Fix: Borderlands 2 Initialiseringsfeil

Initialiseringsfeilen Borderlands 2 vises etter å ha lansert spillet enten via spillets kjørbare programvare eller ved å starte det via Steam. Det forhindrer brukere i å spille spillet, og løsningene er få å finne, selv etter å ha gjort et grundig søk på nettet. Problemet er at feilen ser ut til ganske mange mennesker som ikke har mottatt høykvalitets tilbakemelding for sine instruksjoner.

Vi har surfet på nettet for alle mulige løsninger for denne spesifikke feilen, og vi har funnet flere metoder som har hjulpet andre brukere med å takle dette problemet, og vi håper du også vil dra nytte av det!

Hva forårsaker initialiseringsfeil på Borderlands 2?

Noen av de vanligste årsakene er rett og slett korrupte midlertidige oppsett av spillet eller Steam-klienten, og disse mindre problemene kan løses ved å starte Steam på nytt eller bekrefte spillfilene hvis problemet er relatert til Borderlands 2-spillfilene.

Noen ganger er imidlertid den virkelige årsaken til problemet antivirusprogrammet ditt, som forhindrer at visse filer blir brukt eller utført. En av de viktigste synderne for dette problemet er McAfee Antivirus-program, så sørg for at du vurderer å få en erstatning.

Løsning 1: Start damp på nytt

Ja, det kan være så enkelt! Mange brukere bekreftet at det bare å avslutte Steam helt og åpne det fra bunnen av klarte å løse problemet for dem uten feil, og de kunne endelig starte spillet.

Årsaken til at denne metoden er oppført først, er fordi den er enkel og effektiv. Dette er det første du bør gjøre når du støter på feilen før du går videre til de vanskeligere metodene.

 1. Forsikre deg om at du avslutter Steam-klienten på datamaskinen din helt ved å klikke Steam >> Avslutt fra toppmenyen eller høyreklikk på Steam-ikonet nederst til høyre på skjermen (systemstatusfeltet) og velg Avslutt.

 1. En alternativ løsning hvis du har Steam-vinduet lukket, er å finne Steam-ikonet i systemstatusfeltet (nederst til venstre på skjermen). Vær oppmerksom på at du kanskje trenger å klikke pilen oppover for å se flere apper.
 2. Høyreklikk på Steam-ikonet i systemstatusfeltet og velg Avslutt. Åpne Steam-appen ved å dobbeltklikke på oppføringen på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen, ganske enkelt ved å skrive "Steam" etter å ha klikket på Start-menyknappen.

 1. Etter at klienten har åpnet, naviger til Bibliotek-fanen i Steam-vinduet på menyen øverst i vinduet, og finn Borderlands 2-oppføringen i listen.
 2. Høyreklikk spillets oppføring i biblioteket og velg Spill spilloppføring fra hurtigmenyen som vises. Sjekk om feilen fremdeles vises når du starter spillet.

Løsning 2: Bekreft integriteten til spillfiler

Mange spillere online hevder at de tenkte å verifisere integriteten til spillets hurtigbuffer umiddelbart etter at de mottok feilen, og de hevder at verktøyet var i stand til å finne en fil eller to som manglet i spillets installasjonsmappe. Verktøyet lastet dem ned på nytt, og spillet kunne starte uten å vise initialiseringsfeilen ved oppstart.

 1. Åpne Steam PC-klienten ved å dobbeltklikke oppføringen på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen, ganske enkelt ved å skrive "Steam" etter å ha klikket på Start-menyknappen.

 1. Etter at Steam-klienten har åpnet, navigerer du til Bibliotek-fanen i Steam-vinduet på menyen øverst i vinduet, og finn Borderlands 2-oppføringen i listen.
 2. Høyreklikk spillets oppføring i biblioteket og velg Egenskaper-alternativet fra hurtigmenyen som åpnes, og sørg for at du navigerer til kategorien Lokale filer i vinduet Egenskaper med en gang.

 1. Klikk på Bekreft integriteten til spillfiler-knappen nederst i vinduet, og vent til prosessen er ferdig. Verktøyet skal laste ned eventuelle manglende filer, og du bør kunne starte Borderlands 2 uten å motta initialiseringsfeilen.

Løsning 3: Launcher Being Broken

Det ser ut til å være en feil med Borderlands 2-bæreraketten som forhindrer at den blir riktig startet når spillet åpnes via Steam. Launcheren heter "Launcher.exe" og ligger i installasjonsmappen Borderlands 2. Problemet kan løses ved å gi nytt navn til bæreraketten til noe som "Launcher.old.exe" og bruke den kjørbare Borderlands 2 som den nye bæreraketten.

