Beste budsjett stereoforsterker i 2020: Audiophile Picks

Hjem / Anmeldelser / Periferiutstyr / Beste budsjett stereoforsterker i 2020: Audiophile Picks

Beste budsjett stereoforsterker i 2020: Audiophile Picks

Av Hassam Nasir 18. juli 2020 5 minutter lest

Tilbake på dagen, hvis du ønsket et hi-fi lydoppsett, trengte du et kraftig par høyttalere / hodetelefoner, en stereomottaker, en forforsterker som lar deg velge innganger / endre volum og en forsterker som driver lyden enhet.

Hvis du allerede har et godt par høyttalere eller hodetelefoner, er alt du trenger en stereoforsterker i disse dager (for de fleste i det minste). Moderne stereoanlegg for hjemmet inkluderer alle tingene jeg nevnte ovenfor, og mye mer. Likevel, i verden av høykvalitets lydutstyr, kan ting bli ganske dyre, og jeg mener veldig dyre.

For å spare deg for anstrengelsen har vi avrundet de beste stereoforsterkerne som er verdt pengene dine. Husk at siden lydfiler er entusiaster som ikke har noe imot å slippe mye penger for avansert utstyr, er denne listen ikke rettet mot gjennomsnittsforbrukeren. Mens vi har tatt med de beste budsjettstereoforsterkerne, har denne listen og prisene blitt arrangert med lydfiler holdt i fokus.

1. Peachtree Audio nova300

Audiophile's Pick

 • Kraftig og dynamisk lyd
 • Mange tilkoblingsmuligheter
 • Elegant design
 • Ingen verdt å nevne

5 anmeldelser

Vekt : 17 kg | Effekt : 300W RMS ved 8Ω | Integrert DAC : Ja

Sjekk pris

Når du går til en fin restaurant, handler det ikke bare om maten. Det handler om stemningen, innredningen, presentasjonen og den generelle stemningen du drar med. Tilgi meg for å være litt pretensiøs, men det er akkurat slik det føles som å bruke Peachtree Audio nova300. Med en sofistikert design, munter, men likevel krystallklar ytelse, og en kraftig DAC inkludert, kan jeg enkelt si at det er en av de best integrerte forsterkerne som er verdt pengene dine, og som kan levere den beste lyden helt.

Mens mye lydutstyr har en symmetrisk og industriell design, vanligvis i et svart / hvitt fargevalg, skiller nova300 seg ut. Den blanke overflaten her er beskrevet som “Ebony Mocha” og den ser perfekt ut.

Det handler om estetikk med nova300. Det høres også utrolig ut. Den audiofile termen ville være dynamisk, og mens jeg er enig, er den definitivt mer munter enn behersket. Den leverer lyden mens den ble spilt inn, men finjusterer den akkurat på riktig sted. Koble den sammen med et flott par høyttalere, så er du helt i en annen verden.

Den har også veldig stram basskontroll. Hvis høyttalerne dine er litt myke eller løse i det området, vil dette gi den lave enden litt mer kontroll og dybde. Det er mange porter på baksiden, inkludert RCA-innganger, analoge innganger, USB-innganger, koaksiale innganger og til og med TOSLINK-innganger. Selv om det er et entusiastprodukt, er det overraskende enkelt å sette opp. DAC har til og med støtte for iOS-enheter hvis du ønsker å koble dem til.

Den eneste ulempen jeg kan tenke meg at kjøpere på begynnelsesnivå vil finne dette ganske dyrt. Men i mitt sinn går det tå til tå med forsterkere dobler kostnaden. Det er en av de utstyrene det er verdt å spare for.

2. Cambridge Audio CXA81

Beste samlet

 • Industriell design
 • Imponerende presentasjon
 • Suveren nøytral lydkvalitet
 • Definitivt ikke for kjøpere på inngangsnivå

21 anmeldelser

Vekt : 19,1 kg | Effekt : 80W RMS ved 8Ω | Integrert DAC : Ja

Sjekk pris

Denne fenomenale forsterkeren er ikke på andre plass på listen vår fordi den er spesielt verre enn toppvalg. Det kommer faktisk ned på prisklasse og personlige preferanser. Hvis du ikke har råd til nova300, kan dette være det nest beste. Selv om det ikke akkurat er det billigste på denne listen, er det spesielt billigere enn vårt toppvalg.

Cambridge Audio er en britisk high-end produsent av lydutstyr. De er kjent for sin konsistens og førsteklasses lydkvalitet. Begge disse tingene er utbredt i den integrerte CXA81-forsterkeren. Den bruker en klassisk industriell design. Den månegrå fargen på toppen av metallfinishen ser sofistikert og minimal ut. Det koniske frontpanelet får det til å se ut som det flyter på hylla.

Konstruksjonen er også bunnsolid. Alle knappene og hovedvolumkontrollen føles spektakulær, enda viktigere, de føler at de vil vare i flere tiår uten problemer. Hvis du investerer gode penger i en premiumforsterker, forventer du at den varer en stund. Du får også et komplett utvalg av analoge og digitale innganger, så tilkobling er ikke noe problem.

Lydkvaliteten kan beskrives som livlig eller oppstemt. Den sender ut lydtypen som får deg til å stoppe og lytte når du går forbi. Selv om det er veldig gøy å lytte, er det imidlertid ikke så dynamisk som man skulle tro. Det er ikke helt der når det gjelder referansekvalitet, men det er en god balanse mellom de to. Du må høre det for å tro det.

