Korriger: HP akselerometer fungerer ikke på denne versjonen av Windows

Flere brukere støter på "HP akselerometer fungerer ikke på denne versjonen av Windows" -feilen ved hver Windows-oppstart. Noen berørte brukere rapporterte at akselerometeret fungerte normalt til en Windows 10-oppdatering. Som det viser seg, er Windows 10 Fall Creators Update (RS3) ansvarlig for feilen.

Hva som forårsaker “Hp akselerometer fungerer ikke med denne versjonen av Windows. En oppdatert app kan være tilgjengelig ”feil?

Hewlett Packards HP akselerometer er designet for å øke HDD-beskyttelsen. Hvis den oppdager høyhastighetsbevegelse, vil den øyeblikkelig koble ut lesehodet. Dette reduserer endringen av harddisken betydelig.

Vi undersøkte dette problemet ved å se på ulike brukerrapporter og løsningene de brukte for å få problemet løst. Basert på det vi samlet, er det flere ganske vanlige scenarier som vil utløse denne feilmeldingen:

  • Utdatert versjon av HP 3D Driveguard - Basert på HPs offisielle dokumentasjon, kan dette problemet oppstå hvis maskinen bruker en utdatert versjon av 3D DriveGuard. Flere brukere som har samme problem har rapportert at problemet ble løst når de installerte den nyeste tilgjengelige versjonen.
  • Windows 10 Update forstyrrer HP akselerometer - En spesiell Windows 10-oppdatering utgitt i slutten av 2017 er kjent for å forårsake denne spesielle feilmeldingen. Brukere spekulerer i at det på en eller annen måte forstyrrer HP akselerometerdriveren.

Hvis du sliter med å løse dette problemet, vil denne artikkelen gi deg en samling bekreftede feilsøkingstrinn. Nedenfor har du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

For best resultat, følg metodene nedenfor i rekkefølge til du støter på en løsning som er effektiv i ditt spesielle scenario. La oss begynne!

Metode 1: Bruke HPs SoftPaq-løsning

Siden problemet er over ett år gammelt, har HP allerede adressert problemet ved å tilby en løsning. Du kan prøve å løse problemet ved å installere HPs SoftPaq-oppdatering for å reparere skaden som er gjort av Windows 10 Fall Creators Update (RS3).

Flere brukere som befinner seg i en lignende situasjon har rapportert at problemet ble løst etter å ha utført trinnene nedenfor:

  1. Besøk denne lenken ( her ) for å laste ned SoftPaq-oppdateringen (løsningen utgitt av HP).
  2. Åpne oppdateringsinstallasjonsprogrammet (sp88981.exe) og følg instruksjonene på skjermen for å installere reparasjonen.
  3. Når løsningen er installert, start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst ved neste oppstart.

Hvis du fremdeles ser feilen "HP akselerometer fungerer ikke på denne versjonen av Windows" , kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Installere den nyeste versjonen av HP 3D Driveguard

De fleste brukere som har støtt på dette problemet, har klart å fikse det ved å oppdatere HP 3D Driveguard til den nyeste versjonen. Tilsynelatende er eldre versjoner av denne programvaren kjent for å utløse feilen "HP akselerometer fungerer ikke på denne versjonen av Windows" .

De fleste berørte brukere har klart å løse feilen ved å avinstallere den nåværende versjonen av HP 3D DriveGuard og installere den nyeste tilgjengelige versjonen. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

  1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv deretter “ appwiz.cpl ” og trykk Enter for å åpne Programmer og funksjoner.

  2. Inne i programmer og funksjoner , bla nedover i applikasjonslisten, høyreklikk på HP 3D DriveGuard og klikk Avinstaller. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å avinstallere programvaren fra systemet.
  3. Når HP 3D DriveGuard er avinstallert, starter du datamaskinen på nytt. Den “HP akselerometer virker ikke på denne versjonen av Windows” feilen skal ikke lenger skje ved neste oppstart.
  4. Gå til denne lenken ( her ) for å laste ned den nyeste versjonen av HP 3D DriveGuard og installere den på systemet ditt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det