Fix: Feil kan ikke koble til BATTLE.NET

Blizzard Battle.net er en Internett-basert online spill-, sosial nettverks-, digital distribusjons- og digital rettighetsadministrasjonsplattform utviklet av Blizzard Entertainment. Battle.net ble lansert 31. desember 1996, med utgivelsen av Blizzards action-rollespill-videospill Diablo .

Imidlertid har det nylig kommet mange rapporter om feilen "Can't Connect to Battle.net". På grunn av dette problemet har brukere problemer når de prøver å koble til butikken og også mens de prøver å spille spill tilknyttet snøstormbutikken. I denne artikkelen vil vi fortelle deg årsaken til dette problemet og veilede deg med levedyktige løsninger som vil bli forklart for deg trinn for trinn.

Hva er årsaken til "Kan ikke koble til battle.net" -feilen?

Dessverre er det ingen spesifikk årsak til problemet, og det kan skyldes flere årsaker. Noen av hovedårsakene som kan utløse feilen er

  • VPN: Hvis du bruker en VPN eller en proxy mens du prøver å koble til battle.net-tjenesten, er det mulig at tjenesten kan blokkere deg på grunn av sikkerhetsbrudd.
  • Brannmur: Det er også en mulighet for at Windows-brannmuren kan blokkere tjenesten fra å komme i kontakt med serverne, og dermed føre til feilen.
  • IP-forbud: Med mindre du har en statisk IP, endres IP-adressen som leveres av Internett-leverandøren. Tjenester som battle.net kan forby IP-adressen din hvis den ble endret etter forrige gang du koblet til.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av noen av årsakene til problemet, vil vi gå videre mot løsningene.

Løsning 1: Start Internett på nytt.

Noen ganger kan en enkel Internett-tilbakestilling løse dette problemet for å gjøre det, vil vi strømsykle internettruteren vår. For hvilke:

  1. Koble den kraften fra din Internett-ruteren.
  2. Vent minst 5 minutter før du plugger strøm tilbake i
  3. Når Internett- tilgangen kommer på igjen, kan du prøve å koble til tjenesten

Hvis dette ikke løser problemet ditt, ikke bekymre deg fordi dette er det mest grunnleggende feilsøkingstrinnet.

Løsning 2: Gi tilgang i brannmur

Hvis Windows-brannmuren blokkerer programmet fra å ta kontakt med serverne, kan denne feilen utløses. Derfor, i dette trinnet, skal vi sørge for at programmet ikke blokkeres av brannmuren

  1. Klikk på søkefeltet nederst til venstreoppgavelinjen
  2. Skriv inn brannmur og trykk enter
  3. KlikkWindows- brannmuren som vises
  4. venstre side av vinduet klikker du på " Tillat en app eller funksjon gjennom Windows-brannmur "
  5. Klikk på " Endre innstillinger " -knappen for å gi administratorrettigheter.
  6. Rull ned og se etter Battle . net eller Blizzard-klient og tillate det gjennom både " offentlige " og " private " nettverk.
  7. Prøv å koble til tjenesten

Hvis dette trinnet ikke fungerer, kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet og prøve på nytt. Fortsett, hvis problemet vedvarer, gå videre til neste løsning.

Løsning 3: Spyling av DNS

DNS er adressen til et nettsted som nettverket ditt bruker for å nå forskjellige nettsteder på internett. Hvis DNS ikke er oppdatert, er adressen som nettverket ditt har hurtigbufret feil. Dette kan føre til problemer når du kobler til serveren. Så i dette trinnet kommer til å være spyling av DNS som

  1. Klikksøkefeltetvenstre side av oppgavelinjen
  2. Skriv inn i Command Prompt
  3. Høyreklikkledetekstikonet og klikk på " Kjør som administrator "
  4. Skriv inn “ipconfg / flushdns” og trykk enter
  5. Nå igjen starte din internett
  6. Prøv å koble deg til kampen . nett

Hvis dette ikke løser problemet, kan du gå videre til neste trinn

Løsning 4: Installere Blizzard Client på nytt

Blizzard er klienten som er ansvarlig for å koble til battle.net-tjenesten. I dette trinnet skal vi fjerne helt enn å installere klienten på nytt. Dette kan kvitte seg med alle slags korrupte hurtigbuffere som kan forårsake dette problemet

  1. Klikksøkelinjenvenstre side av oppgavelinjen og skriv inn “ Legg til eller fjern programmer ” og åpne den
  2. Søk for snøstorm klient og venstreklikk på det
  3. Velg Avinstaller for å fjerne appen helt fra systemet

    Merk: Dette vil fjerne Blizzard-appen og tilhørende applikasjoner helt fra PC-en, derfor anbefales det å sikkerhetskopiere viktige data før du fortsetter med dette trinnet.

  4. Last ned Blizzard- klienten herfra
  5. Når nedlastingen er fullført, installerer du programmet og ser om problemet er løst.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du prøve å sjekke om battle.net-serverne er under vedlikehold i din region. Hvis ikke kontakt kundestøtte eller prøv å installere en ny kopi av Windows 10 uten å beholde de forrige innstillingene.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det