Totalt sett er det ikke mange dårlige ting jeg kan si om denne forsterkeren. Jeg antar at fjernkontrollen er litt vanlig hvis du kan telle det som en ulempe? Hvis du trenger ekstra kraft, gå til en over den hvis ikke, er dette absolutt verdt å kjøpe.

3. PS Audio Sprout100

Bærbart kraftverk

 • Flott alternativ for mindre rom
 • Tett og balansert lyd
 • Bluetooth-støtte
 • Høyere høyttalere vil kanskje ha mer kraft

93 anmeldelser

Vekt : 2,9 kg | Effekt : 50W RMS ved 8Ω | Integrert DAC : Ja

Sjekk pris

Hvis du er kjent med PS Audio, er du sannsynligvis klar over at de lager high-end premium lydutstyr. Dette er faktisk en av de rimeligere forsterkerne de lager. Visst, det er ikke billig, men det er en veldig kraftig og ren forsterker for størrelsen.

Mens andre på denne listen kan høres bedre ut, og andre kan være billigere, er det en ting de alle har til felles. De fleste av dem er store og ganske tunge. Sprout100 er liten og kompakt, noe som betyr at du enkelt kan plassere dette på skrivebordet ditt. Dette er ikke for folk som har enorme kraftige høyttalere, det er mer for folk som har bokhyllehøyttalere og vil bruke dette på skrivebordet ditt.

For det formålet er dette den absolutt beste kvaliteten du kan få generelt. Hodetelefonforsterkeren er også utmerket og på nivå med forsterkere som er spesielt utviklet for hodetelefoner. Dette betyr at for prisen kan du strømme hodetelefonene og høyttalerne samtidig. Alt dette med kraftig lydkvalitet.

Apropos det, det er utrolig hvor flott dette lille kraftverket høres ut. Den gjengir lyd nesten perfekt og gjør det med stor dynamikk. Så snart du begynner å lytte til den, vet du hva du har betalt for. Imidlertid kan det slite med større eller kraftigere høyttalere. Bortsett fra det, er dette en av de beste budsjettforsterkerne.

4. Denon PMA-600NE

Beste smell for penger

 • Solid konstruksjon og følelse
 • Krystallklar lyd
 • Støtte for Bluetooth og digital lyd
 • Klønete design
 • Villedende kraftvurdering

81 anmeldelser

Vekt : 15 kg | Effekt : 45W RMS ved 8Ω | Integrert DAC : Ja

Sjekk pris

Denon PMA-600NE er et godt inngangspunkt for folk som er nye i audiofileverdenen. Den har fem analoge innganger, to optiske innganger og en koaksial inngang. Den har til og med en phono-inngang for vinylfans der ute. Bortsett fra det, har den en 24-bit / 192 kHz digital-til-analog-omformer.

Konstruksjonen er solid, og det føles ganske premium og godt satt sammen, ingen klager der. Jeg har imidlertid mange klager på designet. Dette ser ut som et veldig vintage utstyr, men ikke akkurat på en dårlig måte. De kunne ha gått veien de gikk bedre hvis de hadde ryddet opp knappene og plasseringen. Frontpanelet har altfor mye på gang.

La oss komme tilbake til de gode tingene. Denne tingen er kraftig, og den kan kjøre til og med store høyttalere med full kraft. Det er perfekt for små til mellomstore rom. Lyden er kraftig og slagkraftig, og bassen kan virkelig sparke inn ved hjelp av denne forsterkeren. Det forvrenger ikke ved høye volumer heller, selv om du bruker mektige kraftige høyttalere. Dette er en bekymring noen kan ha med en inngangsnivå / mellomtone forsterker.

Effektrangeringen er imidlertid litt misvisende. Med begge kanaler med full båndbredde har den en topp RMS på 70W ved 8Ω. I virkeligheten vil den faktiske vurderingen imidlertid være 45W RMS ved 8Ω. Vær trygg, dette er en flott forsterker.

5. Onkyo TX 8220

Beste budsjett stereoforsterker

 • Overraskende god lydkvalitet
 • Bluetooth-støtte
 • Retro design
 • Stor og tung
 • Mangler litt kraft

294 anmeldelser

Vekt : 15 kg | Effekt : 45W RMS ved 8Ω | Integrert DAC : Ja

Sjekk pris

Onkyo TX 8220 er et veldig sjeldent syn under dette prispunktet. Det er nesten mulig å finne en forsterker som merker av alle boksene med et så stramt budsjett. Selvfølgelig er lydkvaliteten helt subjektiv, men du bør se etter ting som forvrengning ved høye volumer som et rødt flagg. Vel, jeg er glad (og overrasket) over å rapportere at denne Onkyo-forsterkeren er et vidunder av ingeniørarbeid og mer enn verdt prisen.

Den har en innebygd tokanalsmottaker og massevis av avspillingsalternativer. Du har et godt utvalg av innganger og strømutganger, inkludert Bluetooth. Bluetooth-støtten er mer praktisk enn mind-blowing, men det er fortsatt en god praktisk funksjon å ha. Byggekvaliteten er god, og skjermen foran gir den et retro design.

Samlet sett er lydkvaliteten krystallklar og er definitivt hyggelig å lytte til. Selv om jeg vil si at dette er på nivå med andre audiofile forsterkere, har det ikke akkurat referansekvalitetslyd. Imidlertid vil de fleste som liker munter, melodiøs og fartsfylt sanger elske denne forsterkeren. Den er litt tung, og ikke den kraftigste hvis du vil ha støtte for større høyttalere. Det er imidlertid det beste du finner hvis du har et stramt budsjett.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det