 1. Hvis du har installert spillet på Steam, åpner du Steam-klienten og navigerer til fanen Bibliotek i Steam-vinduet og finner Borderlands 2 i listen over spill du eier i biblioteket.
 2. Høyreklikk på spillet og velg Egenskapoppføringen som vises øverst i hurtigmenyen. Naviger til kategorien Lokale filer i vinduet Egenskaper, og velg Bla gjennom lokale filer.

 1. Hvis spillet ikke er installert via Steam, finn du spillets snarvei på skrivebordet, høyreklikk på det og velg Åpne filplassering fra hurtigmenyen som vises. Hvis du ikke har en snarvei på skrivebordet, kan du bla gjennom spillets installasjonsmappe manuelt (C >> Programfiler >> Borderlands 2) hvis du ikke endret den.
 2. Du kan også søke etter det i Start-menyen ved å skrive "Borderlands 2" med Start-menyen åpen, høyreklikke på Borderlands 2-oppføringen og velge Åpne filplassering.
 3. Finn filen som heter Launcher, høyreklikk på den, og velg alternativet Gi nytt navn fra hurtigmenyen som vises. Endre navnet til “Launcher.old” og trykk Enter-tasten på tastaturet for å bekrefte endringene.
 4. Finn nå Borderlands 2 hovedkjørbarhet og gi den navnet “Launcher” og bekreft endringene. Prøv å starte spillet via Steam nå, og sjekk om feilen fremdeles vises.

Løsning 4: Endre antivirusprogrammet du bruker

Det er noen antivirusverktøy som virkelig kan ødelegge spillingen din og forhindre at spillet kobles til Internett riktig eller til og med blokkere noen filer fra å bli lansert og brukt av spillets kjørbare. Dette kan for det meste observeres når du bruker antivirusverktøyet McAfee Internet Security, som noen ganger kan gjøre mer skade enn faktisk skadelig programvare.

Problemet kan løses ved å deaktivere antivirusskjold mens du spiller spillet, men den løsningen lar datamaskinen være åpen for angrep av skadelig programvare, og du kan ofte glemme å slå på skjoldene igjen. I stedet er det du bør gjøre å erstatte antivirusverktøyet du bruker med et bedre alternativ. Nedenfor finner du instruksjonene knyttet til en ren avinstallering av McAfee antivirus, da det ser ut til å være det mest problematiske antivirusverktøyet.

 1. Klikk på Start-menyknappen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter den. Alternativt kan du klikke på det girlignende ikonet for å åpne innstillingsverktøyet hvis du er en Windows 10-bruker.
 2. I Kontrollpanel angir du Vis som innstilling til Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.

 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen på Windows 10, skal du klikke på Apper umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer og verktøy på din PC.
 2. Finn McAfee Antivirus i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller eller Fjern.
 3. Du bør bekrefte eventuelle dialogbokser som kan komme til å be deg om å avinstallere McAfee Antivirus, og følge instruksjonene som vises i avinstallasjonsveiviseren.

 1. Klikk Fullfør når det avinstallerte fullfører prosessen, og start datamaskinen på nytt for å bruke endringene.

For å rydde opp i resten av filene som er igjen av McAfee, bør du bruke McAfee Consumer Product Removal Tool (MCPR) som enkelt kan brukes ved å følge instruksjonene nedenfor:

 1. Last ned MCPR-verktøyet fra McAFees offisielle nettside, og dobbeltklikk på filen MCPR.exe du nettopp lastet ned. Den skal være i nedlastingsmappen din som standard, men du kan også åpne den ved å klikke på filen på nedlastingssiden for nettleseren din.

 1. Hvis du ser en sikkerhets-UAC-advarsel som ber deg om å velge om du lar appen gjøre endringer på PC-en din, klikker du Ja, Fortsett eller Kjør, avhengig av hvilken versjon av Windows du har installert.
 2. På skjermen for fjerning av programvare for McAfee, klikk på Neste-knappen og klikk på Godta for å godta sluttbrukerlisensavtalen (EULA).

 1. På sikkerhetsvalideringsskjermbildet skriver du inn sikkerhetstegnene nøyaktig slik det vises på skjermen (validering er skiftfølsom). Klikk på Neste-knappen. Dette trinnet forhindrer utilsiktet bruk av MCPR.
 2. Etter at fjerningsprosessen er ferdig, bør du se Fjerning fullført vises, noe som betyr at McAfee-produkter er fjernet fra datamaskinen din.

 1. Hvis du ser meldingen Opprydding mislyktes, mislyktes imidlertid oppryddingen, og du bør starte PCen på nytt og prøve hele prosessen på nytt.
 2. Start datamaskinen på nytt etter at prosessen endelig er ferdig, og sjekk om McAfee Antivirus er fjernet fra datamaskinen. Videre må du sjekke om du fremdeles opplever samme BSOD som datamaskinen din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det