Fix: Windows Update fortsetter å slå seg av

Windows-oppdateringer er en fin måte å holde systemet oppdatert på. Disse oppdateringene gir viktig sikkerhet og forskjellige andre reparasjoner for systemet. Noen brukere har imidlertid et problem der Windows-oppdateringene automatisk slås av. Dette vil skje automatisk og tilfeldig. Brukere ser varselet dukke opp om Windows-oppdateringene blir slått av. Husk at det ikke er noe problem med selve oppdateringen. Mange brukere slo på Windows Update, og systemet ble oppdatert riktig. Det eneste problemet er at Windows Update er slått av alene.

Hva får Windows-oppdateringene til å slå seg av?

Den mest sannsynlige årsaken til dette problemet er:

 • Antivirus: Det er kjent at antivirusprogrammer forårsaker problemer med andre programmer, og Windows Update-komponenter er ikke noe unntak. Dette kan skje på grunn av falske positive eller rare kompatibilitetsproblemer. Det er visse antivirusprogrammer som er kjent for å forårsake problemer som disse, og løsningen er å bare deaktivere antivirusprogrammet.
 • Windows Update: Windows Update-tjenesten kan også forårsake dette problemet. Dette inkluderte oppdateringstjenesten som ikke kom i gang riktig eller en ødelagt fil i Windows-oppdateringsmappen. Enhver av disse årsakene kan enkelt løses ved å starte Windows Update-komponentene på nytt og gjøre noen endringer i registeret for å legge til en registernøkkel for å sette oppdateringer til auto.

Metode 1: Deaktiver antivirus

Siden antivirusprogrammet ditt mest sannsynlig forårsaker dette problemet, er det et godt utgangspunkt å deaktivere applikasjonen. Programmer som Bitdefender er en vanlig årsak til dette problemet. Ideelt sett vil du bli kvitt et problematisk antivirus, men deaktiver først applikasjonen for å se om problemet forsvinner eller ikke. Du kan deretter bestemme om du vil beholde antivirusprogrammet eller avinstallere det etter å ha sett på resultatene. Vi viser trinnene for deaktivering av Avast-antivirus, men trinnene bør generelt være de samme for alle antivirusprogrammer. Nesten alle antivirusprogrammer kommer med et deaktiveringsalternativ.

 1. Høyreklikk på antivirusikonet ditt fra systemstatusfeltet
 2. Velg Avast Shield-kontroll (dette alternativet vil variere avhengig av antivirusprogrammet ditt)
 3. Velg riktig tidsalternativ for å deaktivere antivirusprogrammet. Vi vil råde deg til å velge alternativet Deaktiver permanent fordi Windows-oppdateringer vanligvis blir slått av ved en omstart. Ikke bekymre deg, du kan aktivere antivirus senere.
 1. Når du er ferdig, se etter oppdateringer og slå på Windows Update. Hvis alt fungerer bra, kan du starte systemet på nytt og gi det litt tid til å se om Windows-oppdateringene slås av eller ikke.

Hvis alt begynner å fungere bra etter at du har deaktivert antivirusprogrammet, er problemet med antivirusprogrammet ditt. Du kan enten avinstallere antivirusprogrammet eller legge til lanseringsprogrammet på hvitelisten. Begge disse alternativene fungerer.

Metode 2: Registerendringer

Å gjøre noen endringer i registeret til systemet ditt har også vært nyttig for å løse dette problemet. Følg trinnene nedenfor for å gjøre endringer i registret.

 1. Trykk Windows-tasten en gang
 2. Skriv ledeteksten i Start søk
 3. Høyreklikk Kommandoprompt fra søkeresultatene, og velg Kjør som administrator
 1. Skriv inn følgende kommando i ledeteksten og trykk Enter
  reg legge til "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ WindowsUpdate \ Auto Update" / v AUOptions / t REG_DWORD / d 0 / f
 1. Skriv inn kommandoen nedenfor og trykk Enter
  sc config wuauserv start = auto

Du burde være god å gå.

Metode 3: Tilbakestill Windows-komponenter

Noen ganger løser problemet med en enkel tilbakestilling. Dette kan være tilfelle for deg, og ganske enkelt å tilbakestille Windows Update-komponentene kan løse problemet. Så følg trinnene nedenfor for å tilbakestille Windows-komponenter

 1. Trykk Windows-tasten en gang
 2. Skriv ledeteksten i Start søk
 3. Høyreklikk Kommandoprompt fra søkeresultatene, og velg Kjør som administrator
 1. Skriv inn følgende kommandoer i ledeteksten og trykk Enter etter hver
net stop bits net stop wuauserv net stop appidsvc net stop cryptsvc Ren C: \ Windows \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old Ren C: \ Windows \ System32 \ catroot2 Catroot2.old net start biter net start wuauserv net start appidsvc net start cryptsvc

Sjekk nå om problemet er løst eller ikke.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det