den skulle fungere skikkelig, noe som igjen forårsaket feilen.
  • Løse kabler: En kabel som ikke er ordentlig koblet til, kan utløse denne feilen.

Nå som du har en grunnleggende ide om problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i for å unngå konflikt.

Løsning 1: Reinitiser utstyret på nytt

Enkelte lanseringskonfigurasjoner kan være ødelagt på grunn av at forbindelsen ikke blir opprettet riktig. Derfor, i dette trinnet, vil vi initialisere utstyret inkludert ruteren på nytt ved å fullsykle den. For det:

  1. Koble strømmen fra Internett-ruteren og alt kabelutstyret.
  2. Trykk og hold inne " Strøm " -knappen på Internett-ruteren og kabelboksen i 30 sekunder.
  3. Plugg strøm tilbake og vente på Internett-tjenester til å starte.
  4. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Kontroller ledningene

Hvis en bestemt ledning som er koblet til kabelboksen, er løs eller ikke er riktig tilkoblet, kan det forhindre at forbindelsen opprettes og kan utløse feilen. Derfor anbefales det å koble alle ledningene fra kabelboksen og koble dem til igjen . Når du har gjort det, du sjekke om problemet vedvarer.

Løsning 3: Bytt strømuttak

Hvis et strømuttak ikke gir nok spenning til kabelutstyret, kan det forhindre at utstyret fungerer som det skal, eller til og med slår seg på. Derfor anbefales det å endre den strømuttak for Signal Amplifier og den andre kabel utstyr . Kontroller om problemet vedvarer etter å ha gjort det.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det